eskiden ustune para koyup sararlarmis disa donmesin diyeKızlar bebeğimin göbek deliği böyle bir hal aldı son zamanlarda. İlk ay böyle bir şişkinlik yoktu sonradan oldu özellikle son 1 haftadır iyice dışarı çıktı gibi geliyor. Neden olur bu nasıl geçer bilen var mı aranızda
Evet cnm emziriyorum.halbuki ben de damla damla sanırdım sütümü. Damla damla süt yoktur, açılmamış kanallar vardir :). Bebegin çektikçe öyle bir acılıyorki kanallar şaşırsınbir süre sonra biberondan içer gibi ses çıkarıyor memeden süt içerken. Biberondan farkı ,daha çabuk acıkıyor memeden emince
İnşallah dualarımdasınız umarım daha fazla bekletmez annesini ve güzel bir şekilde gelir bebeğiniz
benim bebeğim ikili tarama sonucuna göre 300 de bir Down sendromlu olabilir çıktı. Tabi çok korktum napauım ne edeyim hangi testi yaptırayım diye araştırdım baya . Baya pahalı bir test vardı ya onu yada ambiyosrntezi yaptıracaktım. Amniyosentez riskliydi diğeri de yüzde yüz sonuç vermiyordu. Sonra durdum, düşündüm sonucu öğrenince ne yapacaktım diyelim ki olumsuz sonuç bebeği aldırtmak Allah korusun öyle bir şey asla yapamazdım. Yani sonuca bir etkim olamayacaktı. Sonra Allah a dua ettim dedim senden gelen kabulüm inşallah sağlıkla gelir. Daha da be üçlü ne dörtlü ne ayrıntılı hiç bir testi yaptırmadım. Çok şükür yavrum sağlıkla geldi .bu testler ultrasonlar aslında tam bir kandırmaca aileyi telaşlandırmaktan başka bir işe yaramıyor.
Benim kizimda da cikkindi dogustan kilo aldikca duzeldi sarmistim simdi oglumda da hafif cikinti var yinede sariyorum girecek o da zamanla insallah. Sonradan ciktiginda ne olur bilmiyorum ama bizim ortasi degilde etrafi uzunlamasina uzundu biraz gobegin.eskiden ustune para koyup sararlarmis disa donmesin diye
İnşallahhhhhİnşallah ya inşallah gece uyurlar. Bütün gün sürüyor bazen gece de devam ediyor o zaman hiç halim kalmıyor çok zor oluyor inan ki.. Yemek yiyemiyorum bırak yemek yemeyi 2 dk tuvalete gidemiyorum basıyor çığlığı..
7. Gun bugunAtak haftasında olabilir misiniz ? NE kadarlık oldunuz?
Doymuyor degil canim. Uzun surede doyuyordur. Sütun yeterli senin de hepimizin yeterli. daha çabuk acıkıyor doymuyor gibi geliyor. Ben de mama veriyorum akşamları. Daha uzun süre yok kalsın ben de dinleneyim diyeEvet canim edince daha çok sut geliyo gibi benimde ama tabi doymuyo mama da devam bizde.
Kesinlikle öyle, bende uclu ve dortlu testi yaptırmadım. Cok şükür bebeğim sağlıklı ama o doktorun sözleri yüzünden hamileliğim boyunca acaba cocugumda sıkıntı mı olacak diye stres yaşadım.
Anladım canım ya ben de devam edeyim bakalım inşallah fayda eder. Çok sıkıntı gazı acayip gazlı. Ona gaz yapmasın diye ne yiyeceğimi şaşırdım inan ki. O kadar dikkat etmeme rağmen gene de gazı var. İnşallah senin de bir günlük bir huzursuzluktur geçer inşallah ya. Böyle huzursuz oldukları zaman biz de ne yapacağımızı şaşırıyoruz..
