2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Benim bebeğimde dun gece hiç uyumadi atak haftasına da var daha vakit. Gündüz uyuyor gece ayakta. Bende ne yapacağımı şaşırdım. Gaz sıkıntısı da devam ediyor. Banyo şeklinde yapmıyorum canim benim dediğim 5 veya 10 dk sürüyor ama çok iyi geliyor bebegime. Çok sik banyo yaptirmiyorum üşütür diye.

Doktor bana zinco verdi ama işe yaramadı bence bunu mu alsam ya

Kızlar 16 günlük oğlumun bezini açtığımda göbeğinde birazcık kurumuş kan gördüm. İlkinde geçer dedim. 3 kere oldu. Var mı başına böyle bişey gelen? Geçer mi acaba?

Kızlar 16 günlük oğlumun bezini açtığımda göbeğinde birazcık kurumuş kan gördüm. İlkinde geçer dedim. 3 kere oldu. Var mı başına böyle bişey gelen? Geçer mi acaba?
Göbek düştükten sonra içerde siyah kırmızı aradı parca vardı. O daha geç düştü. Onun gibi bir şey mi acaba

Anladım canım banyo şeklinde olmadığını da o dediğine de izin vermez eşim üşütürüz diye. Kızımıza bu kadar düşkün olacağını hiç düşünmemiştim sürekli üşüyecek diye aklı gidiyo gazdan uyumuyor geceleri gaz problemleri akşam 6 dan sonra falan ortaya çıkıyormuş öyle yazıyordu nette. Benimki geçen ne gece ne gündüz uyudu sürekli huzursuzdu sürekli ağladı. Şimdi daha iyi şükür.

Merhaba arkadaslar boyle bi agri olamaz dr.tansiyon olabilir demisti hamileyken onemsemedim cunku hic bi sorunum yoktu dogumda da aklima gelmedi bilmiyorum tansiyon yukseldi ondan mi ben mi cok kasildim dogumda bir gun sonrs sac diplerimden baslayarak inanilmaz bir agri oturamiyorum duramiyorum uyuyamiyorum cok kotuyum bugun emara girdim dr tansiyon ilacina da basladi 14 e 10 cikti en son bir haftadir cekiyorum dualarinizda bana da yer verin nolur bu sekilde oglumu bile kalkip emziremiyorum o derece berbat haldeyim

Bende bitek bizimki boyle saniyodum dshs bir kere o da gizlice banyo yaptirdik ama onda da yakalandik:)

Göbek düştükten sonra içerde siyah kırmızı aradı parca vardı. O daha geç düştü. Onun gibi bir şey mi acaba
Yok öyle değil canım. Görünürde bişey yok ama sızıntı şeklinde kanamış kurumuş göbeğinin dışında. 3 kere olunca korktum biraz. İnternette de K vitamini eksikliğinden olur yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…