- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
Şiş ve sert olur diye biliyorum bende canım canının cektigi birsey mi oldu diyecegimde onda ateş yapmaz diye biliyorumKizlar yardim.Dun ateşim çıktı goguslerim de yumuşak bebek emiyor zaten.Mastit olabilir mi emin degilim. Goguslerim cok ağrıyor dokunamıyorum asiri hassas. Halsizlik var elim kolum kalkmıyor. ne olduğunu anlamadım mastit olsa şiş sert olmaz mi daha önce mastit olmuştum. Bilgisi olan var mi soracak kimsem yok
Ben emzirirken diğer tarafı sağıyorum böylece diğer taraftan akan sütte boşa gitmemiş oluyor. Hemde emzirirken bebek diğer tarafı çekince öbüründen sağmak da kolay oluyor daha çok süt geliyor.Hem emzirip hem de süt sağımı yapanlar, sağma işini ne zaman yapiyosunuz? Emzirme öncesi mi sonrası mı yapmak gerekir acaba?
Benim de iki defa oldu göğüslerim yumuşak fakat aşırı ağrıyordu. Dokunamıyordum bile zor emzirdim o günlerde. Sadece bende ateş olmadı . Sıcak duş alıp masaj yaptım ben öyle olduğunda kendiliğinden geçti allahtan .Kizlar yardim.Dun ateşim çıktı goguslerim de yumuşak bebek emiyor zaten.Mastit olabilir mi emin degilim. Goguslerim cok ağrıyor dokunamıyorum asiri hassas. Halsizlik var elim kolum kalkmıyor. ne olduğunu anlamadım mastit olsa şiş sert olmaz mi daha önce mastit olmuştum. Bilgisi olan var mi soracak kimsem yok
Ben 3 saat sonunda uyandırıyorum emzirmek içinKızlar bu arada gündüzleri uyuduğunda mesela üç saate yakın uyandırıyor musunuz? Mesela üç saat uyusa uyandırmak lazım mı? Gece uykusundan çalmıyor değil mi şu an? 20 günlük kadarız
Aynen bi de evde ki hic yikayamiyorumAnladım canım doğrudur doktor bana göbeği düştükten bir gün sonra yıkayabilirsin demişti. Benim kızıngöbeği 4. Gün düştü sonrasında yıkadım ilk. Bende sık yıkarım rahatlasın diye ama eşim işte üşür diye aklı gidiyo
Benimki artık içine sığmıyor canım o yüzden bırakıcam sanırımAnladım canım bir kaç kişiden duydum da buraya Da sormak istedim. Doktor reflü yatağı gibi eğimli yerde yatır dedi çok kusuyor benimki. Ama sırt üstü yatacak kesinlikle yan yatırmak yok dedi. Sanırım reflü yatağı alıcam bu gidişle. Doktorun dediği o eğimi evde sağlayamıyorum çünkü
Benimki sabaha kadar öyle ki uyanana kadar öyleHahahah aynen aynen, sonra geri uykuya dalıo zilloş ama benim uykumun içine de edio sağolsun
Benimki de yapıo canım ara ara bütün günBenimki sabaha kadar öyle ki uyanana kadar öyle
Kızlar bebeği uykusunda bağırarak ıkınan yada kuzu gibi mee liyen var mı benim bebiş son ses hareket ederken kuzu gibi meeliyo böyle ıkınıyor geriniyor gibi
Emzirince doymuyor benim oğlumda yarim saat sonra basiyo çığlığı mama veriyorum doyup uyuyor ki bazen bi saat emiyor neredeyse gelen miktar önemliBenim kızım acıkınca çok ağlıyor , öyle böyle değil yani. Emzirdikten bir müddet sonra mama veriyor, doyunca sakinlesiyor
Canım dene istersen sen bilirsin benim kızım öyle daha çok uyuyor daha rahat ediyor yan yatırınca sürekli huysuzlanıp uyanıyor sevmiyor ona dikkat ettim baştan beri bende. Doktor da kesinlikle sırt üstü yatır deyince herhalde dedim bebek böyle rahat edecek. Reflü yatağı alıp deneyeceğim bakalım bende.Çok az kişi kaldı doğum bekleyenBende hergün girip bakıyorum emzirirken falan yoksa vakit olmuyor benim de ikinci çocuğum ama ilkine göre daha tecrübeliyim çok şükür Tabiki de yine de acemi davrandığımız oluyor oldun o kadar da diyorum moraller yerinde olsun yeter ki . Bende diğer oğlumla hiç ilgilenemiyorum desem yeridir üstelik hiç sabrım da yok kızıp bağırıyorum bazen sonrasında vicdan azabı çekiyorum özür diliyorum sonra oğlum aslında çok yoruldum senle alakası yok işlere yetişemediğim için canım sıkılıyor falan diyorum belki anlıyor ama sonuçta o ds dahs çocuk keşke hiç kızmasam hiç yorulmasam kendimi tutabilmem
Aslında sırt üstü yatma olayı sen böyle deyince mantıklı geldi csnım . Çünkü bende gündüz çoğunlukla pusete koyuyorum ve pusette bazen 3 -4 saat uyuyor. Ama yatakta asla . Yatakta hep yan yatırıyorum . Benim oğlumun reflüsü yok çok kusmuyor fazla emerse bazen fazlalığı çıkarıyor. Acabs yatırsam mı sırtüstü denesem m
ben set halinde almadım sadece pişik kremini ve şampuanını almıştım. Ama keşke set alsaymışım diyorum şimdi . Yağını da alacağım vücuduna sürmek masaj yapmsk için . Kardeşim bebeğine kullanıyor gayet de memnun
Malesef bir kere ısıtılınca tekrar ısıtılmıyorSağıp ısıttığınız sütünüzün hepsini içmeyince kalanı napıyosunuz? Normalde az kalıyordu döküyodum ben. Şimdi 80 cc kaldı dökmeye kıyamıyorum tekrar ısıtıp içirilir mi acaba
Eğer sarılık riski yoksa uyandırma canım ama doktorum bana 3 saati geçirmeyi uygun bulmuyor.Kızlar bu arada gündüzleri uyuduğunda mesela üç saate yakın uyandırıyor musunuz? Mesela üç saat uyusa uyandırmak lazım mı? Gece uykusundan çalmıyor değil mi şu an? 20 günlük kadarız
O ikinmalar gazdan olabilir22 günlük. Kusmadı ama uyumadı da ıkındı durdu.
