2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah canım ya valla bunaldım artık hamileyken ne güzeldi ya pedsiz hayat

Canım bende geçtim o yollardan ama çareyi göğüs kalkaninda buldum tavsiye ederim

cyd86 canim Milk tea ise yaradı mı? Bende malt içeceği aldım e bebekten ama çok fark etmedi tadı da pekmez gibi
Arkadaşa sormuşsunuz ama bende paylasmak istedim. Şu kesme şeker gibi olan heralde. Ben çok faydasını gördüm. Başlarda 1 bardağa 3 tane atıp 4 bardağa kadar içiyordum. Sonradan azalttim tabi

P Pisagora gecmis olsun canim aah ah bilirim o aciyi emzirmeye baslarken korkarak verirdim ayaklarimla yerleri tirmaladim gogus ucum bi yere degecek diye aklim cikardi zeytinyagi ve krem kullandim karabas otu surdum pek faydasi olmadi faydayi kendi sutumu her emzirme oncesi gogsume surmekle buldum şukur gecti suan seninkide insallah gecer hemen.

Kızlar günaydın . Bebeğimin burnu tikaniyodu serum fizyolojik yazıldı aldım günde 4 defa ikişer yazıyo fakat iki gündür niyeyse yoğun bı kusması oluyo uyurken oluyo çok korktum nefessiz kaldığı için cokelik kıvamında kokuyo gibimize geliyo usutmemek icinde elimeden geleni yapıyorum hızlı davraniyorum emzirirken saçları filan çok terliyo sürekli siliyorum sarılıgimizda sürekli takip halinde ne yapacağımı bilmiyorum . Yarın yine gideceğiz . En son 12 ydi ..

İnşallah geçer tez zamanda canım çok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…