Tane kimyonu kaynar duda demliyorum 5-10 dk ılınınca içiyorum. Ben içine rezene de katıyorumBu kimyon çayını nasıl yapıyorsunuz kızlar
41+6 bugün itibariylegunebakan_ de vardı bekleyen. Naaptı acaba 2-3 gündür burda göremedim belki de doğumu gerçekleşmiştir. O da nerdeyse 42 haftayı dolduracaktı.
Çökelek kıvamında kusmuk sindirilmiş süt demek. Beslenme fazlasını kusan bebek koyu ayran gibi homojen süt kusar. Yani bebeginiz beslenme fazlasını kusmuyor, rahatsız olduğu bir şey kusturuyor. Umarım alerji değildir.Kızlar günaydın . Bebeğimin burnu tikaniyodu serum fizyolojik yazıldı aldım günde 4 defa ikişer yazıyo fakat iki gündür niyeyse yoğun bı kusması oluyo uyurken oluyo çok korktum nefessiz kaldığı için cokelik kıvamında kokuyo gibimize geliyo usutmemek icinde elimeden geleni yapıyorum hızlı davraniyorum emzirirken saçları filan çok terliyo sürekli siliyorum sarılıgimizda sürekli takip halinde ne yapacağımı bilmiyorum . Yarın yine gideceğiz . En son 12 ydi ..
Canm bende internetten baktım dün akşam denedim henüz bir farkın olduğunu anlamadım ama kimyonun gaz konusu da yararlı olduğunu hep duymusumdur . 2 su bardagi suyu cezveye aldım üstüne 1 çay kaşığı kimyon kısık ateşte kaynayınca 5 DKK demlenmesini bekledim içtimBu kimyon çayını nasıl yapıyorsunuz kızlar
Evet hamilelikte cok rahattık benimde aklıma geliyor rahat rahat oje de sürerdim nede olsa pek duş yapma zorunlulugu olmuyor diyekesinlikleadet de geç olursak işte o zaman mükemmel olur
Hadi hayırlısı olsun hakkınızda benim 2numaramda 42de doğmuştu hiçbir sıkıntı olmadı Allah'ın izniyle sen de sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah41+6 bugün itibariyle42+3e kadar bekleyeceğiz Allah'ın izniyle her şey yolunda giderse. Dün akupunktur yaptırdım doğumu başlatmak için. Umarım işe yarar ve müdahalesiz doğal bir süreç geçiririz. Dua beklerim
Çok teşekkür ederim, inşallah sağ salim hayırla kavuşuruz.Hadi hayırlısı olsun hakkınızda benim 2numaramda 42de doğmuştu hiçbir sıkıntı olmadı Allah'ın izniyle sen de sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah
Maşallah bebeğine canımKızım Beyza 39 günlük oldu, cumaresi günü aylık kontrolüne gittik, kalça ultrasonu da çekildi.
Kilosu 3660, boyu 51 cm olmus. 46 cm doğmuştu, doktor dedi ki normalde 3 cm uzamasını bekliyoruz ama iyi uzamış dedi. Baş çevresi falan da iyiymiş.
Kalça ultrasonu da normal çıktı çok sukur. Yalnız kalbinde biraz ufurum duyuyorum dedi doktor o biraz canımı sıktı. Çocuk kardiyolojisine yönlendirdi.
Her aksam olan 11-3 arası ağlama seanslarini söyledimmemedeyken susuyor ama memeden ayrılınca huzursuz ve ağlıyor dedim. Gaz sancısı oluyordur dedi..meme onu sakinlestiriyor o yüzden emmek istiyor emdikçe de gaz olur dedi. Sab Simplex damla kulanmaya başladım.
Beyzanin bir gözü hep çapak oluyor, meger o gözünün göz yaşı kanalı tikaliymis. Genelde erken doganlarda olabiliyor dedi doktor, göz pinarina parmakla masaj yapacakmisim. Eğer gecmezse göz doktoruna gidecekmişiz, ufak bir mudahale ile açıyorlar dedi.
Bizim de heryer dağınık boşver canımKızlar ben hiçbir işe yetişemiyorum oğlum en fazla yarım saat uyuyor ve ben ne yapacağımı şaşırdım çok stres oluyorum heryer dağılıyor
Allah yardımcın olsun canımKızlar 15.00 gbi sezaryene alınıcam dualarınızı beklıyorum
Bizde öyle en fazla 10 dk emiyorSelam herkese uykusuz anneler nasılsınız? Sütünüz bol olsun inşallahBiz 9 günlük olduk bugün dünden beri daha kısa süre emiyor süt çoğaldığı kendi daha güçlü emdiği icinmidir? 5-10 dak sürüyor.Birde gece araları daha uzatmaya başladı bende artık uykusuzluktan alarmı duyamaz oldum 2 saatte kalkamıyorum bazen.Buldugum bütün anne çaylarından ve rezene,kimyon, anason,papatya içiyorum düzenli.Dut kurusu,hurma,tahin helvası,kuru incir yemeğe çalışıyorum
procto gylvenol krem baska seyler pek cozum olmuyor malesef. Benimde dogumdan sonra artmisti yine o kremle bikac gunde hafifledi kuculduDoğum sonrası yine hemoroid sorunum başladı kanıyor ve otururken acıyorönerileriniz varsa sevinirim
Bende 5 gündür fizyolojik damla kullanıyorum benimkiside kusuyor bence burnundaki pisliği balgam olarak ağızdan atıyor çünkü kusunca burnu açılıyo geneldeKızlar günaydın . Bebeğimin burnu tikaniyodu serum fizyolojik yazıldı aldım günde 4 defa ikişer yazıyo fakat iki gündür niyeyse yoğun bı kusması oluyo uyurken oluyo çok korktum nefessiz kaldığı için cokelik kıvamında kokuyo gibimize geliyo usutmemek icinde elimeden geleni yapıyorum hızlı davraniyorum emzirirken saçları filan çok terliyo sürekli siliyorum sarılıgimizda sürekli takip halinde ne yapacağımı bilmiyorum . Yarın yine gideceğiz . En son 12 ydi ..