Dualarımız seninle ben de merakla bekliyorum senin doğumunu inşallah gönlüne göre güzel bir doğum gerçekleştirirsin, doğum hikayeni merakla bekliyorum.İnşaallah o gün gelsin dağa taşa haykırabilirim sonunda doğurdum diye, o kadar yoruldum beklemekten. Dua beklerim
Anladım canım doğrudur. Daha uzun süre yatması gerekmez mi reflü yatağında ama?Benimki artık içine sığmıyor canım o yüzden bırakıcam sanırım
Çok güzel bir hikayeyle gelmek nasip olur umarım, çok teşekkür ederimDualarımız seninle ben de merakla bekliyorum senin doğumunu inşallah gönlüne göre güzel bir doğum gerçekleştirirsin, doğum hikayeni merakla bekliyorum.
Kendiliginden geçer mi acaba benim de.ates 37 oldu dun sonra tekrar etmedi.ben de bi dus alayım oyle ağrıyor ki elimi suremiyorum.ne güzel kendi gecmis sizin maşallah.antibiyotik kullanmak istemiyorum qrtikBen emzirirken diğer tarafı sağıyorum böylece diğer taraftan akan sütte boşa gitmemiş oluyor. Hemde emzirirken bebek diğer tarafı çekince öbüründen sağmak da kolay oluyor daha çok süt geliyor.
Benim de iki defa oldu göğüslerim yumuşak fakat aşırı ağrıyordu. Dokunamıyordum bile zor emzirdim o günlerde. Sadece bende ateş olmadı . Sıcak duş alıp masaj yaptım ben öyle olduğunda kendiliğinden geçti allahtan .
Emzirdikten sonra (her emzirmede değil tabi) yapıyorum. Ya da mama verdiysem verdiğim saatte yapıyorum benHem emzirip hem de süt sağımı yapanlar, sağma işini ne zaman yapiyosunuz? Emzirme öncesi mi sonrası mı yapmak gerekir acaba?
Simdi sıcak duş aldım iyi geldi ama kizarikliklar oluşmuş göğsümdeBen emzirirken diğer tarafı sağıyorum böylece diğer taraftan akan sütte boşa gitmemiş oluyor. Hemde emzirirken bebek diğer tarafı çekince öbüründen sağmak da kolay oluyor daha çok süt geliyor.
Benim de iki defa oldu göğüslerim yumuşak fakat aşırı ağrıyordu. Dokunamıyordum bile zor emzirdim o günlerde. Sadece bende ateş olmadı . Sıcak duş alıp masaj yaptım ben öyle olduğunda kendiliğinden geçti allahtan .
İlk zamanlar ben bebeğin ritmine ayak uydurmaktan yanayım ne kadar isterse o kadar emzirdim elbette çok zor ama onun en büyük ihtiyacı sensin hem fiziksel hem de duygusal olarakBen ne kadar emzirmem gerektiğini bilmiyorum bebeğimin beslenmesini de takip edemiyorum. O ne zaman isterse ozman emiyo. Bazen saat başı bazen uyuyor 3 saat sonraHiç bi düzenim yok bu yüzden. Araştırmam gerek sanırım. Kucağa da alıştı. Yandım ben
Göğsünde belirli bir yerde hassasiyet ya da şişlik varsa üzgünüm mastite benziyor duş alıp sıcak havlu ile yumuşatıp o ağrıyan noktalara masaj yap ama ateşini de kontrol et eğer iyi hissetmezsen doktora gitmeni tavsiye ederimKizlar yardim.Dun ateşim çıktı goguslerim de yumuşak bebek emiyor zaten.Mastit olabilir mi emin degilim. Goguslerim cok ağrıyor dokunamıyorum asiri hassas. Halsizlik var elim kolum kalkmıyor. ne olduğunu anlamadım mastit olsa şiş sert olmaz mi daha önce mastit olmuştum. Bilgisi olan var mi soracak kimsem yok
İnşallahÇok güzel bir hikayeyle gelmek nasip olur umarım, çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?