Bende doktora danışmadan almıştım o yüzden karar veremedim400 ıu luk tam oluyormuş . Oğluma da 600 ıu luk aldım 1 fıs sıkıyor hergün. Ben binlik kullanıyorum 1 fıs.
Sende huzursuz olunca sık emziriyor musunAnladım canım ya ben de devam edeyim bakalım inşallah fayda eder. Çok sıkıntı gazı acayip gazlı. Ona gaz yapmasın diye ne yiyeceğimi şaşırdım inan ki. O kadar dikkat etmeme rağmen gene de gazı var. İnşallah senin de bir günlük bir huzursuzluktur geçer inşallah ya. Böyle huzursuz oldukları zaman biz de ne yapacağımızı şaşırıyoruz..
Evet canım ben de sık emziriyorum çünkü sürekli emmek istiyor ağlıyor bir tek emince rahatlıyor. Aynen süt kalmıyor gibi oluyor memeler boşalmış gibi oluyor. Özellikle geceleri zor oluyor huzursuz olduğu zaman çünkü ben acıkıyorum kızım emdikçe o mememden ayrılmıyor süt kalmıyor gibi oluyor sürekli kucağımda olduğu için bir şey de yiyemiyorum. Ancak zorla su içiyorum fırsat buldukça süt olsun diye. Bugün de huzursuz.. Bakalım bütün gün devam edecek mi.Sende huzursuz olunca sık emziriyor musun
O zaman da sanki süt kalmıyor memede
CNım ben 2 kez sezeryan oldum ikisindede odaya çıktığım gibi sütüm gelmişti sen kendini strese sokma düşünme onu illaki gelecektir her dogumun zorlugu var mutlaka agrın olur ama çocugunu kucağına alınca unutuyoruz o iyi ya ona şükür diyoruzBen mart annesi olcm ins yazini okuyunca yazmak istedim bende birsey mersk ediyorum sezaryen nasildi zormu cok agei sizi oldumu ve sütünüz hemen geldimi gelirmiki bnmde acaba
Kız kardeşim doktor herşeyi ona soruyorum . Onun da bebeği var 400 ıu luk kullanıyor 3 damla hergün. Oğlum da 5.5 yaşında ona da 600 ıu luk al dedi . Bu tip şeyleri hep ona soruyorum hesaplıyor söylüyor saolsunBende doktora danışmadan almıştım o yüzden karar veremedim
Benimki de bugün çok huzursuz. Kucağımda uyuyor koyunca 10 dkya kalmadan uyanıyor. Bakslım bu günün birde gecesi var inşallah en azından gece uyurEvet canım ben de sık emziriyorum çünkü sürekli emmek istiyor ağlıyor bir tek emince rahatlıyor. Aynen süt kalmıyor gibi oluyor memeler boşalmış gibi oluyor. Özellikle geceleri zor oluyor huzursuz olduğu zaman çünkü ben acıkıyorum kızım emdikçe o mememden ayrılmıyor süt kalmıyor gibi oluyor sürekli kucağımda olduğu için bir şey de yiyemiyorum. Ancak zorla su içiyorum fırsat buldukça süt olsun diye. Bugün de huzursuz.. Bakalım bütün gün devam edecek mi.
Bizde de bu durumlar var memede sakinlesiyor uyuyor yatirinca cok gecmeden uyaniyor. Bi o meme bi bu memeyi veriyorum evirip cevirip haliyle sut birikmiyor saatlerce boyle geciyor sonra az daha emip uyuyor nasil oluyorsa. Bende strese giriyorum acaba doymuyor mu diye kilo alimi da gayet iyiydi ama son gunlerde boyleyiz gaz da cikmiyor gazdan desem elimden birakamiyorum oglumu e hal boyle olunca elim kolum baglaniyor oturdugum yerden bi yere kipirdayamiyorum.Sende huzursuz olunca sık emziriyor musun
O zaman da sanki süt kalmıyor memede
İnşallah ya inşallah gece uyurlar. Bütün gün sürüyor bazen gece de devam ediyor o zaman hiç halim kalmıyor çok zor oluyor inan ki.. Yemek yiyemiyorum bırak yemek yemeyi 2 dk tuvalete gidemiyorum basıyor çığlığı..Kız kardeşim doktor herşeyi ona soruyorum . Onun da bebeği var 400 ıu luk kullanıyor 3 damla hergün. Oğlum da 5.5 yaşında ona da 600 ıu luk al dedi . Bu tip şeyleri hep ona soruyorum hesaplıyor söylüyor saolsun
Benimki de bugün çok huzursuz. Kucağımda uyuyor koyunca 10 dkya kalmadan uyanıyor. Bakslım bu günün birde gecesi var inşallah en azından gece uyur
Ben 15 Saat normal doğum sancısı çektim her şey normal giderken plesenta rahim ağzına gelince acilen sezeryana aldılar.Sancıyla girdim ameliyathaneye o yüzden sezeryandan korkacak bir halim yoktu biran önce alın artık modundaydım.Spinal anestezi oldum.Doktorum çok rahattı benide rahatlattı.Ameliyathanedr bildiğin muhabber ettik selfieler falan.Benim için keyifli geçti.Anestezi verilince rahatlamıştım çünkü 15 saatin üstüne.Uyuşmam geçince de çok fazla ağrım olmadı.Adet ağrısı gibi sızı başladı zaten hemen ağrı kesici yapıyorlar.Hiç korkma korkulacak bir şey yok.Ben kafamda çok büyütmüşüm.O ilk ağladığı an sesini duyduğun an bebeğinin her şeyi unutacaksın o ana odaklan tadını çıkar.Ben hep doğumumu güzel hatırlayacağım.Sadece ağrı kesicilerin etkisi geçince baş ağrısı yaşadım şiddetli.Ben kafamı çok oynattım.Oynatmamak lazımmış.Bol su iç ben hastanede kaldığım sğre boyunca çok su içtim çabuk toparladım.Rabbim sağlıklı doğum nasip etsinBen mart annesi olcm ins yazini okuyunca yazmak istedim bende birsey mersk ediyorum sezaryen nasildi zormu cok agei sizi oldumu ve sütünüz hemen geldimi gelirmiki
