2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Şiş ve sert olur diye biliyorum bende canım canının cektigi birsey mi oldu diyecegimde onda ateş yapmaz diye biliyorum

Hem emzirip hem de süt sağımı yapanlar, sağma işini ne zaman yapiyosunuz? Emzirme öncesi mi sonrası mı yapmak gerekir acaba?
Ben emzirirken diğer tarafı sağıyorum böylece diğer taraftan akan sütte boşa gitmemiş oluyor. Hemde emzirirken bebek diğer tarafı çekince öbüründen sağmak da kolay oluyor daha çok süt geliyor.
Benim de iki defa oldu göğüslerim yumuşak fakat aşırı ağrıyordu. Dokunamıyordum bile zor emzirdim o günlerde. Sadece bende ateş olmadı . Sıcak duş alıp masaj yaptım ben öyle olduğunda kendiliğinden geçti allahtan .

Aynen bi de evde ki hic yikayamiyorum

Hanımlar size 2 sorum olacak. 1. Göğüs uçlarımda su toplaması olmaya başladı ve çok acıyor bebegim agzina aldığında çözümü bilen varmı? 2. sorum ise bebegm 2 gundur kakasini yaomakta zorlaniyor ve surekli agliyor ayni zamanda gaz problemi de yaşıyor sadece anne sütü aliyor bu arada ne yapmalıyım?

Benimki artık içine sığmıyor canım o yüzden bırakıcam sanırım

Kızlar bebeği uykusunda bağırarak ıkınan yada kuzu gibi mee liyen var mı benim bebiş son ses hareket ederken kuzu gibi meeliyo böyle ıkınıyor geriniyor gibi

Benimki öyle canım gaz sancısı var.
Benim kızım acıkınca çok ağlıyor , öyle böyle değil yani. Emzirdikten bir müddet sonra mama veriyor, doyunca sakinlesiyor
Emzirince doymuyor benim oğlumda yarim saat sonra basiyo çığlığı mama veriyorum doyup uyuyor ki bazen bi saat emiyor neredeyse gelen miktar önemli

Canım dene istersen sen bilirsin benim kızım öyle daha çok uyuyor daha rahat ediyor yan yatırınca sürekli huysuzlanıp uyanıyor sevmiyor ona dikkat ettim baştan beri bende. Doktor da kesinlikle sırt üstü yatır deyince herhalde dedim bebek böyle rahat edecek. Reflü yatağı alıp deneyeceğim bakalım bende.

Malesef bir kere ısıtılınca tekrar ısıtılmıyor

Kızlar bu arada gündüzleri uyuduğunda mesela üç saate yakın uyandırıyor musunuz? Mesela üç saat uyusa uyandırmak lazım mı? Gece uykusundan çalmıyor değil mi şu an? 20 günlük kadarız
Eğer sarılık riski yoksa uyandırma canım ama doktorum bana 3 saati geçirmeyi uygun bulmuyor.

22 günlük. Kusmadı ama uyumadı da ıkındı durdu.
O ikinmalar gazdan olabilir

İnşaallah o gün gelsin dağa taşa haykırabilirim sonunda doğurdum diye, o kadar yoruldum beklemekten. Dua beklerim
Dualarımız seninle ben de merakla bekliyorum senin doğumunu inşallah gönlüne göre güzel bir doğum gerçekleştirirsin, doğum hikayeni merakla bekliyorum.

Kizlar yardim.Dun ateşim çıktı goguslerim de yumuşak bebek emiyor zaten.Mastit olabilir mi emin degilim. Goguslerim cok ağrıyor dokunamıyorum asiri hassas. Halsizlik var elim kolum kalkmiyirne olduğunu anlamadım mastit olsa şiş sert olmaz mi daha önce mastit olmuştum. Bilgisi olan var mi soracak kimsem yok
Kendiliginden geçer mi acaba benim de.ates 37 oldu dun sonra tekrar etmedi.ben de bi dus alayım oyle ağrıyor ki elimi suremiyorum.ne güzel kendi gecmis sizin maşallah.antibiyotik kullanmak istemiyorum qrtik

Simdi sıcak duş aldım iyi geldi ama kizarikliklar oluşmuş göğsümde

İlk zamanlar ben bebeğin ritmine ayak uydurmaktan yanayım ne kadar isterse o kadar emzirdim elbette çok zor ama onun en büyük ihtiyacı sensin hem fiziksel hem de duygusal olarak
Yeni doğanların 4. Trimesteri anne kucağında geçirmesi gerektiğine inanlardanım zaten etrafa ilgisi arttıkça durum değişecek ben ilk 6 ay uykusunu dert etmiştim 1 gece acilde sabahlayana kadar o gece sağlıklı bebeğin nasıl güzel bir nimet olduğunu tekrar hatırladım

O kadar uzun yazdım ama kısacası tadını çıkar bunun saati formülü yok
En iyi sen bilirsin

Göğsünde belirli bir yerde hassasiyet ya da şişlik varsa üzgünüm mastite benziyor duş alıp sıcak havlu ile yumuşatıp o ağrıyan noktalara masaj yap ama ateşini de kontrol et eğer iyi hissetmezsen doktora gitmeni tavsiye ederim
Geçmiş olsun
Çok güzel bir hikayeyle gelmek nasip olur umarım, çok teşekkür ederim
İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…