2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bebelerdeki kucak sevdası iste
Tek başına olanların Allah yardımcısı olsun insanda n3 kol kalıyor ne bel kalıyor çok zor
Benimki de üstünü değiştirince bagiriyo ağlıyor onu öğrendi bu ara ‍♀

Hanımlar ilk bebeğim ve çok tecrübesizim.
Anne sütünü artıran nelerdir.
Faydasını gördüpünüz şeyleri benimle paylaşırmısınız rica etsem
Düzenli beslenme, bol su, uyku.
Ekstra olarak ben humana still tee içiyorum
İncir yiyorum ve kimyon rezene çayı içiyorum. Arada dereotu yiyorum o da baya fark ettiriyor

Oyyy ana kuzusu süt kuzusu yerimmm
Bebek deyip anlamaz demeyin biz stresli ve gerginsek onlarda öyle. Biz mutluysak onlar da mutlu. Net ❤
Mutlu ebeveyn mutlu bebek

Olsun annesi saglik olsun em azindan sutuni verebiliyorsun bunada cok sukur gececek ins yaralarin herkes bisiler deniyor ama kesin iyi gelen bisi yok herkese farkli farkli seyler iyi gelebiliyor umarim bi an once duzelir uzme kendini sakin
Allah razı olsun canım benim

39+4 de Feyza adında 22 Aralık'ta 3,180gr bir kızım oldu canim

Bende içiyorum en başından beri şükür gaz derdimiz yok. Gerçi dr damla verdi ama kullanmıyorum inşallah gerekte kalmaz. Ben ayrı ayrı yapıyorum kimyon ayrı rezene ayrı. Birlikte de icildigini bilmiyordum
Bende çarşambadan beri içiyorum ama kızımda etkisimi dünden beri fark etmeye başladım. Akşamları gazdan saatlerce sağlıyordu. Humana da yapmış kimyonlu rezene çayı ama nette baktım stok yok hiçbir yerde kalmamış. Bende ordan esinlenip ikisini birlikte demliyorum

Benimde aksine hiç gelmedi gelsede lekelenme tarzında ama birnkac gündür çok yoğun muhtemelen yeni geliyor o zaman

Aslında ilk dogumumda tam senesine aynı gün regli olmuştum çok yoğun ağrılı sancılı olunca acaba mi dedim muhtemelen yeni başladı kanamam P perlasmom

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsin. Acaba kantaron yağı nasıl gelir herşeye iyi geliyor bir araştırmak lazım
Aşurelik buğdayın çorbası yani arpa çorbası da müthiş süt yapar kızlar bilgi ❣
Biz yayla çorbasını buğdaydan yaparız. Yazın da soğuk yoğurtlusunu döğme derler bizim oralarda buğdaya da. Çok severim ben lezzet olarak
Oyyy ana kuzusu süt kuzusu yerimmm
Bebek deyip anlamaz demeyin biz stresli ve gerginsek onlarda öyle. Biz mutluysak onlar da mutlu. Net ❤
Mutlu ebeveyn mutlu bebek
Kesinlikle öyle. Ben sakinleşip ne zaman saçlarını okşasam öpüp koklasam o da sakinleşiyor ve uyuyor

Benim 20 gündür kanamam var, regl olduğum zamanlardaki kadar yoğun değil, özellikle emzirince geliyor. Korkuyorum sanki hiç bitmeyecekmiş gibi
Benim de hala devam ediyor kanamam hemde hala ped kullanıyorum kaçıncı pakete geçtim sayamıyorum artık. Emzirince gelmesi iyi bir şey rahim toparlandığı içinmiş. İnşallah kırkımızdan sonra da gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…