2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım nasıl kullanıyorsun? Bu gece mahvolduk ağla ağla susmuyor

Gitsin doğum sancısı gelsin meme ucu yarası...memeucu yaram 10tane doğuma bedel psikolojim bozuldu resmen artık...3. doğum ama değişen hicbirsey yok 1ay öncesinden krem kullanmaya başlamama rağmen aklınıza gelecek herşeyi denememe rağmen artık ensonunda bebeğimin ağzı da kan olunca emzirmeyi bırakmak zorunda kaldım sagarak veriyorum sütümü...bir süre böyle vereceğim inşallah göğüsler iyileşince meme reddi yaşamayız... Bı de insan daha bir duygusal oluyor emziremedikce çok özlüyorum sanki yüzüne bakıp bakıp ağlıyorum tentene temas anne için de çok önemliymis gercekten yaa

Hanımlar ilk bebeğim ve çok tecrübesizim.
Anne sütünü artıran nelerdir.
Faydasını gördüpünüz şeyleri benimle paylaşırmısınız rica etsem
Benim tecrübe ettiklerim; tahin helvası, Bestlak damla, kaynamış kuru incir+kuru dut, bol su ve uyku.
Bunlara rağmen yine de sütüm çok değil, ben mama takviyesi de yapiyorum.

38+3 de; 23.12.2020 tarihinde 2980 gr ve 49 cm boyunda Göktuğ adında bir oğlum oldu

Canım mumsynaturel diye bir krem aldım. Ne denediysem geçirmemişti. Bu kremi doğru şekilde bir hafta kullandım çok şükür geçti. Yorumları çok mucizevi gibi bir günde iyileştirdi diyor. Bende o kadar kısa süre değil ama bir haftada gerçekten kapandı yaralarım. Ne garmastan ne madecassol ne lansinoh ne gümüş kapak kullanmadığım kalmıştı. Sadece mumsynaturel ve avent kalkan kullanarak çok şükür bir haftada iyileştim. Sen de dene bence. Biraz pahalı 120 TL küçük bir kutu geliyor ama iki üç ay gider yine de.

Beni 2 günde yaralardan kurtaran kremi kullanmanı öneriririm canım şifa olur inşallah
Doktor tavsiyesi ile aldım bende ne denediysem fayda etmemişti
Adi garmastan pomat

Boza guzel arttiyor ama oralarda yoktur sanirim. Genellikle kuru meyvelerden hosaf ta guzel arttiyor kuru dut kayisi falan bide bulgur pilavi kimyon kat icine gaz yapmasin canim

Olsun annesi saglik olsun em azindan sutuni verebiliyorsun bunada cok sukur gececek ins yaralarin herkes bisiler deniyor ama kesin iyi gelen bisi yok herkese farkli farkli seyler iyi gelebiliyor umarim bi an once duzelir uzme kendini sakin

Hurma ve dereotu yedim bol bol faydasini gordum. Bi de bol bol sivi tuket dr 3 lt su 1 lt diger icecekler dedi 3 lt su icemedim ama en az 2 lt ictim mutlaka

Parti daha yeni başlıyor şimdilik emme ve gaz derdi daha bunun ateş yapan aşıları var diş çıkarma ek gıdaya geçiş serüveni var
Hepsinin güzelliği de başka canım. Bu zamanlar geri gelmiyor ve malum çabuk büyüyorlar. Taze anneler korkmasın heR anlarını doya doya yaşayın önemli olan sağlık olsun
Uykusuz kaldığınız gecelerde bitiyor gazlarda dişlerde ama analık tam gaz

Ben hic emziremiyorum ole ilk basta sez dikislerinden dolayi dikkat ettim yan yatmadım simdide boğulur diye yatamiyorum belim agriyor emzirikeb ama güvenli bence
Ince bir yastık üstüne bebeğimi koyup kucağıma alıyorum basi yine elimden yastik altından destekli, sırtımda 2 yastık ikimizde rahatız ama yine de gece oluyor sırt agrım

Canım nasıl kullanıyorsun? Bu gece mahvolduk ağla ağla susmuyor
Canım öğlen 12 civarı 5 damla biogaia veriyorum akşam üstü 5 civarı da 7-8 damla sab simplex veriyorum. O şekilde kullanıyorum. Bizimki de huzursuz şuan bi türlü uyutamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…