Merhaba arkadaslar boyle bi agri olamaz dr.tansiyon olabilir demisti hamileyken onemsemedim cunku hic bi sorunum yoktu dogumda da aklima gelmedi bilmiyorum tansiyon yukseldi ondan mi ben mi cok kasildim dogumda bir gun sonrs sac diplerimden baslayarak inanilmaz bir agri oturamiyorum duramiyorum uyuyamiyorum cok kotuyum bugun emara girdim dr tansiyon ilacina da basladi 14 e 10 cikti en son bir haftadir cekiyorum dualarinizda bana da yer verin nolur bu sekilde oglumu bile kalkip emziremiyorum o derece berbat haldeyim
Kızlar 16 günlük oğlumun bezini açtığımda göbeğinde birazcık kurumuş kan gördüm. İlkinde geçer dedim. 3 kere oldu. Var mı başına böyle bişey gelen? Geçer mi acaba?
Göbeği düşerken ve akabinde birkaç gün bizde de oldu kururken hep minik kuru parçalar döküldü. Doktorumuz göbek düşünce 1 hafta akıntı ve hafif kan olabilir demişti. Sizin göbek yakında mı düştü
Canım bugün tüm batima baktilar hiç bişey yokmuş bı yumurtalıkların da kistler varmış oda kız çocuklarının çoğunda oluyo dedi onlada alakası yokmuş . Verdiği hapla biraz düştü cumartesi günü tekrar gideceğim .
Göbeği düşerken ve akabinde birkaç gün bizde de oldu kururken hep minik kuru parçalar döküldü. Doktorumuz göbek düşünce 1 hafta akıntı ve hafif kan olabilir demişti. Sizin göbek yakında mı düştü
Merhaba arkadaslar boyle bi agri olamaz dr.tansiyon olabilir demisti hamileyken onemsemedim cunku hic bi sorunum yoktu dogumda da aklima gelmedi bilmiyorum tansiyon yukseldi ondan mi ben mi cok kasildim dogumda bir gun sonrs sac diplerimden baslayarak inanilmaz bir agri oturamiyorum duramiyorum uyuyamiyorum cok kotuyum bugun emara girdim dr tansiyon ilacina da basladi 14 e 10 cikti en son bir haftadir cekiyorum dualarinizda bana da yer verin nolur bu sekilde oglumu bile kalkip emziremiyorum o derece berbat haldeyim
Biz banyo yaptırıyoruz kayınvalidemle haftada bir kere. O gün tamam artık sürekli ateşine bakıyo. normalde de bakıp duruyo da banyo yaptırınca daha da panik oluyo
Yok öyle değil canım. Görünürde bişey yok ama sızıntı şeklinde kanamış kurumuş göbeğinin dışında. 3 kere olunca korktum biraz. İnternette de K vitamini eksikliğinden olur yazıyor.
Kızlar bebeği uykusunda bağırarak ıkınan yada kuzu gibi mee liyen var mı benim bebiş son ses hareket ederken kuzu gibi meeliyo böyle ıkınıyor geriniyor gibi
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah dualarım seninle inşallah bir an önce iyileşirsin kuzum.
Biz banyo yaptırıyoruz kayınvalidemle haftada bir kere. O gün tamam artık sürekli ateşine bakıyo. normalde de bakıp duruyo da banyo yaptırınca daha da panik oluyo
Ben kullanıyordum bu gece kaldırdım artık. Çünkü durmuyor kendini kaydırıyor aşağı doğru. Yan yatiriyorum reflu yatağının küçük yastığı var ona dayıyorum gece bir bakiyorum ki sırt üstü dönmüş falan. O yüzden bizimkine küçüldü diye düşünerek kaldırdım canım. Ama doğumdan simdiye kadar çok faydasını gördüm. İçim rahat uyudum geceleri.
Ben kullanıyorum ve kesinlikle çok memnunum. Emzirince düz zemine yatırdığımda illa ki ağzına geliyot ve öksürüyor. Reflü yatağında hiç sıkıntı olmuyor ve içim rahat yatırıyorum geceleri
Kızlar bebeği uykusunda bağırarak ıkınan yada kuzu gibi mee liyen var mı benim bebiş son ses hareket ederken kuzu gibi meeliyo böyle ıkınıyor geriniyor gibi
Benim kızım vaarr meelemiyor ama böle gerinirken bazen ağlıyor bazen yaşlı amca sesi gibi sesler çıkarıo bazen çıkardığı seslere yine ağlıo falan çok komik
Benim kızım vaarr meelemiyor ama böle gerinirken bazen ağlıyor bazen yaşlı amca sesi gibi sesler çıkarıo bazen çıkardığı seslere yine ağlıo falan çok komik
Ben memnunum kuzu Bim den almıştım 2 beşiğim var ama tek reflü yatağım var geceleri reflüde yan yatırıorum, gündüzleri salondaki beşikte sırtına destek koyup yan yatırıorum. Gündüz bi tarafa, gece diğer tarafa yatırıorum kafası uzaylı gibi olmasın diyeyan yatırınca da içim daha rahat oluyor. Doğurmadan sırt üstü yatırcam diodum ama yatıramadım kusarsa boğulur diye korktum, hastanede doktorlar ve hemşireler de yan yatırcaksınız dedi öyle devam ettik