Anladim cnm bende pihtilasma sikintisi var kan sulandirici ignw kullaniyorum aslinda benm rahatZLkkta her doktor sezaryen diyo ama benm doktorum normal olablr normal oneriyorum dedi normal olmak istemiyorum sezartwn istiyorum sende kendinmi sezaryen tercih wttin doktor zorlamaz insCNım ben 2 kez sezeryan oldum ikisindede odaya çıktığım gibi sütüm gelmişti sen kendini strese sokma düşünme onu illaki gelecektir her dogumun zorlugu var mutlaka agrın olur ama çocugunu kucağına alınca unutuyoruz o iyi ya ona şükür diyoruz
Süt benim de hemen geldi. Hemşireler sağolsun çocuğu memeye onlar oturttu ilk etapta :) merak etme gelir. Sezeryan ânı kolay ancak sonrasında zorlandım ben. Ağrısı oldu dikişlerin. Bacağım ödem falan oldu. Ama 1 hafta içinde ödem indi.Ben mart annesi olcm ins yazini okuyunca yazmak istedim bende birsey mersk ediyorum sezaryen nasildi zormu cok agei sizi oldumu ve sütünüz hemen geldimi gelirmiki bnmde acaba
Bugün bizim uykularımız 10-15 dkEvet canım ben de sık emziriyorum çünkü sürekli emmek istiyor ağlıyor bir tek emince rahatlıyor. Aynen süt kalmıyor gibi oluyor memeler boşalmış gibi oluyor. Özellikle geceleri zor oluyor huzursuz olduğu zaman çünkü ben acıkıyorum kızım emdikçe o mememden ayrılmıyor süt kalmıyor gibi oluyor sürekli kucağımda olduğu için bir şey de yiyemiyorum. Ancak zorla su içiyorum fırsat buldukça süt olsun diye. Bugün de huzursuz.. Bakalım bütün gün devam edecek mi.
Aynı durumdayız canımBizde de bu durumlar var memede sakinlesiyor uyuyor yatirinca cok gecmeden uyaniyor. Bi o meme bi bu memeyi veriyorum evirip cevirip haliyle sut birikmiyor saatlerce boyle geciyor sonra az daha emip uyuyor nasil oluyorsa. Bende strese giriyorum acaba doymuyor mu diye kilo alimi da gayet iyiydi ama son gunlerde boyleyiz gaz da cikmiyor gazdan desem elimden birakamiyorum oglumu e hal boyle olunca elim kolum baglaniyor oturdugum yerden bi yere kipirdayamiyorum.
Canım bence doktora danışmakta fayda var. Ne olduğunu bilmiyorum maalesef bir fikrim yok ama doktora götürsen iyi olur bence. Çok geçmiş olsun kuzum inşallah bir an önce düzelir.Kızlar bebeğimin göbek deliği böyle bir hal aldı son zamanlarda. İlk ay böyle bir şişkinlik yoktu sonradan oldu özellikle son 1 haftadır iyice dışarı çıktı gibi geliyor. Neden olur bu nasıl geçer bilen var mı aranızda
Bugün bizim uykularımız 10-15 dk
Bizim de aynı canım çok uyuduğu söylenemez valla. Huzursuz çok.. Biz 40 ı da geçtik ama pek bi değişiklik yokAynı durumdayız canım
40 ına kadar 40 kere huy değişirmiş
Bu da geçecek diyelim inşallah
Çok bilgim yok ama fıtık olabilir mi diye düşündüm canımKızlar bebeğimin göbek deliği böyle bir hal aldı son zamanlarda. İlk ay böyle bir şişkinlik yoktu sonradan oldu özellikle son 1 haftadır iyice dışarı çıktı gibi geliyor. Neden olur bu nasıl geçer bilen var mı aranızda
Bende biraz araştırdım fıtık galiba dediğin gibi, üstüne dokununca da sulu baloncuk gibi içeri göçüyor bilmediğim için çok garip geldi. Dokunmayın kendi kendine geçer demişler hep ama 2 hafta sonra doktor kontrolümüz var gittiğimde soracağım inşallah önemli bişey değildirÇok bilgim yok ama fıtık olabilir mi diye düşündüm canım
Bende bugunlerin gececegine inanmaya calisiyorumAynı durumdayız canım
40 ına kadar 40 kere huy değişirmiş
Bu da geçecek diyelim inşallah
Cok agladiysa o zaman cikabilir canimKızlar bebeğimin göbek deliği böyle bir hal aldı son zamanlarda. İlk ay böyle bir şişkinlik yoktu sonradan oldu özellikle son 1 haftadır iyice dışarı çıktı gibi geliyor. Neden olur bu nasıl geçer bilen var mı aranızda
Çok ağlamıyor ama gazını çıkarırken veya kakasını yaparken çok ıkınıyor ona bağladım bendeCok agladiysa o zaman cikabilir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?