Ben de senin gibi deneme amaçlı sağmaya başladım. Geçen 70 cc içti kesmedi 30 daha verdim daha 15 günlük var ya da yoktu bu olduğunda. Oburluk var galiba doyduğunu anlamıyo biberonla içerken. Mama içerken lıkır lıkır içiyo sonra aniden bi kusmaya başlıyo.. memeden içmesi bana daha iyi geliyo o yüzden. Hem karnı hem gönlü doyuyo gibi geliyo
Bence memede yoruldukları için doyduklarını anlıyorlar, sağıp verince bzmki de 100 120 Allah ne verdiyse içio ama kendi emerken ben o kadar içtiğini sanmıorum
Bence de anlamıyolar. Ama bi de ağzından çekince aranmaya devam ediyolar insan vicdan yapıyo hala aç diye. Seni çok iyi anlıyorum ben de özellikle geceleri bu ikilemlere düşüyorum çok fazla
Bence de anlamıyolar. Ama bi de ağzından çekince aranmaya devam ediyolar insan vicdan yapıyo hala aç diye. Seni çok iyi anlıyorum ben de özellikle geceleri bu ikilemlere düşüyorum çok fazla
Ağzı serçe gibi sürekli aranıyor emzik veriyorum atıyor basıyor yaygarayı yemek ver bana diye resmen
doktor anne sütün yeterli yazmış ama ağlayınca nasıl mama desteği vermeyeyim çocuğa 3200 doğmuştu hastaneden çıkarken 2980 olmuştu sonra 16'ıncı gün 800 gram almıştı doktor çok almış demişti Şimdi korkuyorum ptesi yine çok almış dicek diye
Ağzı serçe gibi sürekli aranıyor emzik veriyorum atıyor basıyor yaygarayı yemek ver bana diye resmen
doktor anne sütün yeterli yazmış ama ağlayınca nasıl mama desteği vermeyeyim çocuğa 3200 doğmuştu hastaneden çıkarken 2980 olmuştu sonra 16'ıncı gün 800 gram almıştı doktor çok almış demişti Şimdi korkuyorum ptesi yine çok almış dicek diye
Doktor yeter dediyse verme canim mama ben veriyorum sut bazen 10 dk gecmeden tekrar istiyor daha 2 3 dk once sut kusuyor yani doyuk ya sancısı var yada keyif yapmak istiyor o yuzden en az yarim saat oyaliyorum oyle veriyorun tekrar
Metsil ve zinco birlikte kullaniyorum 10 damla metsil 7 damla zinco günde 5 defa. Mama olarak evolvia ac anti kolik mama aldık önce sma kullaniyodum çok gaz yapıyo. Senin sutun yeterli sanırım damla da ise yarar bence bebeğinde.
Yine de grip vs olmamasi gerekmiş direk ciğerlere iniyomusvilk 3 ay o açıdan çok önemliymiş onunda uyarısını yaptı zaten pandemi de var direk hastanede yatış oluyormuş çok uğraşırsınız dedi .
Metsil ve zinco birlikte kullaniyorum 10 damla metsil 7 damla zinco günde 5 defa. Mama olarak evolvia ac anti kolik mama aldık önce sma kullaniyodum çok gaz yapıyo. Senin sutun yeterli sanırım damla da ise yarar bence bebeğinde.