2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar d vitamini ne kullaniyosunuz acil yazabilir misiniz yuksek tansiyon cikti bende bikac gundur boyun ve bas agrisi var bugun dahiliyeye gidecegim varmi ayni sorunu yasayan
Sezaryan olduysan anestezi etkisi olabiliyo diye biliyorum ödemeden dolayı bacaklarda şişlik filan .. onun dışında tuzlu yeme canim bol su iç takipte kal doktora zaten gidecekmisin . D vitamini bebek için soruyorum sanırım günde 3 damla iki haftalıkken başladım

Eklentiler

• 16093154976177878431063335068766.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 51
KatnissEverden canım ben de bunu kullanıyorum bebeğime

Kızlarr sezeryan sonrası doğumda neredeyse hiç kanamam yok.Doğum yaptığım akşam ertesi günü birde 3.günü geldi o da bezi dolduracak kadar bile değil.Sonra kahverengiye sonra sarıya döndü.Önceki günden beri neredeyse hiç gelmiyor.Bu normal mi doktorum normal olduğunu söyledi ama böylr bir şey duymadım daha önce kimsede

Ilaclar kesmis olablr agri kesici tarzi seyler kanamayi cok cok kesip azaltiyor anlik o gunluk yada bikac günlük

Ben mart annesi olcm ins yazini okuyunca yazmak istedim bende birsey mersk ediyorum sezaryen nasildi zormu cok agei sizi oldumu ve sütünüz hemen geldimi gelirmiki bnmde acaba

Ben mart annesi olcm ins yazini okuyunca yazmak istedim bende birsey mersk ediyorum sezaryen nasildi zormu cok agei sizi oldumu ve sütünüz hemen geldimi gelirmiki

Canım normaldir herhalde. Ben de normal doğum yaptım. Doğum yaptığım gün ve iki üç gün daha geldi kanamam sonra kahverengi sonra sarı oldu. Şimdi sarı akıntı oluyor pedimde o kadar. O da yok gibi bir şey. Benim de aynı oldu senin gibi yani normaldir herhalde. Benim annemin de öyle uzun uzun olmamış kanaması hiç 4 doğumda da hep benim gibi kısa sürmüş. Milletin 40 ı buluyomuş benim hiç 40 ı bulmadı dedi annem. Hemen bitiverdi dedi. Ben de anneme sormuştum normal mi diye

Canim stres yapma benimde ilk iki gun sutum gelmedi sezeryandan dolayi bestlak damla hipp cay verdi doktor iki gun sonra gelmeye basladi bir haftayida bulabilirmis

Bebegim geceleri uyumuyor karni ac degil diye dusunuyorum cunku aglamiyor ama surekli agziyla araniyor memeyi cekince tekrar gozleri aciliyor sizce neden olabilir? Pazartesiye kadar meme sonrasi mama veriyordum pzt doktorum artik gerek kalmadigini soyledi zaten mamayi cok zor yiyip kusuyordu dun gece yine ac mi acaba diye biraz mamada verdim onu yedi ama yinede uyumak bilmedi gazini aliyorum alti temiz sasirdim ne yapacsgimi

Atak haftasında olabilir misiniz ? NE kadarlık oldunuz?

Daha neler nasil bulasmis yahu gecmis olsun hemeb ilac kullanin

Kızlar bebeğimin boğazının altı hep böyle olmuş pişik kremi de yağ da sürüyorum ama geçmedi doktora mi götürsem sıcaktan diyorlar ama bilemedim
Eki Görüntüle 2750306
Birde her yikamadan sonra bogaz bolgesi koltuk altlari mutlaka kurularin islak kalincada yara yapabiliyor

Rahat uyuyor mu bebeğin senin canım? Ben dün gece içtim ilk defa da merak ettim aşırı gazlı benim kızım damlalara rağmen. O yüzden soruyorum.
Canım ilk iki gün pek etkisini görmedim. Sonra 3 gün rahat uyudu bebeğim. Dün gündüz4 ten gece 1 e kadar kul uykuları uyudu 5-10 dk sürekli huzursuzdu. Bende anlamadım tam fayda etti dedim dün yine sıkıntımız vardı gaz mıydı başka birşry mi bilmiyorum

Kızlar bebeğimin boğazının altı hep böyle olmuş pişik kremi de yağ da sürüyorum ama geçmedi doktora mi götürsem sıcaktan diyorlar ama bilemedim
Eki Görüntüle 2750306
Çok kalın giydirmekten benim oğlumun da oldu ilk hafta . Çok sarıp sarmalamışım çocuğu inceltince birde ilk banyosunu yaptırınca geçti.
Kizlar d vitamini ne kullaniyosunuz acil yazabilir misiniz yuksek tansiyon cikti bende bikac gundur boyun ve bas agrisi var bugun dahiliyeye gidecegim varmi ayni sorunu yasayan
Ocean dvit 400 ıu olandan günde 3 damla. 20 günlükten itibaren kullanıyorum.

Bende ocean anladım ama 4-10 yaş arası 1 fıs yani 3 damla diyor. Yenidoğana da aynı ölçü fazla olmaz mı

Anladım canım ya ben de devam edeyim bakalım inşallah fayda eder. Çok sıkıntı gazı acayip gazlı. Ona gaz yapmasın diye ne yiyeceğimi şaşırdım inan ki. O kadar dikkat etmeme rağmen gene de gazı var. İnşallah senin de bir günlük bir huzursuzluktur geçer inşallah ya. Böyle huzursuz oldukları zaman biz de ne yapacağımızı şaşırıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…