- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
Evet giriliyor ondan sonra kanama olursa ozur sayiliyor. Size 2 ay dendiyse belki baska bir sebebi vardir.Hemen 40 çıkınca ilişkiye giriliyor mu :-? Normal doğum yaptım ben de bana 2 ay yasak ilişki. Zaten iyileşmedi orası 40 çıktı ama. Merak ettim de
Süt sagma makinasi care oldu bende. En kısa sürede gelir İnşAllahKızlar persembe gunu doktora gitmistim hersey yolında hersey normaldi . Pazartesi tekrar geldim bebegın kılosu 4200 cıktı bebek kanala inemıyordu halıyle sezaryene alındım .16.45 de de dogum gerceklestı sorun su kı hala sütüm gelmedi mama verıyoruz napıcam ben önerileriz nedir
Hayırlı olsun canım gözün aydın darısı başımaKızlar persembe gunu doktora gitmistim hersey yolında hersey normaldi . Pazartesi tekrar geldim bebegın kılosu 4200 cıktı bebek kanala inemıyordu halıyle sezaryene alındım .16.45 de de dogum gerceklestı sorun su kı hala sütüm gelmedi mama verıyoruz napıcam ben önerileriz nedir
Aslında hemsire makina yara yapar sen boşta olsa emzir dedi. Ama bebegim mamayi cok az yiyordu. Bide arkadaş önce kanallarin açılması gerek dedi. O mantikla makinayla basladim. Belki kendiliginden de gelirdi bilemiyorum. İyiki de almışım diyorum. Hem mama yemiyordu hem sarilik durumu icinKızlar persembe gunu doktora gitmistim hersey yolında hersey normaldi . Pazartesi tekrar geldim bebegın kılosu 4200 cıktı bebek kanala inemıyordu halıyle sezaryene alındım .16.45 de de dogum gerceklestı sorun su kı hala sütüm gelmedi mama verıyoruz napıcam ben önerileriz nedir
Benim doktorun verdiği kağıtta da 2 ay yaziyo bende normal yaptım en az iki yılda korunulmali diyo heralde vajinada içten dıştan dikis var diye ben öyle anladımHemen 40 çıkınca ilişkiye giriliyor mu :-? Normal doğum yaptım ben de bana 2 ay yasak ilişki. Zaten iyileşmedi orası 40 çıktı ama. Merak ettim de
Aynen başka sebebi var sanırım geç iyileşeceği için öyle dedi doktorum. Dikişlerim hala duruyor. Bi tanesi düştü gerisi duruyor. Ondan dedi muhtemelen.Evet giriliyor ondan sonra kanama olursa ozur sayiliyor. Size 2 ay dendiyse belki baska bir sebebi vardir.
Olabilir canım. Bana 2 ay yakınlaşmak yasak dedi zaten 2 ay sonrasına randevu verdi son kontrol için. Korunmayı konuşcaz hem falan dedi. Öyle yani dikişlerim hala düşmedi çabuk düşsün de rahatlayayım diye bakıyorum. Malum dikişlerin olduğu bölge temizlenmiyor.Benim doktorun verdiği kağıtta da 2 ay yaziyo bende normal yaptım en az iki yılda korunulmali diyo heralde vajinada içten dıştan dikis var diye ben öyle anladım
Canım sezeryan mı yapmıştın sen ben 40 çıkınca Dr a gittim alttan muayene etti smear aldı ilişkiyi smear sonucu çıkınca konuşuruz diye düşünmüştüm bir hafta sonra mesajlaştık smear temiz çıkmış dedi bende normal hayatıma dönebilir miyim ilişki serbest mi diye sordum cevap vermedi bi daha da sormaya utanıyorumOlabilir canım. Bana 2 ay yakınlaşmak yasak dedi zaten 2 ay sonrasına randevu verdi son kontrol için. Korunmayı konuşcaz hem falan dedi. Öyle yani dikişlerim hala düşmedi çabuk düşsün de rahatlayayım diye bakıyorum. Malum dikişlerin olduğu bölge temizlenmiyor.
Muhtesem olmaz olurmu darisi basinaAyy ne guzel bebeginize kavusmussunuz darisi bize bi goz atiyim dedim.bende ins mart anneleri grubundayim martin ortasında nasipse doğumum allah hepsine uzun saglikli omurler versin minnaklarineminim muhtesem.bi duygudur kavusmak cok heycanliyimm bende zaman hic geçmiyor
Oyy kıyamam kuzuma geçmiş olsun en kısa sürede anlatırsınız inşallah. Kuzenimin ikinci çocuğunda oldu ayni böyle anlamsız bir sarilik gitmediği Dr kalmadı araştırıldi altında bir sebep mi var diye ama şükürler olsun bir süre sonra geçti inşallah altında yatan bir sebep yoktur sizinde canim olabiliyor bebeklerde böyle elzem durumlar malesefKızlar sarılık değerimiz bı turlu dusmuyo bugün de 13.5 çıktı doktor ilaç başladı hastane de kalmak tehlikeli diye zaten iki sefer yatış verilmişti iki günde bir takibimiz yapılacak çok canımız sıkılıyo bu duruma şuan her yer oldukca tehlikelibeslenme kaynaklı yada kan uyuşmazlığından değil belirsizlik bı hayli yordu bizi ne uyku hali var ne bişey anlamsızca sadece sarı her yerimiz ..
