2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bir iki tane varken umursamıyordum ben de ama şuan alnı göz etrafı komple dolmuş durumda. O yüzden üzüldüm azalsa bari içim rahatlar
Bak canım miliaymış ve tedavi gerektirmezmiş. Düzelir yani doktor da muhtelemen normal görücek ve bir şey vermicektir sürmek için

Eklentiler

• Screenshot_20210102-164412_Chrome.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 26
doyduklarını anlamıyorlar sanırım

Bence de anlamıyolar. Ama bi de ağzından çekince aranmaya devam ediyolar insan vicdan yapıyo hala aç diye. Seni çok iyi anlıyorum ben de özellikle geceleri bu ikilemlere düşüyorum çok fazla
Ağzı serçe gibi sürekli aranıyor emzik veriyorum atıyor basıyor yaygarayı yemek ver bana diye resmen
doktor anne sütün yeterli yazmış ama ağlayınca nasıl mama desteği vermeyeyim çocuğa 3200 doğmuştu hastaneden çıkarken 2980 olmuştu sonra 16'ıncı gün 800 gram almıştı doktor çok almış demişti Şimdi korkuyorum ptesi yine çok almış dicek diye

Doktor yeter dediyse verme canim mama ben veriyorum sut bazen 10 dk gecmeden tekrar istiyor daha 2 3 dk once sut kusuyor yani doyuk ya sancısı var yada keyif yapmak istiyor o yuzden en az yarim saat oyaliyorum oyle veriyorun tekrar

Anti kolik hangi mamayı kullanıyorsun canım?bize gaz için zinco verdi ama pek faydalı olmadığını düşünüyorum

Metsil ve zinco birlikte kullaniyorum 10 damla metsil 7 damla zinco günde 5 defa. Mama olarak evolvia ac anti kolik mama aldık önce sma kullaniyodum çok gaz yapıyo. Senin sutun yeterli sanırım damla da ise yarar bence bebeğinde.

4 damla gunde 3 kere verdı bıze zıncoyu dozu az gelıyor olabılır o zaman

Ama bebek emziği atıp süt diye ağlayınca vermeyip napıcaz? doktorun çok almış derken tavsiyesi ne oldu bırak ağlamaktan çatlasın mı

Ama bebek emziği atıp süt diye ağlayınca vermeyip napıcaz? doktorun çok almış derken tavsiyesi ne oldu bırak ağlamaktan çatlasın mı
Geldiği kadar sütle yetincekmiş bende siz yapabilirseniz kendi çocuğunuzda uygularsınız dedim açık açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…