2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya içimi ferahlattı sözlerin çok sağol

Lidya hıçkırınca kayınvaliden limonlu su ver geçer diyordu, asla vermem diyordum ama sanırım limon işe yarıyormuş. Ben emziriyorum hıçkırınca hemen geçiyor da limon deneyen var mı

Eklentiler

• 20210102_001734.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 47
Lidya hıçkırınca kayınvaliden limonlu su ver geçer diyordu, asla vermem diyordum ama sanırım limon işe yarıyormuş. Ben emziriyorum hıçkırınca hemen geçiyor da limon deneyen var mı
Bence verme canım süt bebeğine asidik birşey vermenin pek faydalı olduğunu düşünmüyorum ben hatta midesine zarar verebilir. Hıçkırmasının bir zararı yok ki hem hıçkırsın ne olacak illa ki durur bir süre sonra

Benim arkadaşım da limon suyu veriyor, ben asla kıyamam. Ya emziriyorum yada kendi haline bırakıyorum ben

Benim en iyi arkadaşım pediatrist yengem yeğenime veriyordu ona sordum o da hocasına sormuştu
Prof boşver hıçkırsın dursun limon suyu verilir mi canım diye cevap vermiş emzir geçmezse de hıçkırsın dursun

Hanımlar bebeğinizin göbek bağı düştüğü zaman ne yaptınız.
Benim kızımın göbeği böyle şişkin.
Hani göbek içi çukur olur ya benim kızımın ki şiş.
Lütfen bana bilgi verin.
Gösterecek kimsem yok.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu normal mi onuda bilmiyorum

ne zaman dustu canim göbek bagı yeni düstüyse 20 güne kadar icine geri iniyor eger bir aydan fazla gecip imnediyse fıtık oluyor canım uzerine agirlik koyup sardıginda para gibi zamanla geciyor canim

Canım, benim kayınvalidem bana sormadan ağzına limon suyu değdirmişti gördüğüm an şok yaşadım çok üzüldüm su bile vermeyeceğimi biliyordu benden gizli yaptı bir de. 3 gün ağladım lahusa halimle. Bebeğime baktıkça içim acıdı boğazı yanmıştır diye. Eşimle tartıştık annesi de duydu ki duysun diye sesimi yükselttim. Sonra ki günler anladı hatasını bana sormadan adım atmadı ama hala düşündükçe sinirleniyorum. Eskiler çok yaparmış, hıçkırığını da geçirdi ama gerek yok bence öyle şeylere. Ben şimdi hıçkırığı çok uzun sürerse sakince emziriyorum geçiyor

Evet işe yarayan bir yöntem ama çok küçükler ben tercihimi emzirmekten yana kullanıyorum

Ayyy Kızlar emzirmek ne güzel nimetmis..3gun emziremedim psikolojim bozuldu resmen...hem göğüs ucu yaralarım hem mastit ikili kombo yapınca bir de gogsumden iltihap akinca mecbur bir süre bırakmıştım şimdi tekrar veriyorum memeucu yaralarım geçti şükürler olsun..mastit de bı gidip bı geliyor bakalım... haftası dolduğunda aile hekiminde kg ölçüm yapıldı 400gr almış,ebe ' iyi kilo aldrmissin ' dedi.sarilik yukselmesin diye saat başı besliyorum napiym ama yine de sarılık bazen artıyor gibime geliyor evde bunu anlamanın herhangi bir yolu varmıdır acaba ( renk kontrol u dışında)
Eee sizler neler yapıyorsunuz doğuranlar büyüyor mu bebisler dogurmayanlar şafak kaç?...

Hıçkırması zararli mı ki acaba. Ayrıca emzirince geçiyorsa neden başka bi yol arayasın. Asla vermeyi düşünmem ben.

Bana daha kolay geliyor. Emzirirken çocuğu tutmak göğsü sabit tutmak falan ekstra efor. Ama tabi bence bebeğin memeden dokunarak hissederek sütü içmesi en iyisidir
Evet zor bazen bende cok yorgun oluyorum kendimden geçer gibi. Esim dürtüyorAma anne bebek arasında güzel bi bağ bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…