2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
eskiden ustune para koyup sararlarmis disa donmesin diye

Evet canim edince daha çok sut geliyo gibi benimde ama tabi doymuyo mama da devam bizde.

Kesinlikle öyle, bende uclu ve dortlu testi yaptırmadım. Cok şükür bebeğim sağlıklı ama o doktorun sözleri yüzünden hamileliğim boyunca acaba cocugumda sıkıntı mı olacak diye stres yaşadım.

eskiden ustune para koyup sararlarmis disa donmesin diye
Benim kizimda da cikkindi dogustan kilo aldikca duzeldi sarmistim simdi oglumda da hafif cikinti var yinede sariyorum girecek o da zamanla insallah. Sonradan ciktiginda ne olur bilmiyorum ama bizim ortasi degilde etrafi uzunlamasina uzundu biraz gobegin.

İnşallahhhhh benimki bu yazdığım mesajdan sonra 2 saat uyudu şimdi uyanık . Dün çiğ soğan yemiştim acaba gaz mı yaptı çocuğa bugün çok sıkıntılı

Doymuyor degil canim. Uzun surede doyuyordur. Sütun yeterli senin de hepimizin yeterli. daha çabuk acıkıyor doymuyor gibi geliyor. Ben de mama veriyorum akşamları. Daha uzun süre yok kalsın ben de dinleneyim diye

Canim benim bebeğim de aşırı gazlı damlalar bile bazen fayda etmiyor bugün 7 saat uyanık kaldı ağlıyor mizmizlaniyor gazdan. Hemde çok ikiniyor ki kabız değil. Öyle olunca kovaya biraz sıcak su koyup karnına kadar 5 dakika sokuyorum bebeğimi çok rahatlatıyor ve uyuyor. Yeğenime de hep öyle yapmis ablam. Her zaman fitil de koymak istemiyorum çünkü ona alışıyormuş bagirsagi. Birde evolvia ac mama önerdi doktor bize anti kolik gaz yapmasın diye.
Doymuyor degil canim. Uzun surede doyuyordur. Sütun yeterli senin de hepimizin yeterli. daha çabuk acıkıyor doymuyor gibi geliyor. Ben de mama veriyorum akşamları. Daha uzun süre yok kalsın ben de dinleneyim diye

Evet canim çok sık acikiyor emdiginde bende yetmiyomu diye düşünüyorum. İlk günler pek gelmeyince hep ac mi acaba diye mama veriyorum. Simdi daha iyi gibi. Gece bende hem emzirip hem mama veriyorum. Gece çok zor bebek bakması

Kızlar nasilsiniz? Bazi sayfaları okuyamadım inşallah herkes bebisleriyle iyidir. Dört gözle gazin tamamen bittiği günleri bekliyorum ben. Havalar ısınsın bebeğim 4-5 aylık olsun hep dolasacaz o gunler çok yakin

Bebeğim bugün sürekli kusuyor acaba midesini mi usuttu ne zormuş bebek bakması ya ,hiçbir şey bilmiyorum anlamıyorum

İnşallahhhhh benimki bu yazdığım mesajdan sonra 2 saat uyudu şimdi uyanık . Dün çiğ soğan yemiştim acaba gaz mı yaptı çocuğa bugün çok sıkıntılı
Benimki de uyudu 2,5 saat falan yemeğimi yedim rahatça şimdi de uyuycak gibi.. Soğan yapıyormuş gaz doktorun verdiği listede yazıyordu.

Canım ben üşütücem diye sık yıkamıyorum eşim de çok korkuyor üşütürüz diye izin vermez öyle yapmama. Ama karnını sıcak tutmaya çalışıyorum sürekli. Ben sadece emziriyorum canım hastanede verdiklerinin dışında hiç mama vermedim. Çok gazlı maalesef ne yiyeceğimi şaşırdım..

İnşallah canım

Kızllar nolur bilgisi olan tanıdık doktoru olan yardım etsin kan aldırdık kolu ve eli mos mor oldu kolunu anlıyorumsa parmakları neden morardı yavrumun acile götürdük tekrardan doktor ben anlamam demiş hemşireler kan gelsin diye sıkıldığı için olmustur diyor krem sürdüler gönderdiler ama icim kan ağlıyor lütfen bilgisi olan yardım etsin

Eklentiler

• 20201230_180027.webp
    27 KB · Görüntüleme: 78
  • 20201230_195955.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 85
  • 20201230_195958.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 85
Cnm kaç günlük bebegin? Benim ilk 10 gün elinin üstü ve parmakları mordu. Ben de telaslanmistim. Hemşire kan alındığı için hemen morarır dedi. Sonra gecti kendiliginden

Canım önce sakin ol parmaklarını kapatabiliyor mu senin parmağını yakalayabilştırbmy bi bak

Benimde pıhtılaşma sorunum var canım doktorum bana sezeryan dedi dinlemedim 3"gün kanamay la sancıyla hastanede yattım 40+2günlüktüm gece nöbetçi doktor anladı vücudum ödem toplamaya başlamıs oğlumda ölüyordu bende anlamasalardı çok şükür geçti gitti acil sezeryan a aldılar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…