2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben sabah ve akşam mama verdiğim için diğer öğünler anne sütü verdiğim için su vermiyorum.vermeli mıyız ki. ama sürekli mama veriyorsan su verebilirsin bence de doktora sorup. Ben de soracagm

bebeğim sürekli aç gaz sancısı var sürekli sağıyorum kendimi acaba yetmiyor mu diye görmek için 600cc günlük süt sağıyorum ama yetmiyor mama da veriyorum bazen o kadar hızlı biberon çekiyor ki nefessiz kalıyor ve ben çok kötü oluyorum beslemek istemiyorum resmen çocuğu bir şey olacak diye..
hiç iyi de hissetmiyorum kendimi sürekli ağlak vaziyetteyim kolik bir bebek olduğu için geceleri aynı saatler de ağlama krizine giriyor artık ağlamasa bile bile kulağımda ağlama sesleri yankılanıyor
Ptesi 1 aylık oluyoruz Allah izin verirse 3 ay dolsun biraz toparlasın yutkunma, nefes alması gelişsin istiyorum.
hıçkırık tutunca da çok sinirleniyor yine ağlıyor, tecrübesiz anne olmak gerçekten çok zormuş

Çok sık değil cnm genelde reflü gibi ağzına bi şey geliyor ya o zaman oluyor uykuda hiç yok mesela

Benim doktorum vermene gerek yok mama da suyla yapılıyor zaten demişti. O da büyük ölçü de su olduğu için mantıklı geldi bana. Bilmiyorum herkes farklı bişey söylüyor

Emzik verseniz ya da kucaginizda avutmaya calissaniz durmuyor mu canim? Gunluk 600 cc 1 aylik bebek icin cok iyi geldi bana masallah. Acliktan ziyade memede huzur bulup sakinlestigi icinde oyle yapiyor olabilir

Günaydın arkadaşlar bebeğinizde ara ara öksürük ve hapşırık oluyor mu . Bebeğimde oluyor ateş yok, iştah iyi şükür , burun akıntısı da olmuyor . Reflü mü öksürük yapıyor
Oluyomus canım hepsi normal benimkinin burnuda tıkalı serum fizyolojik kullanıyorum 6 7 aya kadar normal dedi illaki olacakmış yeni doğanda bu tür şeyler illaki usutm belirtisi değilmiş refleks gibi bisey dusun dedi .

Emzik verseniz ya da kucaginizda avutmaya calissaniz durmuyor mu canim? Gunluk 600 cc 1 aylik bebek icin cok iyi geldi bana masallah. Acliktan ziyade memede huzur bulup sakinlestigi icinde oyle yapiyor olabilir
memem açık kolaşıyorum ama bir şey değişmiyor gögsümde uyuyor bıraktığım an yine ağlama krizlerine giriyor
1 ay kontrolümüz pazartesi günü hepsini sorucam lohusalık sendromuna girmekten de çok korkuyorum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok yorgunum çöktüm resmen bebeğim sağlıklı olsun herşeye katlanırım diyorum kendimi telkin ediyorum sonra bir bakıyorum bende ağlama krizine giriyorum

Oluyomus canım hepsi normal benimkinin burnuda tıkalı serum fizyolojik kullanıyorum 6 7 aya kadar normal dedi illaki olacakmış yeni doğanda bu tür şeyler illaki usutm belirtisi değilmiş refleks gibi bisey dusun dedi .
Bu burun tıkanıklığı da ayrı dert zaten

Bence senden bizden daha kotu durum da olanlar vardır üzme kendini mesela ben kendim de rahatsızım sanırsam safram da taş var ve ameliyat olmam gerekecek oğlum daha bir aylık ve çok huzursuz bi yandan safra ağrısı atağı geçiriyorum ağlaya bağıra emziriyirum psikilojik olarak ben de hiç iyi değilim. Ama bizim yerimizde olmak isteyen anne olmak isteyen çok kadın var . Hepsi geçecek

Bebeğimin yüzü böyle pütürlü oldu son bi kaç günde. Öpüyoruz diye mi acaba yoksa sıcaktan ya da mama mı dokunmuş olabilir?

Eklentiler

• BAA04433-053B-4506-B734-7477256E9F8B.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 60
  • E873DB38-448B-44F7-A492-498DD4BECD6A.webp
    25 KB · Görüntüleme: 60
Haklısın hep dua ediyorum çok şükür Allah'a diye.. gönlüme ferahlık versin diye çok dualar ediyorum bugünler de geçecek dediğin gibi..

Öpülmekten oluyor kuzum
Yaaa en çok da ben öpüyorum babası da sakallı o da öpüyor. Çok üzüldüm kıyamam ya öpmiyim bi süre bakalım. Anne sütüyle yüzünü sil dedi bana biri ama iyi gelir mi cildine acaba

Ah kuzum tecrubelide olsa kolikligin çözümü yok gececek insallah arastirdinmi sakinlestirmenin yollarini

Bebeğimin yüzü böyle pütürlü oldu son bi kaç günde. Öpüyoruz diye mi acaba yoksa sıcaktan ya da mama mı dokunmuş olabilir?
Bizdede var nenesiyle babasina ambargo koydum opmek yasak diye ben arada opuyorum gene pazartesu doktorada sorucam bakalim ne surebiliriz

Canım oncelikle sakin ol sen ne kadar stres yonetimini yapabilirsen bebeginde o kadar sakin olur. Bu gunlerin gececegine inan. Esin yanindaysa biraz o kucagina alsin aglama sutunde etkilenir. 40 indan sonra uyku saatleri daha da uzar o zaman biraz daha rahatlarsin canim bak bende 2 tane var biri dursa biri durmuyor bazen haykirarak aglamak istiyorum anahtarimi cantami alip gitmek istiyorum sonra geciyor. Inan bana hersey olur olur gider bu gunler de gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…