2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
gunebakan_ de vardı bekleyen. Naaptı acaba 2-3 gündür burda göremedim belki de doğumu gerçekleşmiştir. O da nerdeyse 42 haftayı dolduracaktı.
41+6 bugün itibariyle 42+3e kadar bekleyeceğiz Allah'ın izniyle her şey yolunda giderse. Dün akupunktur yaptırdım doğumu başlatmak için. Umarım işe yarar ve müdahalesiz doğal bir süreç geçiririz. Dua beklerim

Çökelek kıvamında kusmuk sindirilmiş süt demek. Beslenme fazlasını kusan bebek koyu ayran gibi homojen süt kusar. Yani bebeginiz beslenme fazlasını kusmuyor, rahatsız olduğu bir şey kusturuyor. Umarım alerji değildir.

Emerken, kaka yaparken bebekler düşündüğümüzden fazla efor sarfettiği için terlemeleri normal. Emerken üstünü bir kat inceltin o terle daha çok yorulur beslenirken.

Bu kimyon çayını nasıl yapıyorsunuz kızlar
Canm bende internetten baktım dün akşam denedim henüz bir farkın olduğunu anlamadım ama kimyonun gaz konusu da yararlı olduğunu hep duymusumdur . 2 su bardagi suyu cezveye aldım üstüne 1 çay kaşığı kimyon kısık ateşte kaynayınca 5 DKK demlenmesini bekledim içtim

kesinlikle adet de geç olursak işte o zaman mükemmel olur
Evet hamilelikte cok rahattık benimde aklıma geliyor rahat rahat oje de sürerdim nede olsa pek duş yapma zorunlulugu olmuyor diye şimdi 5 inde kırkım çıkıyor eşim mazeret bildirmiş nöbet yazdırmamış

Hadi hayırlısı olsun hakkınızda benim 2numaramda 42de doğmuştu hiçbir sıkıntı olmadı Allah'ın izniyle sen de sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah

Maşallah bebeğine canım üfürüm olabiliyor 1 yaşa kadar düzeliyor genelde. Çapak bizde de olmuştu büyük kızımda 4 ay civarı kendiliğinden geçti. Beniö kızım 1haftalıkken gözyaşı ile ağlamaya başlamıştı kanal tıkanık olsa yaş da akmazdı sanırım. Bizimki belki başka bir sebeptendi. Bize serum fizyolojikle temizleyin demişti

Bizde öyle en fazla 10 dk emiyor
Gece de artık 3 saatte bir kaldırıyorum

Doğum sonrası yine hemoroid sorunum başladı kanıyor ve otururken acıyor önerileriniz varsa sevinirim

Doğum sonrası yine hemoroid sorunum başladı kanıyor ve otururken acıyor önerileriniz varsa sevinirim
procto gylvenol krem baska seyler pek cozum olmuyor malesef. Benimde dogumdan sonra artmisti yine o kremle bikac gunde hafifledi kuculdu

Bende 5 gündür fizyolojik damla kullanıyorum benimkiside kusuyor bence burnundaki pisliği balgam olarak ağızdan atıyor çünkü kusunca burnu açılıyo genelde

Sarilik riski ortadan kalktıysa ona birakin acikinca uyanir benimki 4 saate kadar uyuyor en fazla sonra kendi uyaniyor zaten gunduz 2 saat bazen 3 bazen saatlerce uyumadigi oluyor mesela bugün 11 den beri uyutamadik 5dk uyuyup uyanıyor

Benim 35 günlük ben gece 3 saatte bir 60 ml veriyorum. ben mi az veriyorum diycem ama kilo artışını doktor beğendi. Gündüz de bol bol emziriyorum. Akşam üstü huzursuz oldug u icin yine arada tam olsun diye 60 veriyorum. Bebegin aliyor ve farklı reaksiyon göstermiyorsa bence çok değil

Karnınıza, özellikle karaciğeri ve tüm bağırsak bölgesini kapsayacak şekilde hint yağı(castor oil) sürün her gece. Kabızlığı bu çözmezse her gece aç karna yarım çay kaşığı sinameki tozu yutun, kabızlık geçene kadar. Sinameki yerine 1 tatlı kaşığı hint yağı da içebilirsiniz. Kalınbağırsak sol avuca şekildeki gibi yerleşir. Bu şekli vererek keten tohumu bantlayabilirsiniz gunde 8 saat kalmak şartıyla. Yada bağırsağın başlangıcından parmaklar arasına denk gelen anüse doğru olacak şekilde kalem arkası gibi sert bir şeyle masaj yapabilirsiniz gunde 3-4 kere 5-10 dakika. Bu da kabızlığa iyi gelir. Yara için pamuğa bolca kantaron yağı döküp makatta bekletin. Ağrı kesici olarak sağ elde orta parmakla yüzük parmak arasına karanfil yağı ile sertçe çimdikleyerek masaj yapın günde 3-4 sefer 5-10 dakika. Ele yapılan işlemler bir kaç günde sonuç vermeye başlar.

Eklentiler

• constipation-1-300x199.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 29

Bizim de heryer dağınık boşver canım
Ben en çok büyük kızımla ilgilenemezsem üzülüyorum

Bizim de heryer dağınık boşver canım
Ben en çok büyük kızımla ilgilenemezsem üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…