2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben normal doğum yaptım. Doğumun 3. Günü kontrole çağırdı o gün dikişlerime baktı 2 ay ilişki yasak dedi 25 ocağa randevu oluşturdular onlar. O zamana kadar ilişki yasak. Dikişlerim de düşmedi zaten bugün 42 hatta 43 günlüğüz. Dikişlerim düşsün diye bekliyorum 4 gözle ilişki için de değil orayı temizleyemiyorum ya deliriyorum. Bir an önce düşse de rahatlasam. İlişkiye biz doğumdan 2 gün öncesine kadar devam ettik yani sonuna kadar hep devamdı bizde hiç kesmedik. ama ben 37+5 De doğurdum yani belki de keserdik ama erken geldi benim kız evet uzun ara verince soğukluk oluyomuş onu bende duymuştum Allah korusun kimse eşiyle soğukluk yaşamasın inşallah.

Valla kuzum hiç bilmiyorum. İlk doğumum normal di ama hatırlamıyorum şimdi sezaryen bakalım 40 çıkınca kendimi nasıl hissedeceğim çünkü şuan daha karin sancim olabiliyor
Anladım canım doğrudur. Yani tam iyileşmiyo insan bence sezaryen de olsa normal de olsa o yüzden sordum hani girilebiliyo mu insan dayanabiliyor mu diye. Doğumdan sonra ilk ilişki zor diyorlar açıkçası benim de gözüm korkmuyor değil.

Kimyon çayını günde kaç fincan içiyorsunuz kızlar merak ettim? Ve gerçekten işe yarıyor mu öyle hissediyor musunuz?

Bana ebem sey demisti bu şok marketlerde maltana var onlardan ic ve sicak duşun altinda dus basligiyla omuzlarindan asagi dogru inerek masaj yap goguslerine demisti allaha cok sukur o gun memede damlayi gormustum elimle sagar gibi yapinca. Hemen ilk dakikadan elektrikli sagma mak.kullanmayin
Birde ben utu ule havlu isitip goguslerimin ustune yerlestirip oyle durmustum o da cok faydali oldu kanallari sıcaklik ve emme hareketi harekete gecirir.

Kızlar bugün ben şok oldum.
Hastaneden çıktığımdan beri başım kaşınıyor.
Bugün elime bir bit düştü.
Eşimde baktı dedi kafanın üstü bit dolu.
Hepsi uçuşuyorlar dedi.
Çok çok üzüldüm.
Şok oldum.
Hastanede bana geçmişler.

Ayy gecmis olsun cok zor bitten arinmak..nasil hastaneymis o öyle ya..benimde kizima kuaforden gecmisti 10 gunde bitirebildim.İlaclayip ince tarakla temizleyin hergün banyo yapip sirkeli su ile durulayin.ve mutlaka saç düzlestirici ile sacin en dibinden baslayarak düzlestirin.ne bit kalir ne sirke...ayrica ben karanfil suyu yapmistim sprey sisesine koyup sacin her tarafini islatiyordum..kiziminda saclari hem uzun hemde coktu 10 gunde kurtulduk cok sukur

Kızlar bebeğimin boğazının altı hep böyle olmuş pişik kremi de yağ da sürüyorum ama geçmedi doktora mi götürsem sıcaktan diyorlar ama bilemedim

Kizlar d vitamini ne kullaniyosunuz acil yazabilir misiniz yuksek tansiyon cikti bende bikac gundur boyun ve bas agrisi var bugun dahiliyeye gidecegim varmi ayni sorunu yasayan

Valla canım çok zormuş normalde stres yapmam ama doktor kendi agziyla keyfinden cagirmiyorum bu viruste bide gribal enfeksiyon filan olursa 3 ay içinde direk hastanede yatiyomus minikler onun uyarısını da yaptı dün ilaç başladım yarın kontrolüm var içimiz rahat etsin diye başka doktorda görsün diyoruz da sonuç yine muammalik. Biraz uzun sürerse kendiliginden geciyomus ama belirsizlik bizi gerçekten yordu netten de bakınca insan kafayı yiyo.

Kızlar bebeğimin boğazının altı hep böyle olmuş pişik kremi de yağ da sürüyorum ama geçmedi doktora mi götürsem sıcaktan diyorlar ama bilemedim
Eki Görüntüle 2750306
evet sicaktan oluyor canım kalın giydirme ayni bizimde basimiza gelmisti pudra döktum gecti ama pudra sakincaliymis dr bidaha dokme dedi icin rahat etmezse dra götür

Eki Görüntüle 2750306
Canım bepantholun pişik kremi yada hametan surebilirsin . Benim kızımda fototerapi den dolayı böyle oldu yüzü doktor hametan önerdi ama yenidogan hemşireleri bepantholle direk geciyo biz burda ondan kullaniyoruz boşuna almayın dedi iki günde geçti. İkinci sefer yatmasına aleovera sürdüm krem yerine onda geçirdi ama belki alerji olabilir diye çok az bı yerinde denedim. Bebekler çok hassas onun dışında eşimin öpünce de kizariyo benek benek oluyo bıyık sakal olunca ama yinede geçmeyecek bisey değil için rahat etmesi için doktora danisabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…