2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Lidya hıçkırınca kayınvaliden limonlu su ver geçer diyordu, asla vermem diyordum ama sanırım limon işe yarıyormuş. Ben emziriyorum hıçkırınca hemen geçiyor da limon deneyen var mı
Hıçkırik geçirmeye pek çalışmadım ben. Gerek yok aslında. Bir süre sonra kendiliğinden , emzirince ya da dik tutunca geçiyor

Ayy uçarım ben o kayinvalideye

Ayy uçarım ben o kayinvalideye
Ya sorma deli oldum bende. Ben en başından uyardım eski yöntemlerle, hurafelerle çocuk büyütmeyeceğim. Büyüklerimiz ne yaptıysa yaptı bu bizim çocuğumuz ve bir şey yapılmadan önce bize danışılmalı diye. Ama ben bunu dememişim gibi gizlice arkamdan iş yaptı. Eşimle tartıştık gecenin bi vakti onun yüzünden 3 gün ağladım eşimle de aram bozuldu neyse ki sonra hatasını anladı. Yapacağı her şeyi bana sordu ben demeden adım atmadı desem yeridir. Muhtemelen benden böyle bir tepki beklemiyordu. Ben çok fevri biri değilim çünkü ama işin ucunda çocuğum olunca içimden panter çıktı onlarda beklemiyorlardı böyle bir tepki vereceğimi Onun dışında hakkını yiyemem yeri geldi kendi annemden daha çok ilgilendi. Evin bütün işlerini yaptı yemeğinden, temizliğine çamaşırına varana kadar ben 20 gün boyunca hiç bir şeye elimi sürmedim. Hal böyle olunca bende çok uzatmadım artık ama bir daha da yalnız bırakmadım bebeğimle

Benim arkadaşım da limon suyu veriyor, ben asla kıyamam. Ya emziriyorum yada kendi haline bırakıyorum ben
Kızlar limonsuyundan bahsetmişsiniz ama ben kontrole Prof dr a götürüyorum o bana hıçkırıkta bir çay kaşığı kaynamış soğumuş şuya 2 damla limon damlat ver demişti ben veriyorum valla

Bestlak damla kullanan var mı aranızda? Nasıl memnun musunuz fiyat olarak cok mu pahali?Bazen sut yapmasi icin birseyler hazirlama zamanim olmuyor bende alip denesem mi ki diyorum.

Günaydın arkadaşlar bebeğinizde ara ara öksürük ve hapşırık oluyor mu . Bebeğimde oluyor ateş yok, iştah iyi şükür , burun akıntısı da olmuyor . Reflü mü öksürük yapıyor

Gobek fıtığı olabilir canim eger sisse sen doktoruna randevu al yada ebeye goster

Kızlar limonsuyundan bahsetmişsiniz ama ben kontrole Prof dr a götürüyorum o bana hıçkırıkta bir çay kaşığı kaynamış soğumuş şuya 2 damla limon damlat ver demişti ben veriyorum valla
Ay bu doktorların biri sakın diyor biri ver diyor ilginç bnm bebeğim aşırı hıçkırıyo, karnımdayken de çok hıçkırırdı artık rahatsız olurdum ben

Günaydın arkadaşlar bebeğinizde ara ara öksürük ve hapşırık oluyor mu . Bebeğimde oluyor ateş yok, iştah iyi şükür , burun akıntısı da olmuyor . Reflü mü öksürük yapıyor
Sanmiyorum bizdede oluyor bazen gicik yapiyor boğazı oksuruyor dogal bisi yani

Kızlar bebeginizde ilk ay aşısindan sonra bi değişiklik oldu mu ya. Oğlum çok huzursuz uyanık kaldığı süre içerisinde sürekli ağlıyo çok.

Poposuna her bezden sonra zeytinyagi sur ve sabah akşam 1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı içir

Simdi sıcak duş aldım iyi geldi ama kizarikliklar oluşmuş göğsümde

geçer inşallah canım bol masaj ve sıcak duş gerçekten iyi geliyor. Birde ne kadar ağrırsa ağrısın emzirmeye ve sağmaya devam et kanallar açılıyor. Kızarıklık neden olur bilmiyorum

Benimkinde oluyor. Hatta öğürüyomuş gibi hareket yapıyor. Ben boğazında balgam olduğunu düşünüyorum

Kızlar sağlık ocağındaki hemşire mama veriyorsan sonra birkaç kasik da ilik su ver mama anne sütü gibi değil sonuçta dedi bende bikac kez su verdim. Vermemelimiyiz su? Anne sütünün büyük bir kısmı su olduğu için suya ihtiyac duymaz ama mamadasusuz kalır dedi. Siz napiyosunuz?

Bestlak damla kullanan var mı aranızda? Nasıl memnun musunuz fiyat olarak cok mu pahali?Bazen sut yapmasi icin birseyler hazirlama zamanim olmuyor bende alip denesem mi ki diyorum.

Ben kullanıyorum canim ise yarıyor. Fiyat olarak çok pahalı değil bence humana stil tea de iyi.

Süt ağzına gelince iki kere falan öksüyüyor. Ama onun dışında sık sık öksürüğü varsa doktora danışmak lazım canım. Hapşırık sık sık oluyor yenidoğanlarda normal diye biliyorum

Ben hemen hemen hergun veriyorum anne sutu aliyor sadece ilk bir ikiere yuzunu eksitti püskürdü simdi iciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…