2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Anlamadim sebebini Allah korumus cnm sezaryen senmi istemedin normali bekledinde böyle oldu ?

Anlamadim sebebini Allah korumus cnm sezaryen senmi istemedin normali bekledinde böyle oldu ?
Normali bekledim CNım ama olmadı bizim genetik 1 santim açılma oldu 3 bekledik 2 santim açılma oldu anca zaten az DAHA ALMASALAR ÖLECEKTİK HER İKİMİZDE BANA KALSA NORMAL Bekledim kendi doktorum Kan pıhtılaşman var olmaz dediği halde ben normal istiyorum dedim yani ama doktor bilmese söylemezdi yani

Yorgunluktan bebeğimi düşürüyordum az daha aklım çıktı bir şey olacak diye kızım huzursuz hala uyutmaya çalışıyorum akşamdan beri yine huzursuz olduğu için sürekli ilgilenmekten emzirmekten yoruldum emip emip kusuyor sürekli üst değiştiriyorum yorgunluktan düşüyordu az daha. ya bakamazsam diye yiyip bitiriyorum bazen hala kendimi. Ona bir zarar gelirse hele ki benim yüzümden ne yaparım ben derdini çözemeyince çok bunalıyorum karnı ağrıyor gazı var çare olamıyorum

normalde en azından geceleri uyuyan bebek 10da zorla yattı ve bu ikinci emmeye kalkması. Umarım bu geceye özeldir sadece

Hepimiz benzer endiseleri tasiyoruz sanirim, bebege yetememe korkusu, yorgunluk, caresiz hissetme birlesince maalesef aglamalar da uzerine geliyor. Bunun gecici bir donem oldugunu dusunup rahatlamaya calisalim. Ben de ayni hisler icindeyim, kendimi bu sekilde rahatlatmaya, hicbirimizin mukemmel olmadigini dusunmeye calisiyorum

Karanfilin faydası ne peki

Damla kullanıyor musun. Sub simplex. Bir de ben de anne sütü veriyorum ama bazen emzirmek çok yoruyoru. Işte o zaman ya mama veriyorum 60 cc ya da sağıp anne sütünü biberonla veriyorum.oncesinde de 15 damla sub simplex( ama bazen). O zaman gevşeyip uyuyorlar. Ben de dinleniyorum. Bir dene istersen mama az cc. Dinlendirir

Son düzenleme:
Zaten bu zamana kadar hep öyle avuttum kendimi geçecek diye ama bu gece kollarım tutmayıp bir an kızımı düşürecek gibi olunca çok kötü hissettim.. Şükür geçti şimdi daha iyiyim teşekkür ederim

Evet canım kullanıyorum her gün düzenli. Ona rağmen çok gazı var. Ne zaman geçecek bu gaz muhabbeti bilmiyorum çok yoruyor. Mama hiç vermiyorum kuzum sadece emziriyorum biberonla da hiç vermedim sütümü. Çok zorda kalırsam belki sağıp veririm kuzum sütümü.. Teşekkür ederim

Allah korumus sag saglim cikmissin şükür canimm benm doktorumda normal olablrsin diyo 4 genetigim bozuk 08 lik igns kullaniyorum ve corasprin ama anlamadim yani sezaryen istiyorum bende bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…