İnşallah 40'ın bitmesini iple çekiyorum resmenCanım oncelikle sakin ol sen ne kadar stres yonetimini yapabilirsen bebeginde o kadar sakin olur. Bu gunlerin gececegine inan. Esin yanindaysa biraz o kucagina alsin aglama sutunde etkilenir. 40 indan sonra uyku saatleri daha da uzar o zaman biraz daha rahatlarsin canim bak bende 2 tane var biri dursa biri durmuyor bazen haykirarak aglamak istiyorum anahtarimi cantami alip gitmek istiyorum sonra geciyor. Inan bana hersey olur olur gider bu gunler de gecer.
Benim bebeğimin de yanaklarında oldu canım, anne sütü alan bebeklerde oluyormuş diye duydum. Kendi sütümü sürdüm ertesi güne baya hafifledi o kırmızılıklar kalmadı sende sürebilirsinYaaaen çok da ben öpüyorum babası da sakallı o da öpüyor. Çok üzüldüm kıyamam ya öpmiyim bi süre bakalım. Anne sütüyle yüzünü sil dedi bana biri ama iyi gelir mi cildine acaba
Bende emzirmeye çalışıyorum canım tamamen mama değil ama ağırlık mama iciyor. Yinede susuz mu kalıyor diye birkaç kasik veriyorum.Ben sabah ve akşam mama verdiğim için diğer öğünler anne sütü verdiğim için su vermiyorum.vermeli mıyız ki. ama sürekli mama veriyorsan su verebilirsin bence de doktora sorup. Ben de soracagm
bebeğim sürekli aç gaz sancısı var sürekli sağıyorum kendimi acaba yetmiyor mu diye görmek için 600cc günlük süt sağıyorum ama yetmiyor mama da veriyorum bazen o kadar hızlı biberon çekiyor ki nefessiz kalıyor ve ben çok kötü oluyorum beslemek istemiyorum resmen çocuğu bir şey olacak diye..
hiç iyi de hissetmiyorum kendimi sürekli ağlak vaziyetteyim kolik bir bebek olduğu için geceleri aynı saatler de ağlama krizine giriyor artık ağlamasa bile bile kulağımda ağlama sesleri yankılanıyor
Ptesi 1 aylık oluyoruz Allah izin verirse 3 ay dolsun biraz toparlasın yutkunma, nefes alması gelişsin istiyorum.
hıçkırık tutunca da çok sinirleniyor yine ağlıyor, tecrübesiz anne olmak gerçekten çok zormuş
Benim doktorum vermene gerek yok mama da suyla yapılıyor zaten demişti. O da büyük ölçü de su olduğu için mantıklı geldi bana. Bilmiyorum herkes farklı bişey söylüyor
Biz anneyiz guclu olmak zorundayiz canim hepsi gececek inan bana.İnşallah 40'ın bitmesini iple çekiyorum resmeneminim daha kötü durumda olanlar vardır çok şükür halimize ama bazen sabrım zorlanıyor gerçekten
Memeden emmiyor mu canım. Biberonla hızlı geldiği için tıkanabilir normal. Sen ne kadar rahat olursan bebeğin de o kadar rahat olur. Zamanla herşey düzene giriyor.bebeğim sürekli aç gaz sancısı var sürekli sağıyorum kendimi acaba yetmiyor mu diye görmek için 600cc günlük süt sağıyorum ama yetmiyor mama da veriyorum bazen o kadar hızlı biberon çekiyor ki nefessiz kalıyor ve ben çok kötü oluyorum beslemek istemiyorum resmen çocuğu bir şey olacak diye..
hiç iyi de hissetmiyorum kendimi sürekli ağlak vaziyetteyim kolik bir bebek olduğu için geceleri aynı saatler de ağlama krizine giriyor artık ağlamasa bile bile kulağımda ağlama sesleri yankılanıyor
Ptesi 1 aylık oluyoruz Allah izin verirse 3 ay dolsun biraz toparlasın yutkunma, nefes alması gelişsin istiyorum.
hıçkırık tutunca da çok sinirleniyor yine ağlıyor, tecrübesiz anne olmak gerçekten çok zormuş
Öpmekten de sıcaktan da olabiliyor canım. Mamayı bilmiyorumBebeğimin yüzü böyle pütürlü oldu son bi kaç günde. Öpüyoruz diye mi acaba yoksa sıcaktan ya da mama mı dokunmuş olabilir?
