2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar persembe gunu doktora gitmistim hersey yolında hersey normaldi . Pazartesi tekrar geldim bebegın kılosu 4200 cıktı bebek kanala inemıyordu halıyle sezaryene alındım . 16.45 de de dogum gerceklestı sorun su kı hala sütüm gelmedi mama verıyoruz napıcam ben önerileriz nedir

Süt sagma makinasi care oldu bende. En kısa sürede gelir İnşAllah

Hayırlı olsun canım gözün aydın darısı başıma
Sabret canım hemen öyle gelmez sütün
Biraz sabır emzirmeye devam et bir süre gerekirse mama ile takviye edersiniz ama emzirdikçe artacak bir de komposto iç hem sezaryen sonrası bağırsaklarına iyi gelir hem sütüne iyi gelir sağmak da çok arttırıyor kolay gelsin

Aslında hemsire makina yara yapar sen boşta olsa emzir dedi. Ama bebegim mamayi cok az yiyordu. Bide arkadaş önce kanallarin açılması gerek dedi. O mantikla makinayla basladim. Belki kendiliginden de gelirdi bilemiyorum. İyiki de almışım diyorum. Hem mama yemiyordu hem sarilik durumu icin

Hemen 40 çıkınca ilişkiye giriliyor mu :-? Normal doğum yaptım ben de bana 2 ay yasak ilişki. Zaten iyileşmedi orası 40 çıktı ama. Merak ettim de
Benim doktorun verdiği kağıtta da 2 ay yaziyo bende normal yaptım en az iki yılda korunulmali diyo heralde vajinada içten dıştan dikis var diye ben öyle anladım

Evet giriliyor ondan sonra kanama olursa ozur sayiliyor. Size 2 ay dendiyse belki baska bir sebebi vardir.
Aynen başka sebebi var sanırım geç iyileşeceği için öyle dedi doktorum. Dikişlerim hala duruyor. Bi tanesi düştü gerisi duruyor. Ondan dedi muhtemelen.

Benim doktorun verdiği kağıtta da 2 ay yaziyo bende normal yaptım en az iki yılda korunulmali diyo heralde vajinada içten dıştan dikis var diye ben öyle anladım
Olabilir canım. Bana 2 ay yakınlaşmak yasak dedi zaten 2 ay sonrasına randevu verdi son kontrol için. Korunmayı konuşcaz hem falan dedi. Öyle yani dikişlerim hala düşmedi çabuk düşsün de rahatlayayım diye bakıyorum. Malum dikişlerin olduğu bölge temizlenmiyor.

Canım sezeryan mı yapmıştın sen ben 40 çıkınca Dr a gittim alttan muayene etti smear aldı ilişkiyi smear sonucu çıkınca konuşuruz diye düşünmüştüm bir hafta sonra mesajlaştık smear temiz çıkmış dedi bende normal hayatıma dönebilir miyim ilişki serbest mi diye sordum cevap vermedi bi daha da sormaya utanıyorum
Benim için çok elzem değil ama doğum öncesi de biz çok önceden kesmiştik ilişki olayına unuttum valla ben nasıl oluyırdu bide uzun ara verince eşler arasında soğukluk oluyormyş sana doktor 2 ay mı dedi

Muhtesem olmaz olurmu darisi basina tadini çıkar son ay zorlayici oluyor

Oyy kıyamam kuzuma geçmiş olsun en kısa sürede anlatırsınız inşallah. Kuzenimin ikinci çocuğunda oldu ayni böyle anlamsız bir sarilik gitmediği Dr kalmadı araştırıldi altında bir sebep mi var diye ama şükürler olsun bir süre sonra geçti inşallah altında yatan bir sebep yoktur sizinde canim olabiliyor bebeklerde böyle elzem durumlar malesef

Hemen 40 çıkınca ilişkiye giriliyor mu :-? Normal doğum yaptım ben de bana 2 ay yasak ilişki. Zaten iyileşmedi orası 40 çıktı ama. Merak ettim de
Valla kuzum hiç bilmiyorum. İlk doğumum normal di ama hatırlamıyorum şimdi sezaryen bakalım 40 çıkınca kendimi nasıl hissedeceğim çünkü şuan daha karin sancim olabiliyor

Sen grupta ilk doğum yapanlardansin bence bu konuya onem ver :) 2 cocukla vakit nasil bulunur bilemiyorum ama ihmale gelmeyecek bir konu canim sene olmuş zaten dediğine göre

Geçmeyen zamanın keyfini çıkar canım

Ahh tombiklikleri yakti bizi gecmis olsun Allah analı babalı büyütsün. Bebisin emiyor mu o emdikce gelecektir kayisi hoşafı ic bol su iç. Bebisin emmiyorsa mutlaka sağ gelecektir

Arkadaslar dikis yerimi sildigim zaman hafif ıslaklik oluyor pecetede gobegimin kapattigi yerden hava almadigi icin terde olabilir bilmiyorum 19 gun oldu agri aci kizariklik yanma yok boyle birsey yasayan var mı?
Benim 22. Gün canım. Ben terlediğimde o kısım ıslak oluyor karnım sarkık olduğundan ve o bölge kapalı kaldığından. Geçen hatta korktum niye ıslak diye ama sildim ettim bir daha da gelmedi. Bir de contractubex de kullanıyorum o da zaten ıslak yapıyor o bölgeyi yani zaten ıslakken terleyince daha da ıslanıo. Bence 19 günde bir açılma vs yoktur.

Bende oyle dusunuyorum canım yinede bi sorayim dedim

Zinco verebiliesin üstümde zorunluşukta öyle yazıyormuş bizim eczCı öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…