2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
geceleri benimki de daha seyrek uyaniyor artik. Ben 2 saatte uyandirsam da istemiyor 3-3.5 saati buluyor ama gunduz yine 2 saatte bir veriyorum meme
Aynı gece ben uyandirinca çok zor aliyir memeyi istemiyor.Oysa ilk günler en fazla 2 saatti.Bende üzülüyorum bu kez 2 saate sartlandigimdan

Kızlar hamileliginizde bebeğin karninizda hickirdigini nasıl anliyodunuz
Ben tekme yi anliyodum yanlızca hıçkırık yazılmış da ben mi anlamadım acaba hickirinca

Sarilik riski yoksa ve gunde 3-4 kez kakasini yapiyorsa 3-3.5 saatte bir emzirmek yeterli dedi bizim doktorumuz

Aslında ilk dogumumda tam senesine aynı gün regli olmuştum çok yoğun ağrılı sancılı olunca acaba mi dedim muhtemelen yeni başladı kanamam P perlasmom
Belki de öyledir yeni başlamış olabilir. Bakalım ben ne kadar zaman sonra regl olucam.. Ne kadar geçecek üstünden merak ediyorum.

Bizde de durum farklı değil canim yapacak bişey yok inşallah yarın ki sonucumuz güzel çıkar bulunsun sebebi diye tahliller sunduk ama iki aydan sonra asıl arastirma yapiliyomus da pek bişey cikmiyomus kendince sonrasında geciyomus. Normal doğum olduğuna çok sevinmişti bu viruste uğraşmamak için ama gel gör ki iki günde bir hastanedeyiz

Teşekkür ederim bilgiler için

Ya ne güzel, benimki 2 saatte 1 kurulu saat gibi uyanıyor en az 25 dk. emiyor haliyle yorucu oluyor. Bugün 28 günlük oldu bu saat araları ne zaman uzar acaba
Kalkması daha iyi canım ben kendim kalkıp uyandırmaya çalışıyorum süreç uzuyor. Kendi de kalkıyor ama gecikiyor beslenmesi. Benim büyük kızım 1 aylıkken 5 saat falan uyurdu geceleri. Ama gündüz memeden çektiğim an uyanırdı gece acısını çıkarıyordu sanırım.

Büyük kızım çok hıçkırırdı bebekken kakası da tarif ettiğiniz gibi pütürsüz mukuslu yapardı. Doktor yüzüne bakınca alerjik bir bebeğe benziyor dedi birkaç defa ama kanda bakılan testlerde alerji çıkmamıştı ileriki dönemde kabızlık sorunu yaşadık. Ama alerji tanısı konulmadı ve bir tedavi almadık

Kızlar doğum yapalı 15 gün oldu bugün tuvalete iki tane pıhtı düşürdüm böyle birşey yaşayan var mı ?

Testler ciltte tepki vermeyen ve çok şiddetli olmayan alerjileri tespit edemiyor malesef. Benim kızım hem deri yama testinde hem kanda ige testinde negatifti ama alerji tanısı aldı ve rapor çıkarıldı. Çünkü şikayetler diyetle geçiyor, diyeti bırakınca yeniden başlıyordu. Alerji konusunda gerçekten ehil doktorlar testten önce eliminasyon diyetini bu yüzden öneriyor anneye.

Ben konuyu epeyce araştırdım alerji bölümüne gitmeden önce ve doktorun diyet önereceğini bildiğim için süreci biraz kısaltmak adına randevu tarihine iki hafta kala diyete başladım. Diyetin 4. günü tüm şikayetlerimiz kesildi. Doktora gittik test istedi, testlerde alerji tespit edilemedi tabi. Test sonucunu alacağımız gün tereyağla diyeti bozdum ve şikayetler geri döndü. Doktor başından savar gibi testlere bakıp alerji yok dedi. Diyet deneyimimi anlattım, aaa alerji hemen rapor çıkaralım dedi ve özel mama raporu çıkardılar. Mama kullanmadım ayrı ama ben işin peşine düşüp iyice irdelemesem mağdur edecekti güya koskoca doçent beni de yavrumu da. Alerjinin bir bebeğin ve annenin hayatını ne kadar zorlastirabilecegini bilmediklerinden çok üstünde durmuyorlar, fazla hafife aliyorlar. Bir daha da alerji konusunda hicbir doktora güvenmedim. Diyet yaptım yoluma baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…