Şimdi doktoruma mesaj attım senin kremin fitilini önermiş. İnşallah fayda ederprocto gylvenol krem baska seyler pek cozum olmuyor malesef. Benimde dogumdan sonra artmisti yine o kremle bikac gunde hafifledi kuculdu
Sarilik riski ortadan kalktıysa ona birakin acikinca uyanir benimki 4 saate kadar uyuyor en fazla sonra kendi uyaniyor zaten gunduz 2 saat bazen 3 bazen saatlerce uyumadigi oluyor mesela bugün 11 den beri uyutamadik 5dk uyuyup uyanıyorSelam herkese uykusuz anneler nasılsınız? Sütünüz bol olsun inşallahBiz 9 günlük olduk bugün dünden beri daha kısa süre emiyor süt çoğaldığı kendi daha güçlü emdiği icinmidir? 5-10 dak sürüyor.Birde gece araları daha uzatmaya başladı bende artık uykusuzluktan alarmı duyamaz oldum 2 saatte kalkamıyorum bazen.Buldugum bütün anne çaylarından ve rezene,kimyon, anason,papatya içiyorum düzenli.Dut kurusu,hurma,tahin helvası,kuru incir yemeğe çalışıyorum
Benim 35 günlük ben gece 3 saatte bir 60 ml veriyorum.Kızlar oncekilerde hep emzirdim bunda kendi sütümü sagarak verdiğim için acaba az mı çok mu veriyorum tam emin olamadım 6gunluk bebeğim saat başı 60ml içmesi normal mi bazen uyuyunca 2saatte bir olabiliyor.. sürekli kuşgibi ağzı açık ne bulsa emcek biraz artırmali mıyım...sarılığı bian önce atsın diye sık vermeye çalışıyorum
Karnınıza, özellikle karaciğeri ve tüm bağırsak bölgesini kapsayacak şekilde hint yağı(castor oil) sürün her gece. Kabızlığı bu çözmezse her gece aç karna yarım çay kaşığı sinameki tozu yutun, kabızlık geçene kadar. Sinameki yerine 1 tatlı kaşığı hint yağı da içebilirsiniz. Kalınbağırsak sol avuca şekildeki gibi yerleşir. Bu şekli vererek keten tohumu bantlayabilirsiniz gunde 8 saat kalmak şartıyla. Yada bağırsağın başlangıcından parmaklar arasına denk gelen anüse doğru olacak şekilde kalem arkası gibi sert bir şeyle masaj yapabilirsiniz gunde 3-4 kere 5-10 dakika. Bu da kabızlığa iyi gelir. Yara için pamuğa bolca kantaron yağı döküp makatta bekletin. Ağrı kesici olarak sağ elde orta parmakla yüzük parmak arasına karanfil yağı ile sertçe çimdikleyerek masaj yapın günde 3-4 sefer 5-10 dakika. Ele yapılan işlemler bir kaç günde sonuç vermeye başlar.Doğum sonrası yine hemoroid sorunum başladı kanıyor ve otururken acıyorönerileriniz varsa sevinirim
Kızım Beyza 39 günlük oldu, cumaresi günü aylık kontrolüne gittik, kalça ultrasonu da çekildi.
Kilosu 3660, boyu 51 cm olmus. 46 cm doğmuştu, doktor dedi ki normalde 3 cm uzamasını bekliyoruz ama iyi uzamış dedi. Baş çevresi falan da iyiymiş.
Kalça ultrasonu da normal çıktı çok sukur. Yalnız kalbinde biraz ufurum duyuyorum dedi doktor o biraz canımı sıktı. Çocuk kardiyolojisine yönlendirdi.
Her aksam olan 11-3 arası ağlama seanslarini söyledimmemedeyken susuyor ama memeden ayrılınca huzursuz ve ağlıyor dedim. Gaz sancısı oluyordur dedi..meme onu sakinlestiriyor o yüzden emmek istiyor emdikçe de gaz olur dedi. Sab Simplex damla kulanmaya başladım.
Beyzanin bir gözü hep çapak oluyor, meger o gözünün göz yaşı kanalı tikaliymis. Genelde erken doganlarda olabiliyor dedi doktor, göz pinarina parmakla masaj yapacakmisim. Eğer gecmezse göz doktoruna gidecekmişiz, ufak bir mudahale ile açıyorlar dedi.
Bizim de heryer dağınık boşver canım
Ben en çok büyük kızımla ilgilenemezsem üzülüyorum
Bizim de heryer dağınık boşver canım
Ben en çok büyük kızımla ilgilenemezsem üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?