2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet benim de başıma geldi korkmayın birkaç güne geçecektir, antibiyotik tedavisiyle..

Acaba karaciğer durumuna baktılar mı. Daha önce de söyledim gorumcemin 40 i çıktı sarılık geçmedi ve karaciğer de büyüme varmış. Karaciğerle alakalı olabilir mi acaba

Atak haftalari beklenen tarihe gore hesaplaniyor mesela bnmki 1 aralik dogum ama bklenen tarih 7 aralik ordan baslayip 5 hafta sayacaksınız

En başta yadırgıyordum değişimleri. Şimdi artık kabullendim resmen günü gününü tutmuyormuş bebeklerin. Sağlıkları yerinde olsun da napalım analık bu uyumayıveririz
Aynen öyle aynen sağlıklı olsunlar da yapacak bir şey yok uyumayız.. zaten uykular haram oldu modunda dolaşıyorum evde

Hakikaten gerçekmiş ilk çocuk olunca neyin ne olduğunu yaşayarak öğreniyoruz işte tecrübesizlik çok zor gazdan sanmıştım bende o iki gece hatta gazını da attı niye uyumuyo daha var herhalde falan diye düşünmüştüm meğer atakmış işte cahillik sen söylemesen daha benim aydınlanacağım yoktu

Atak haftalari beklenen tarihe gore hesaplaniyor mesela bnmki 1 aralik dogum ama bklenen tarih 7 aralik ordan baslayip 5 hafta sayacaksınız
Benimki 5 aralıkta bekleniyodu ama 17 kasımda geldi. 5 aralıktan itibaren mi sayacağım yani?

Acaba karaciğer durumuna baktılar mı. Daha önce de söyledim gorumcemin 40 i çıktı sarılık geçmedi ve karaciğer de büyüme varmış. Karaciğerle alakalı olabilir mi acaba
Canım bugün tüm batima baktilar hiç bişey yokmuş bı yumurtalıkların da kistler varmış oda kız çocuklarının çoğunda oluyo dedi onlada alakası yokmuş . Verdiği hapla biraz düştü cumartesi günü tekrar gideceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…