2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah 40'ın bitmesini iple çekiyorum resmen eminim daha kötü durumda olanlar vardır çok şükür halimize ama bazen sabrım zorlanıyor gerçekten

Yaaa en çok da ben öpüyorum babası da sakallı o da öpüyor. Çok üzüldüm kıyamam ya öpmiyim bi süre bakalım. Anne sütüyle yüzünü sil dedi bana biri ama iyi gelir mi cildine acaba
Benim bebeğimin de yanaklarında oldu canım, anne sütü alan bebeklerde oluyormuş diye duydum. Kendi sütümü sürdüm ertesi güne baya hafifledi o kırmızılıklar kalmadı sende sürebilirsin

Ben sabah ve akşam mama verdiğim için diğer öğünler anne sütü verdiğim için su vermiyorum.vermeli mıyız ki. ama sürekli mama veriyorsan su verebilirsin bence de doktora sorup. Ben de soracagm
Bende emzirmeye çalışıyorum canım tamamen mama değil ama ağırlık mama iciyor. Yinede susuz mu kalıyor diye birkaç kasik veriyorum.

Damla kullanıyorsun gaz icin? İlk günler benim bebeğimle hiç durmadan agliyodu. Sonra damla kullanmaya başladık simdide anti kolik mama kullanıyoruz biraz rahatladı. Anason, kimyon tohumu ve rezene demleyip içiyorum o da iyi geliyor. Bazen bende çok kötü oluyorum hem yorgunluktan hemde sürekli çabalamaktan.
Benim doktorum vermene gerek yok mama da suyla yapılıyor zaten demişti. O da büyük ölçü de su olduğu için mantıklı geldi bana. Bilmiyorum herkes farklı bişey söylüyor

Bilmiyorum mama yemek gibi sonuçta anne sütü gibi değil dedi.

Memeden emmiyor mu canım. Biberonla hızlı geldiği için tıkanabilir normal. Sen ne kadar rahat olursan bebeğin de o kadar rahat olur. Zamanla herşey düzene giriyor.

Bebeğimin yüzü böyle pütürlü oldu son bi kaç günde. Öpüyoruz diye mi acaba yoksa sıcaktan ya da mama mı dokunmuş olabilir?
Bizde de başlamıştı ve sıcaktan büyük ihtimal her gün ya da 2 günde bir yıka bizim ki baya azaldı. Bide opmemeniz daha iyi şu anlik

Bizde de başlamıştı ve sıcaktan büyük ihtimal her gün ya da 2 günde bir yıka bizim ki baya azaldı. Bide opmemeniz daha iyi şu anlik
2 günde 1 yıkanıyor aslında. Ama biraz kalın giydiriyor sarıyorum korkudan. Üşütmesinden çok korkuyorum, havalar biraz ısınsa rahatlicam

Anti kolik hangi mamayı kullanıyorsun canım?bize gaz için zinco verdi ama pek faydalı olmadığını düşünüyorum

Kızlar bize doktorumuz su dahil 6 aya kadar meme ve mama dışında hiçbir şey vermeyeceksin dedi. Şu aşamada verilen suyun böbrek hastalığına kadar sebep olabileceğini okumuştum. Zaten mama da suyla yapılıyor ve sütümüzde de su var. Bence hiç gerek yok, havalar sıcak olsaydı, çok terleselerdi belki verilebilirdi ama hava da soğuk zaten. Kızım fototerapi alırken nöbetçi doktor beslemek için aldığında kaynamış ılıtılmış bir çay kaşığı su verin demişti de onu bile vermedim ben.

Memeden emmiyor mu canım. Biberonla hızlı geldiği için tıkanabilir normal. Sen ne kadar rahat olursan bebeğin de o kadar rahat olur. Zamanla herşey düzene giriyor.
Emiyor bu iki gün sağarak vermeyi denedim kaç cc çıkıyor da bu çocuğa yetmiyor diye

Bizdede var nenesiyle babasina ambargo koydum opmek yasak diye ben arada opuyorum gene pazartesu doktorada sorucam bakalim ne surebiliriz
Canım bana da yazar mısın doktor söyleyince. Bnm kontrole daha var, doktor görüşünü merak ediyorum

Evet evet var. Ne demek oluyormuş onların olması biliyor musun?
Kuzum bu yenidoğanlarda olan cilt sorunlarından, bizde de çok nadir 1 2 tane çıkıyor. Ben hiç dert etmiyorum zaten 2 3 güne kendiliğinden geçiyor. Bir sebebi olduğunu sanmıyorum yani öpmekle vs ilgili değildir. Belki süttendir belki hassasiyettendir. Ama sorun etme, süt sürceksen sür iyi gelir umarım.

Emiyor bu iki gün sağarak vermeyi denedim kaç cc çıkıyor da bu çocuğa yetmiyor diye
Ben de senin gibi deneme amaçlı sağmaya başladım. Geçen 70 cc içti kesmedi 30 daha verdim daha 15 günlük var ya da yoktu bu olduğunda. Oburluk var galiba doyduğunu anlamıyo biberonla içerken. Mama içerken lıkır lıkır içiyo sonra aniden bi kusmaya başlıyo.. memeden içmesi bana daha iyi geliyo o yüzden. Hem karnı hem gönlü doyuyo gibi geliyo

Bir iki tane varken umursamıyordum ben de ama şuan alnı göz etrafı komple dolmuş durumda. O yüzden üzüldüm azalsa bari içim rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…