Doymuyor degil canim. Uzun surede doyuyordur. Sütun yeterli senin de hepimizin yeterli. daha çabuk acıkıyor doymuyor gibi geliyor. Ben de mama veriyorum akşamları. Daha uzun süre yok kalsın ben de dinleneyim diye
Valla bilmiyorum normal mi? Doktorum izinli gitmedim devam ederse başka doktora gitcemDoktorunla konuştun mu canım ? Normal mi bu şekilde olması
Yok daha başlamıyor atak haftaları7. Gun bugun
Benimki de uyudu 2,5 saat falan yemeğimi yedim rahatçaİnşallahhhhhbenimki bu yazdığım mesajdan sonra 2 saat uyudu şimdi uyanık . Dün çiğ soğan yemiştim acaba gaz mı yaptı çocuğa bugün çok sıkıntılı
Canım ben üşütücem diye sık yıkamıyorum eşim de çok korkuyor üşütürüz diye izin vermez öyle yapmama. Ama karnını sıcak tutmaya çalışıyorum sürekli. Ben sadece emziriyorum canım hastanede verdiklerinin dışında hiç mama vermedim. Çok gazlı maalesef ne yiyeceğimi şaşırdım..Canim benim bebeğim de aşırı gazlı damlalar bile bazen fayda etmiyor bugün 7 saat uyanık kaldı ağlıyor mizmizlaniyor gazdan. Hemde çok ikiniyor ki kabız değil. Öyle olunca kovaya biraz sıcak su koyup karnına kadar 5 dakika sokuyorum bebeğimi çok rahatlatıyor ve uyuyor. Yeğenime de hep öyle yapmis ablam. Her zaman fitil de koymak istemiyorum çünkü ona alışıyormuş bagirsagi. Birde evolvia ac mama önerdi doktor bize anti kolik gaz yapmasın diye.
Evet canim çok sık acikiyor emdiginde bende yetmiyomu diye düşünüyorum. İlk günler pek gelmeyince hep ac mi acaba diye mama veriyorum. Simdi daha iyi gibi. Gece bende hem emzirip hem mama veriyorum. Gece çok zor bebek bakması
Ben sordum da takip et devam ederse ve kanama artarsa ilaç vericem dediValla bilmiyorum normal mi? Doktorum izinli gitmedim devam ederse başka doktora gitcem
İnşallah canımBende biraz araştırdım fıtık galiba dediğin gibi, üstüne dokununca da sulu baloncuk gibi içeri göçüyor bilmediğim için çok garip geldi. Dokunmayın kendi kendine geçer demişler hep ama 2 hafta sonra doktor kontrolümüz var gittiğimde soracağım inşallah önemli bişey değildir
Cnm kaç günlük bebegin? Benim ilk 10 gün elinin üstü ve parmakları mordu. Ben de telaslanmistim. Hemşire kan alındığı için hemen morarır dedi. Sonra gecti kendiligindenKızllar nolur bilgisi olan tanıdık doktoru olan yardım etsin kan aldırdık kolu ve eli mos mor oldu kolunu anlıyorumsa parmakları neden morardı yavrumunacile götürdük tekrardan doktor ben anlamam demiş hemşireler kan gelsin diye sıkıldığı için olmustur diyor krem sürdüler gönderdiler ama icim kan ağlıyor lütfen bilgisi olan yardım etsin
Canım önce sakin ol parmaklarını kapatabiliyor mu senin parmağını yakalayabilştırbmy bi bakKızllar nolur bilgisi olan tanıdık doktoru olan yardım etsin kan aldırdık kolu ve eli mos mor oldu kolunu anlıyorumsa parmakları neden morardı yavrumunacile götürdük tekrardan doktor ben anlamam demiş hemşireler kan gelsin diye sıkıldığı için olmustur diyor krem sürdüler gönderdiler ama icim kan ağlıyor lütfen bilgisi olan yardım etsin
10 hafta sonra anlarsınNeden cnm ya
Benimde pıhtılaşma sorunum var canım doktorum bana sezeryan dedi dinlemedim 3"gün kanamay la sancıyla hastanede yattım 40+2günlüktüm gece nöbetçi doktor anladı vücudum ödem toplamaya başlamıs oğlumda ölüyordu bende anlamasalardı çok şükür geçti gitti acil sezeryan a aldılar yaniAnladim cnm bende pihtilasma sikintisi var kan sulandirici ignw kullaniyorum aslinda benm rahatZLkkta her doktor sezaryen diyo ama benm doktorum normal olablr normal oneriyorum dedi normal olmak istemiyorum sezartwn istiyorum sende kendinmi sezaryen tercih wttin doktor zorlamaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?