2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim kız çok zor uyuyor 2 gündür. Bu atak haftası dedikleri olay mı bu acaba. Saatlerce uğraşıyorum 10 dk uyuyor. Var mı ben gibi olan
Atak haftaları 5-6. Haftada falan başlıyor galiba. Eğer bebeğiniz küçükse gaz sancısından zor uyuyor olabilir

Benim kız çok zor uyuyor 2 gündür. Bu atak haftası dedikleri olay mı bu acaba. Saatlerce uğraşıyorum 10 dk uyuyor. Var mı ben gibi olan
Atak haftası ne zaman oluyor bilmiyorum ama benimki de geçen iki gece sabaha kadar uyumadı hem gündüz hem gece uyumadı. Bu ara da ne yaptığı belli değil bazen 4-5 i buluyoruz bazen de erkenden uyuyor anlamadım. Çok yoruyor ama saatlerce uğraşıyor insan gerçekten 5-10 dk uyuyor sonra uyanıyor ne yapsam uyumuyor o durum çok yoruyor.

Atak haftalarına burdan bakabilirsiniz

Eklentiler

• 53A2AC1F-F8B5-4806-A196-617B6AC0639B.webp
    22 KB · Görüntüleme: 68
  • CDD98688-2D04-4640-830E-76179ACE669D.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 70
  • E240ABE1-E638-406B-B201-62A05D782484.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 70
Atak haftalarına burdan bakabilirsiniz
Teşekkür ederim canım ben bu atak olayını böyle bilmiyordum iyi oldu attığın çok sağol geçen iki gün niye uyumadığı belli oldu atak haftasındaymışız 6 haftalık şuan. 5 haftalıkta varmış ben hiç araştırmamıştım bunu. Çok teşekkür ederim

Rica ederim canım
Gaz değil gaz olayımız da var ama bu gaz değil. Yani uyumak istiyor ama uyuyamıyor dalamıyor çocuk. 10 dk kestirip uyanıyor

Evet 5.haftadayım ondan sordum. Demekki gerçekten bu atak haftaları olayı var o zaman geçmiş olsun bana uykusuz günler hoşgeldi
Aynen 5. İn ortasında başlıyor görünüyor. Bu atakları sayarken bir bakıyorsun Büyümüş oluyor
Benimkinin de geçen niye uyumadığı belli oldu bende 6. Haftadayım. Demekki gerçekmiş ispatlamış olduk

Gerçek tabiii . Benimki de 4. Haftayı bitirecek bugün 27. Günün içindeyiz. 3-5 güne bizimde başlar zaten başladı galiba 2 gündür huzursuz geceleri zehir ediyor bsna. Gerçi gazı da var baya yoğun .

Rica ederim canım

Aynen 5. İn ortasında başlıyor görünüyor. Bu atakları sayarken bir bakıyorsun Büyümüş oluyor

Gerçek tabiii . Benimki de 4. Haftayı bitirecek bugün 27. Günün içindeyiz. 3-5 güne bizimde başlar zaten başladı galiba 2 gündür huzursuz geceleri zehir ediyor bsna. Gerçi gazı da var baya yoğun .
[/QUOTE] Ayaklarını sıcak tut. Ben ılık sıcak su torbası koyuyorum poposuna doğru. Masaj yapıyoruz bir de gün içinde egzersizler falan

Bizimki ilk emmeye 10da yatsa 2 gibi kalkıyordu. Sonrası yine bir iki saatti ama en azından o aşamada dinleniyordum
Canım benim bebeğimce ilk zamanlar sürekli uyuyordu 2-3 saatte bir uyanıp emiyordu ama şimdi saatte bir uyanıyor geceleri uykusu kaçarsa 3-4 saat uyumuyor sürekli huyları değişiyor daha çok minikler biraz büyüyünce bi düzen olur ancak

Ben sordum da takip et devam ederse ve kanama artarsa ilaç vericem dedi
Hmm valla benden 3-4 defa kocaman pıhtı şeklinde aynı et gibi kan geldi. Ardından su gibi kanamam oldu aşırı yoğun. Ve kanamam bu sırada sümüksü ve çok kötü kokulu. Yarım saat sürüyor kanama sonra beş gün hiç akıntı kanama yok beş gün sonra yine pıhtı yine kanama ..

Benden bir kere geldi sonrasında belirgin bir azalma oldu. İnşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…