- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
Benimde çok basım ağrıyordu ilk bir hafta için kahve önerdi doktor düzenli parol kullandım onun dışında nane yada okaliptüs yağı şakak bölgesine sürdüm birde ağrı bantları vardıHayirli sabahlar kızlar cuma günü spinal ile oğlumu kucağıma aldım cok sukur 3925 51 cm doğdu ismini talha koyduk hastaneden çıkarken ufak bi sarilikla ciktik biraz sariligimiz arttı ama benim sutumun gelmesi onun emme işi ogrenmesiyle sanki geriledi bakalım yarın ilk kontrolde belli olcak bu arada hastaneden 250 gr kayıpla çıktı
Gel gelelim ben sezeryanin etkisini üzerimden atamadim taburcu olacağım gün öğle yemeğinden sonra başlayan kulak ugultusu baş ağrısı ve tansiyon problemi hala devam ediyor başımı kesesim var o derece kısır bi donguye girdim resmen bana bi bilgi bişey biçare olacak olan varmi
Bebeğiniz kaç kilo görünüyor acaba? Ne kadar doğru bilmiyorum ben pek inanmıyorum ama hurma da doğum kasılmasını başlatır derler.41+6 bugün itibariyle42+3e kadar bekleyeceğiz Allah'ın izniyle her şey yolunda giderse. Dün akupunktur yaptırdım doğumu başlatmak için. Umarım işe yarar ve müdahalesiz doğal bir süreç geçiririz. Dua beklerim
Gözün aydın canım. Allah analı babalı buyutmenizi nasip etsin. Bu ağrıların tek devası hastanede yaptıkları güçlü agrikesiciler. Benim basim agrimiyordu ama sezeryan agrilarima ancak iyle cozum bulabildiler.
Hastaneye geldim 3 sise serum verdiler şu an hala kolunda ama gözüm açıldı çok şükür tansiyon içinde ilaçları cogaltti evde ki parol filan hiç etki etmedi serum iki tane kuvvetli ağrı kesici koydularBenimde çok basım ağrıyordu ilk bir hafta için kahve önerdi doktor düzenli parol kullandım onun dışında nane yada okaliptüs yağı şakak bölgesine sürdüm birde ağrı bantları vardı
onları kullandım çok şükür gecti
3300 gram civarıydı en son, tam rakamı hatırlamıyorum. Ultrason ölçümlerini riskli bulduğum için mümkün olduğu kadar kısa kalmayı talep ediyorum, kalp atımı ve su dışında bir şeyi irdelemiyor doktor o yüzden. Ama 4 kilo da olsa beklerdim, kadının doğası doğurmak için tasarlanmış, buna inanıyorum.Bebeğiniz kaç kilo görünüyor acaba? Ne kadar doğru bilmiyorum ben pek inanmıyorum ama hurma da doğum kasılmasını başlatır derler.
Bizimkini de aldılar bir gün kaldı. Son testi temiz çıkınca çıkardılar. İnşallah sizin de öyle olur. Bi arkadaşımın bebeği de o yüzden 10 gün kaldı antibiyotik tedavisi yaptılar. Şimdi 5 aylık maşallah tosuncuk gibi hiç bişeyi yok. Olabiliyor yani sen canını sıkma. En fazla bir haftaya sağsalim kucağına alırsın.kızlar dün doğum yaptım..bugün tam hastaneden çıkış yapılcaktı bebeğimi yenidoğan aldılar.kanında enfeksiyon çıkmış..başına böyle bişey gelen var mı??_birden oldu çok kötüyüm..
12 günlükken başladı bizde deKızlar benim bebeğim on günlük oldu bugün taburcu edildi küvezdeydi. Cok fazla ikinmaya çalışıyor gaz çıkarıyor. Gaz sancisi için erken değil mi?sizde ne zaman başladı?
Ben bunu bilmiyordum, yani ölçümün riskli olduğunu.. doktorlar da bişey söylemediler daha önce.3300 gram civarıydı en son, tam rakamı hatırlamıyorum. Ultrason ölçümlerini riskli bulduğum için mümkün olduğu kadar kısa kalmayı talep ediyorum, kalp atımı ve su dışında bir şeyi irdelemiyor doktor o yüzden. Ama 4 kilo da olsa beklerdim, kadının doğası doğurmak için tasarlanmış, buna inanıyorum.
Doğumu başlatmak için hurma dahil denemediğim yol kalmadı desem yeridir. Kızım 41+3te doğmuştu, erkek bebeklerin kızlara oranla geç gelebileceğini söylüyor doktorlar. Ablasının üzerine sadece 4 gün koyduğu için çok telaş yapmıyorum şimdilik. Babası da son dakika insanıdır, babası gibi hastane koridorlarında suni sancı için beklerken gelesi tutarsa şaşırmam
Ya bizde pek bakmadılar . En son 10 du. Doktor bir daha bakmaya gerek görmedi. Bir arkadaşımın da düşmüyor diye sürekli çağırıp kan alıyorlardı. En son gitmedi arkadaşım. Besleye besleye geçti sarılığı. Öyle ya da böyle geçiyor. Inşallah çabuk geçer sizin deKızlar sarılık değerimiz bı turlu dusmuyo bugün de 13.5 çıktı doktor ilaç başladı hastane de kalmak tehlikeli diye zaten iki sefer yatış verilmişti iki günde bir takibimiz yapılacak çok canımız sıkılıyo bu duruma şuan her yer oldukca tehlikelibeslenme kaynaklı yada kan uyuşmazlığından değil belirsizlik bı hayli yordu bizi ne uyku hali var ne bişey anlamsızca sadece sarı her yerimiz ..
