Ben sabah ve akşam mama verdiğim için diğer öğünler anne sütü verdiğim için su vermiyorum.vermeli mıyız ki. ama sürekli mama veriyorsan su verebilirsin bence de doktora sorup. Ben de soracagmKızlar sağlık ocağındaki hemşire mama veriyorsan sonra birkaç kasik da ilik su ver mama anne sütü gibi değil sonuçta dedi bende bikac kez su verdim. Vermemelimiyiz su? Anne sütünün büyük bir kısmı su olduğu için suya ihtiyac duymaz ama mamadasusuz kalır dedi. Siz napiyosunuz?
Anladim canim tesekkur ederimBen kullanıyorum canim ise yarıyor. Fiyat olarak çok pahalı değil bence humana stil tea de iyi.
Çok sık değil cnm genelde reflü gibi ağzına bi şey geliyor ya o zaman oluyor uykuda hiç yok meselaSüt ağzına gelince iki kere falan öksüyüyor. Ama onun dışında sık sık öksürüğü varsa doktora danışmak lazım canım. Hapşırık sık sık oluyor yenidoğanlarda normal diye biliyorum
Benim doktorum vermene gerek yok mama da suyla yapılıyor zaten demişti. O da büyük ölçü de su olduğu için mantıklı geldi bana. Bilmiyorum herkes farklı bişey söylüyorKızlar sağlık ocağındaki hemşire mama veriyorsan sonra birkaç kasik da ilik su ver mama anne sütü gibi değil sonuçta dedi bende bikac kez su verdim. Vermemelimiyiz su? Anne sütünün büyük bir kısmı su olduğu için suya ihtiyac duymaz ama mamadasusuz kalır dedi. Siz napiyosunuz?
Emzik verseniz ya da kucaginizda avutmaya calissaniz durmuyor mu canim? Gunluk 600 cc 1 aylik bebek icin cok iyi geldi bana masallah. Acliktan ziyade memede huzur bulup sakinlestigi icinde oyle yapiyor olabilirbebeğim sürekli aç gaz sancısı var sürekli sağıyorum kendimi acaba yetmiyor mu diye görmek için 600cc günlük süt sağıyorum ama yetmiyor mama da veriyorum bazen o kadar hızlı biberon çekiyor ki nefessiz kalıyor ve ben çok kötü oluyorum beslemek istemiyorum resmen çocuğu bir şey olacak diye..
hiç iyi de hissetmiyorum kendimi sürekli ağlak vaziyetteyim kolik bir bebek olduğu için geceleri aynı saatler de ağlama krizine giriyor artık ağlamasa bile bile kulağımda ağlama sesleri yankılanıyor
Ptesi 1 aylık oluyoruz Allah izin verirse 3 ay dolsun biraz toparlasın yutkunma, nefes alması gelişsin istiyorum.
hıçkırık tutunca da çok sinirleniyor yine ağlıyor, tecrübesiz anne olmak gerçekten çok zormuş
Oluyomus canım hepsi normal benimkinin burnuda tıkalı serum fizyolojik kullanıyorum 6 7 aya kadar normal dedi illaki olacakmış yeni doğanda bu tür şeyler illaki usutm belirtisi değilmiş refleks gibi bisey dusun dedi .Günaydın arkadaşlar bebeğinizde ara ara öksürük ve hapşırık oluyor mu . Bebeğimde oluyor ateş yok, iştah iyi şükür , burun akıntısı da olmuyor . Reflü mü öksürük yapıyor
memem açık kolaşıyorum ama bir şey değişmiyor gögsümde uyuyor bıraktığım an yine ağlama krizlerine giriyorEmzik verseniz ya da kucaginizda avutmaya calissaniz durmuyor mu canim? Gunluk 600 cc 1 aylik bebek icin cok iyi geldi bana masallah. Acliktan ziyade memede huzur bulup sakinlestigi icinde oyle yapiyor olabilir
Bu burun tıkanıklığı da ayrı dert zatenOluyomus canım hepsi normal benimkinin burnuda tıkalı serum fizyolojik kullanıyorum 6 7 aya kadar normal dedi illaki olacakmış yeni doğanda bu tür şeyler illaki usutm belirtisi değilmiş refleks gibi bisey dusun dedi .
