2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım bizde öyle yaptık ama nasıl olduysa olmuş hiç beklemiyorduk biz şok şuan biri 27 aylik biri 17 gunluk iki yavrumuz var Demem o ki olmaz deme başka cocuk istemiyorsaniz mutlaka baska bir yontem kullanin.
Ben de o şekilde kazara hamile kaldım çok da sevinmiştim o zaman. Ama kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Yine olursa da olsun yani özellikle hamile kalmaya çalışmam ama olursa da kötü olmaz sanki
Inşallah
Bugün gunduz baya uyanık kaldı Bnmki insallah gece Iyi uyur
Benimki de gündüz bitirdi beni . Gece de bitirmişti zaten inşallah bu gece uyur . Az önce 50 cc süt içirdim üstüne sol mememi yarım saattir emiyor ama gözleri gayet açık bir şekilde bana bakıyor biraz da sağıma alayım bari

Herşey gönlünüzce olsun diyelim o zaman

Hanımlar ilk bebeğim ve çok tecrübesizim.
Anne sütünü artıran nelerdir.
Faydasını gördüpünüz şeyleri benimle paylaşırmısınız rica etsem
trabzon hurmasi dere otu rezene kimyon çayı humana stil tea tahin helva ben bunlari yiyip içiuorum ise yariyordur herhalde sadece anne sütu veriyorum

Benim sezeryan oldugum icin sutum hemen gelmedi hemsireler bestlak damla ve hipp emziren anne cayini onerdi iki gundur kullaniyorum simdiden faydasi olmaya basladi cok sukur

Canım bol bol su iç . Dönün dışında kompostu Hoşaf yapman gerekiyo sevdiğin şeylerden ama özellikle dut kurusu ve incir ikilisi aşırı şekilde cogaltiyo dereotu tahin helvası ve irmikli tatlılar sütlü de olabilir şerbetli de aklıma gelenler bunlar tabiki uyku düzeninde çok önemli

Dogumdan sonra buraya giremeyen anneleri simdi cok iyi anliyorum yavas yavas okuyacagim umarim herkes iyidir
Hayırlı olsun bebeğin
Bende hiç bir zaman günü gününe okuyamıyorum konular geçmiş oluyor cevap yazmamın anlamı kalmıyor birikmiş 15 sayfayı okudum geldim darısı başına

Kızlar 12 günlük olduk. Gaz başladı galiba Gaz için ne kullanıyorsunuz? İyi geldi mi bebeklere?

Kızlar 12 günlük olduk. Gaz başladı galiba Gaz için ne kullanıyorsunuz? İyi geldi mi bebeklere?
Canım ben biogaia ve sab simplex damla kullanıyorum evet iyi geldi atıyor eskiye göre ama tam anlamıyla bitti gaz problemimiz diyemem maalesef. Hala devam ediyor eskisi kadar bağırmıyor ağlamıyor ama hala daha devam huzursuz ve uykusuz geceler. Günü gününe uymuyor.

Benimki saat başı 10 dk falan emiyor. Tam doymadan bıraktığı için sık sık azar azar emiyo
Benimde öyle az az sık sık emiyor bizde sarılık da var az emiyo geç atlatacak sarılığı diye ayrı üzülüyorum nerde kızlarımda ki iştah valla keşke şöyle yarım saat emse de güzelce uyusa.

Bir bebek 2 çocuk başımı kaşımaya vaktim olmuyor girip çıkıyorum anca 1-2 sayfa okuyabiliyorum herkes iyi herşey yolunda inşallah.

Bebeler çok fena memeyi çekince cin gibi oluyo gözleri

Bebeler çok fena memeyi çekince cin gibi oluyo gözleri
Sorma deli oldum en son 21.20 de yatağına koydum. 5 dk sonra geri ağlama sesiyle odaya gittim ama deli oldum tam 3 saattir kucağımdaydı zaten. Kıyamıyorum da. Önce biraz salladım bu iyice bağırmaya başladı inat ettim almayacam kucağıma diye sonra bana döndü yüzüme baktı. Yavrummmm dememle kucaklamam bir oldu dayanamadım sadece sarıldım öptüm kokladım 2 dkkada nakavt oldu boşuna o kadar emzirip uyutmaya çalışmışım yavrumun isteği bambaşkaymış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…