Bizim ilk 11.9 çıkmıştı kendi doktoruma gittim 1 gün sonra o dedi yeni dogan bebeklerde olur normal 9 günlükken gittigimizde 9.9 a düşmüştüKızlar sarılık değerimiz bı turlu dusmuyo bugün de 13.5 çıktı doktor ilaç başladı hastane de kalmak tehlikeli diye zaten iki sefer yatış verilmişti iki günde bir takibimiz yapılacak çok canımız sıkılıyo bu duruma şuan her yer oldukca tehlikelibeslenme kaynaklı yada kan uyuşmazlığından değil belirsizlik bı hayli yordu bizi ne uyku hali var ne bişey anlamsızca sadece sarı her yerimiz ..
Evet canım sadece anne sütü veriyorum bende çok şükür kilo aldı evet.Sen sadece anne sütü mü veriyorsun Canım maşallah senin kızçen de güzel kilo almıs annesi
İnşallah canım benimki de geçer bir an önceYa bizde pek bakmadılar . En son 10 du. Doktor bir daha bakmaya gerek görmedi. Bir arkadaşımın da düşmüyor diye sürekli çağırıp kan alıyorlardı. En son gitmedi arkadaşım. Besleye besleye geçti sarılığı. Öyle ya da böyle geçiyor. Inşallah çabuk geçer sizin de
Canım bizimki yukseliyo iki günde bir kontrole çağrıyo en sonunda ilaç takviyesi verdi hastane tehlikeli diyeBizim ilk 11.9 çıkmıştı kendi doktoruma gittim 1 gün sonra o dedi yeni dogan bebeklerde olur normal 9 günlükken gittigimizde 9.9 a düşmüştü
Ben bazı yayınlarda güvenirliğinin çalışmalarla ortaya konamadığını okudum. 2 dakikadan uzun süre ultrasona maruz kalmak bebeğin vücut ısısını yükseltebiliyormuş ve bunun neye sebep olabileceği bilinmiyor. Avrupada bu yüzden tüm gebelik boyunca 3 kez ultrason kullanılıyor ve ciddi risk oluşmadıkça 42 haftadan önce gebeliklere müdahale edilmiyor. Türkiyede doktorların risk almayalım bebeği alalım diye diye doğumların yüzde yetmişini sezaryene döndürdüklerini düşününce ultrason hakkında yorumsuz kalmalarına şaşırmamak lazım aslında. Normal doğum yaptıracak doktoru mumla aradığımız bir sağlık sistemi var.Ben bunu bilmiyordum, yani ölçümün riskli olduğunu.. doktorlar da bişey söylemediler daha önce.
Erkek bebekler geç geliyoru ben de duymuştum ama benim ki 38 de gelmek istemişti, bana kalırsa tam zamanında gelmiş ultrasonda doğum öncesi 3.300 demişti doktor, 2.900 doğdu
Sizin ikinci doğum olduğu için zorlamaz diye düşünüyorum hem sizin de dediğiniz gibi doğamız doğuma göre tasarlanmış. Zaten çok da bilinçlisiniz bu konuda. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Canım geçmiş olsun öncelikle. Benim en baştan beri vardı gaz sancıları. Doktora söyledim inanmadı 15 günden sonra başlar dedi ama benim kızım en baştan beri çekiyorduKızlar benim bebeğim on günlük oldu bugün taburcu edildi küvezdeydi. Cok fazla ikinmaya çalışıyor gaz çıkarıyor. Gaz sancisi için erken değil mi?sizde ne zaman başladı?
Hemen 40 çıkınca ilişkiye giriliyor mu :-? Normal doğum yaptım ben de bana 2 ay yasak ilişki. Zaten iyileşmedi orası 40 çıktı ama. Merak ettim debaşlasın kavuşmalar yalnız bu kavuşmalar tehlikeli
Maşallah canım oğluna da sana da gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahHayirli sabahlar kızlar cuma günü spinal ile oğlumu kucağıma aldım cok sukur 3925 51 cm doğdu ismini talha koyduk hastaneden çıkarken ufak bi sarilikla ciktik biraz sariligimiz arttı ama benim sutumun gelmesi onun emme işi ogrenmesiyle sanki geriledi bakalım yarın ilk kontrolde belli olcak bu arada hastaneden 250 gr kayıpla çıktı
Gel gelelim ben sezeryanin etkisini üzerimden atamadim taburcu olacağım gün öğle yemeğinden sonra başlayan kulak ugultusu baş ağrısı ve tansiyon problemi hala devam ediyor başımı kesesim var o derece kısır bi donguye girdim resmen bana bi bilgi bişey biçare olacak olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?