Çok sağol cnm içim rahatladıOluyomus canım hepsi normal benimkinin burnuda tıkalı serum fizyolojik kullanıyorum 6 7 aya kadar normal dedi illaki olacakmış yeni doğanda bu tür şeyler illaki usutm belirtisi değilmiş refleks gibi bisey dusun dedi .
memem açık kolaşıyorum ama bir şey değişmiyor gögsümde uyuyor bıraktığım an yine ağlama krizlerine giriyor
1 ay kontrolümüz pazartesi günü hepsini sorucam lohusalık sendromuna girmekten de çok korkuyorum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok yorgunum çöktüm resmenbebeğim sağlıklı olsun herşeye katlanırım diyorum kendimi telkin ediyorum sonra bir bakıyorum bende ağlama krizine giriyorum
Bence senden bizden daha kotu durum da olanlar vardır üzme kendini mesela ben kendim de rahatsızım sanırsam safram da taş var ve ameliyat olmam gerekecek oğlum daha bir aylık ve çok huzursuz bi yandan safra ağrısı atağı geçiriyorum ağlaya bağıra emziriyirum psikilojik olarak ben de hiç iyi değilim. Ama bizim yerimizde olmak isteyen anne olmak isteyen çok kadın var . Hepsi geçecekbebeğim sürekli aç gaz sancısı var sürekli sağıyorum kendimi acaba yetmiyor mu diye görmek için 600cc günlük süt sağıyorum ama yetmiyor mama da veriyorum bazen o kadar hızlı biberon çekiyor ki nefessiz kalıyor ve ben çok kötü oluyorum beslemek istemiyorum resmen çocuğu bir şey olacak diye..
hiç iyi de hissetmiyorum kendimi sürekli ağlak vaziyetteyim kolik bir bebek olduğu için geceleri aynı saatler de ağlama krizine giriyor artık ağlamasa bile bile kulağımda ağlama sesleri yankılanıyor
Ptesi 1 aylık oluyoruz Allah izin verirse 3 ay dolsun biraz toparlasın yutkunma, nefes alması gelişsin istiyorum.
hıçkırık tutunca da çok sinirleniyor yine ağlıyor, tecrübesiz anne olmak gerçekten çok zormuş
Haklısın hep dua ediyorum çok şükür Allah'a diye.. gönlüme ferahlık versin diye çok dualar ediyorumBence senden bizden daha kotu durum da olanlar vardır üzme kendini mesela ben kendim de rahatsızım sanırsam safram da taş var ve ameliyat olmam gerekecek oğlum daha bir aylık ve çok huzursuz bi yandan safra ağrısı atağı geçiriyorum ağlaya bağıra emziriyirum psikilojik olarak ben de hiç iyi değilim. Ama bizim yerimizde olmak isteyen anne olmak isteyen çok kadın var . Hepsi geçecek
Öpülmekten oluyor kuzumBebeğimin yüzü böyle pütürlü oldu son bi kaç günde. Öpüyoruz diye mi acaba yoksa sıcaktan ya da mama mı dokunmuş olabilir?
YaaaÖpülmekten oluyor kuzum
Ah kuzum tecrubelide olsa kolikligin çözümü yok gececek insallah arastirdinmi sakinlestirmenin yollarinibebeğim sürekli aç gaz sancısı var sürekli sağıyorum kendimi acaba yetmiyor mu diye görmek için 600cc günlük süt sağıyorum ama yetmiyor mama da veriyorum bazen o kadar hızlı biberon çekiyor ki nefessiz kalıyor ve ben çok kötü oluyorum beslemek istemiyorum resmen çocuğu bir şey olacak diye..
Onu bilmiyorum. Küvözde kaldı iki günOlabilir. Doğumdan hemen sonra k vitamini iğnesi vurmuşlar miydi
Bizdede var nenesiyle babasina ambargo koydum opmek yasak diye ben arada opuyorum geneBebeğimin yüzü böyle pütürlü oldu son bi kaç günde. Öpüyoruz diye mi acaba yoksa sıcaktan ya da mama mı dokunmuş olabilir?
Canım oncelikle sakin ol sen ne kadar stres yonetimini yapabilirsen bebeginde o kadar sakin olur. Bu gunlerin gececegine inan. Esin yanindaysa biraz o kucagina alsin aglama sutunde etkilenir. 40 indan sonra uyku saatleri daha da uzar o zaman biraz daha rahatlarsin canim bak bende 2 tane var biri dursa biri durmuyor bazen haykirarak aglamak istiyorum anahtarimi cantami alip gitmek istiyorum sonra geciyor. Inan bana hersey olur olur gider bu gunler de gecer.memem açık kolaşıyorum ama bir şey değişmiyor gögsümde uyuyor bıraktığım an yine ağlama krizlerine giriyor
1 ay kontrolümüz pazartesi günü hepsini sorucam lohusalık sendromuna girmekten de çok korkuyorum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok yorgunum çöktüm resmenbebeğim sağlıklı olsun herşeye katlanırım diyorum kendimi telkin ediyorum sonra bir bakıyorum bende ağlama krizine giriyorum
araştırdım hep okuyorum hep deniyorum ama kriz geldi mi sakinleştirmek imkansız yavrumuAh kuzum tecrubelide olsa kolikligin çözümü yok gececek insallah arastirdinmi sakinlestirmenin yollarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?