Bizde de başlamıştı ve sıcaktan büyük ihtimal her gün ya da 2 günde bir yıka bizim ki baya azaldı. Bide opmemeniz daha iyi şu anlikBebeğimin yüzü böyle pütürlü oldu son bi kaç günde. Öpüyoruz diye mi acaba yoksa sıcaktan ya da mama mı dokunmuş olabilir?
2 günde 1 yıkanıyor aslında. Ama biraz kalın giydiriyor sarıyorum korkudan. Üşütmesinden çok korkuyorum, havalar biraz ısınsa rahatlicamBizde de başlamıştı ve sıcaktan büyük ihtimal her gün ya da 2 günde bir yıka bizim ki baya azaldı. Bide opmemeniz daha iyi şu anlik
Bence her ikisinden de sanırımÖpmekten de sıcaktan da olabiliyor canım. Mamayı bilmiyorum
Anti kolik hangi mamayı kullanıyorsun canım?bize gaz için zinco verdi ama pek faydalı olmadığını düşünüyorumBende emzirmeye çalışıyorum canım tamamen mama değil ama ağırlık mama iciyor. Yinede susuz mu kalıyor diye birkaç kasik veriyorum.
Damla kullanıyorsun gaz icin? İlk günler benim bebeğimle hiç durmadan agliyodu. Sonra damla kullanmaya başladık simdide anti kolik mama kullanıyoruz biraz rahatladı. Anason, kimyon tohumu ve rezene demleyip içiyorum o da iyi geliyor. Bazen bende çok kötü oluyorum hem yorgunluktan hemde sürekli çabalamaktan.
Bilmiyorum mama yemek gibi sonuçta anne sütü gibi değil dedi.
Demek doğruymuşBenim bebeğimin de yanaklarında oldu canım, anne sütü alan bebeklerde oluyormuş diye duydum. Kendi sütümü sürdüm ertesi güne baya hafifledi o kırmızılıklar kalmadı sende sürebilirsin
Canım bu tür kızarıklıkların normal olduğunu okudum, ortalarında beyaz kabarcık var sanırım di mi?Bence her ikisinden de sanırımikisini de azaltıcam inşallah düzelir. Yazık göz kapakları bile olmuş
Yine de grip vs olmamasi gerekmiş direk ciğerlere iniyomusvilk 3 ay o açıdan çok önemliymiş onunda uyarısını yaptı zaten pandemi de var direk hastanede yatış oluyormuş çok uğraşırsınız dedi .Çok sağol cnm içim rahatladı
Emiyor bu iki gün sağarak vermeyi denedim kaç cc çıkıyor da bu çocuğa yetmiyor diyeMemeden emmiyor mu canım. Biberonla hızlı geldiği için tıkanabilir normal. Sen ne kadar rahat olursan bebeğin de o kadar rahat olur. Zamanla herşey düzene giriyor.
Evet evet var. Ne demek oluyormuş onların olması biliyor musun?Canım bu tür kızarıklıkların normal olduğunu okudum, ortalarında beyaz kabarcık var sanırım di mi?
Canım bana da yazar mısın doktor söyleyince. Bnm kontrole daha var, doktor görüşünü merak ediyorumBizdede var nenesiyle babasina ambargo koydum opmek yasak diye ben arada opuyorum genepazartesu doktorada sorucam bakalim ne surebiliriz
Kuzum bu yenidoğanlarda olan cilt sorunlarından, bizde de çok nadir 1 2 tane çıkıyor. Ben hiç dert etmiyorum zaten 2 3 güne kendiliğinden geçiyor. Bir sebebi olduğunu sanmıyorum yani öpmekle vs ilgili değildir. Belki süttendir belki hassasiyettendir. Ama sorun etme, süt sürceksen sür iyi gelir umarım.Evet evet var. Ne demek oluyormuş onların olması biliyor musun?
Ben de senin gibi deneme amaçlı sağmaya başladım. Geçen 70 cc içti kesmedi 30 daha verdimEmiyor bu iki gün sağarak vermeyi denedim kaç cc çıkıyor da bu çocuğa yetmiyor diye
Bir iki tane varken umursamıyordum ben de ama şuan alnı göz etrafı komple dolmuş durumda. O yüzden üzüldümKuzum bu yenidoğanlarda olan cilt sorunlarından, bizde de çok nadir 1 2 tane çıkıyor. Ben hiç dert etmiyorum zaten 2 3 güne kendiliğinden geçiyor. Bir sebebi olduğunu sanmıyorum yani öpmekle vs ilgili değildir. Belki süttendir belki hassasiyettendir. Ama sorun etme, süt sürceksen sür iyi gelir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?