Valla kuzum hiç bilmiyorum. İlk doğumum normal di ama hatırlamıyorum şimdi sezaryen bakalım 40 çıkınca kendimi nasıl hissedeceğim çünkü şuan daha karin sancim olabiliyorHemen 40 çıkınca ilişkiye giriliyor mu :-? Normal doğum yaptım ben de bana 2 ay yasak ilişki. Zaten iyileşmedi orası 40 çıktı ama. Merak ettim de
Sen grupta ilk doğum yapanlardansin bence bu konuya onem ver :) 2 cocukla vakit nasil bulunur bilemiyorum ama ihmale gelmeyecek bir konu canim sene olmuş zaten dediğine göreCanım sezeryan mı yapmıştın sen ben 40 çıkınca Dr a gittim alttan muayene etti smear aldı ilişkiyi smear sonucu çıkınca konuşuruz diye düşünmüştüm bir hafta sonra mesajlaştık smear temiz çıkmış dedi bende normal hayatıma dönebilir miyim ilişki serbest mi diye sordum cevap vermedi bi daha da sormaya utanıyorum
Benim için çok elzem değil ama doğum öncesi de biz çok önceden kesmiştik ilişki olayına unuttum valla ben nasıl oluyırdu bide uzun ara verince eşler arasında soğukluk oluyormyş sana doktor 2 ay mı dedi
Geçmeyen zamanın keyfini çıkar canımAyy ne guzel bebeginize kavusmussunuz darisi bize bi goz atiyim dedim.bende ins mart anneleri grubundayim martin ortasında nasipse doğumum allah hepsine uzun saglikli omurler versin minnaklarineminim muhtesem.bi duygudur kavusmak cok heycanliyimm bende zaman hic geçmiyor
Ahh tombiklikleri yakti bizi gecmis olsun Allah analı babalı büyütsün. Bebisin emiyor mu o emdikce gelecektir kayisi hoşafı ic bol su iç. Bebisin emmiyorsa mutlaka sağ gelecektirKızlar persembe gunu doktora gitmistim hersey yolında hersey normaldi . Pazartesi tekrar geldim bebegın kılosu 4200 cıktı bebek kanala inemıyordu halıyle sezaryene alındım .16.45 de de dogum gerceklestı sorun su kı hala sütüm gelmedi mama verıyoruz napıcam ben önerileriz nedir
Benim 22. Gün canım. Ben terlediğimde o kısım ıslak oluyor karnım sarkık olduğundan ve o bölge kapalı kaldığından. Geçen hatta korktum niye ıslak diye ama sildim ettim bir daha da gelmedi. Bir de contractubex de kullanıyorum o da zaten ıslak yapıyor o bölgeyi yani zaten ıslakken terleyince daha da ıslanıo. Bence 19 günde bir açılma vs yoktur.Arkadaslar dikis yerimi sildigim zaman hafif ıslaklik oluyor pecetede gobegimin kapattigi yerden hava almadigi icin terde olabilir bilmiyorum 19 gun oldu agri aci kizariklik yanma yok boyle birsey yasayan var mı?
Bende oyle dusunuyorum canım yinede bi sorayim dedimBenim 22. Gün canım. Ben terlediğimde o kısım ıslak oluyor karnım sarkık olduğundan ve o bölge kapalı kaldığından. Geçen hatta korktum niye ıslak diye ama sildim ettim bir daha da gelmedi. Bir de contractubex de kullanıyorum o da zaten ıslak yapıyor o bölgeyi yani zaten ıslakken terleyince daha da ıslanıo. Bence 19 günde bir açılma vs yoktur.
Zinco verebiliesin üstümde zorunluşukta öyle yazıyormuş bizim eczCı öyle dediKızlar bebeğim için biogaia ve metsil kullanıyordum ama metsil ise yaramadı diye zinco aldırdım bugün fakat üzerinde 3-10 yaş yaziyordu , verdikten sonra farkettim , sizinkiler de aynı mi acaba , bu de bigaia verdim arkasindan kustu tekrar versem mi ki bilemedim.
Canım benimde 23. Günüm beş günde bir kan pıhtısı düşüyo sonra aşırı kanama oluyo kesiliyo. Beş gün sonra yine aynıKızlar doğum yapalı 15 gün oldu bugün tuvalete iki tane pıhtı düşürdüm böyle birşey yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?