2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sağıp ısıttığınız sütünüzün hepsini içmeyince kalanı napıyosunuz? Normalde az kalıyordu döküyodum ben. Şimdi 80 cc kaldı dökmeye kıyamıyorum tekrar ısıtıp içirilir mi acaba

Mama olarak aptamil var bende. Çoğunlukla verdiğimde bebeğim içiyo içiyo sonlara doğru kusuyo hepsini. Çok geliyodur diye düşünüyorum ama mamadan dolayı olabilir mi acaba ?

İki ayrı görüş var bir kesim kullanılmaz derken diğer kesim dondurup eritip ısıtıp tekrar dondurup filan olmadıkça yani abartılmadıkça tekrar verilir anne sütü ziyan edilmez der ben ikinci görüşü benimsiyorum

benim oglum da 19 gunluk gece yaklasik 4 saatte bir emziriyorum daha sık emzirmek istesemde emmiyor uyku agir basiyor :) Gunduz de sık emmek istiyor bazen emziriyorum 1 saat olmadan tekrar istiyor. Bende kontrolu ona biraktim o istedikce emziriyorum 1 kere de mama veriyorum

Hiç dondurmadım aslında. Sağdım, yarım saat kadar buzdolabının normal kısmında durdu sonra ısıttım verdim kalanı tekrar buzdolabına koymadan 1-2 saat sonra ısıtıp vermeyi düşünüyorum ama zaten mamayı kustu midesi rahatsızsa üstüne gitmek istemiyorum

Hiç birşey olmaz bence verebilirsin ama bence buzdolabında bekletsen daha iyi olur zaten çok sıcak suda ısıtmamışsınız diye düşünüyorum

Normalde daha ılık suda bekletmek gerek ama cam olduğu için anlıyorum seni
Bu sefer de dikkat edip çok ısındırmamak lazım bence verebilirsiniz anne sütü mamalardan çok daha az bozulan bir ürün
Teşekkür ederim fikirlerin için Sütüm zaten azaldı biraz, mamayı da kusunca çocuk şimdi kıymete bindi. 80 cc de az değil ki dökeyim. Buzdolabına koydum bi kaç saat sonra ılıtıp vericem inşallah rahatsız etmez

80 cc mi kaldı. Kaç verdin de 80 kaldı maşallah. Ben 70 cc veriyorum kızıma artik gece yatarken. 3 saat bir daha süt yok. Kilo alımı iyi dediği için de dozlarla çok oynamıyorum. Isittigin sütü 1 saat sonra yine içirmeye çalış. Belki alır

İlk bebeğimde çok araştırmıştım kitaplar okumuştum Emzirme Sanatı isimli bir kitap vardı ondan çok faydalandım
Süt sürekli aynı olmaz sen azaldı diye düşünme bebeğin büyüdükçe ihtiyacı artıyor vücut ona göre yarın üretimi arttırıyor su ve sakinlik süt üretiminin dostu ancak sizin yedikleriniz verdiğin sütün kalitesini etkiler kendi tecrübelerime göre kavrulmuş susam ve bal karışımı yemek sütün kıvamını arttırıyor

Sağdığımda 110 cc çıkmıştı, hepsini veriyim dedim. Çünkü 100 cc anne sütü içtiği olmuştu geçenlerde. Ama 30 unu içti uyudu meğer aç değilmiş Ben besleme işini beceremiyorum ya. Mamayı bile yapamıyorum gibi geliyo, sanki benim yüzümdem kusuyo gibi hissediyorum. Ben o istedikçe göğsümden verince içim rahat oluyo sadece. Ama ona da enerjim dayanmıyor her zaman. Emzirirken aşırı uykum geliyo açlık yorgunluk oluyor

25 olduk canım bugün

Hem emzirip hem de süt sağımı yapanlar, sağma işini ne zaman yapiyosunuz? Emzirme öncesi mi sonrası mı yapmak gerekir acaba?

Ben ne kadar emzirmem gerektiğini bilmiyorum bebeğimin beslenmesini de takip edemiyorum. O ne zaman isterse ozman emiyo. Bazen saat başı bazen uyuyor 3 saat sonra Hiç bi düzenim yok bu yüzden. Araştırmam gerek sanırım. Kucağa da alıştı. Yandım ben

Hem emzirip hem de süt sağımı yapanlar, sağma işini ne zaman yapiyosunuz? Emzirme öncesi mi sonrası mı yapmak gerekir acaba?
Ben emzirmeye üşendiğimde ya da uzun saatler uyuduğunda sağıyorum göğüslerim ağırlaşınca

İnşaallah o gün gelsin dağa taşa haykırabilirim sonunda doğurdum diye, o kadar yoruldum beklemekten. Dua beklerim
İnşallah dualrımdasınız maşallah güzel sabrettiniz başka biri olsa bu kadar dayanamayabilirdi . Az kaldı sabrın sonu selamettir inşallah

Kizlar yardim.Dun ateşim çıktı goguslerim de yumuşak bebek emiyor zaten.Mastit olabilir mi emin degilim. Goguslerim cok ağrıyor dokunamıyorum asiri hassas. Halsizlik var elim kolum kalkmıyor. ne olduğunu anlamadım mastit olsa şiş sert olmaz mi daha önce mastit olmuştum. Bilgisi olan var mi soracak kimsem yok

Gündüz en fazla 3.5 saat uyudu hiç uyanmadan bir defa ama 2-3 saat oluyor genelde bazen de uyanıyor emip geri uyuyor. Gece belli olmuyor bazen güzel uyuyor bazen de çok uyanıyor . Akşam uykusuna genelde 9 demeden geçmiş oluyor ama bazen daha önce yada bazen daha geç olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…