2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ne zaman dustu canim göbek bagı yeni düstüyse 20 güne kadar icine geri iniyor eger bir aydan fazla gecip imnediyse fıtık oluyor canım uzerine agirlik koyup sardıginda para gibi zamanla geciyor canim
Yok canım bugun 17 gün oldu. Geçer diyorsun. Ay çok sevindim. İnşaallah dediğin gibi olur

Kızlar sağdığınız oda sıcaklığında beklettiğiniz sütü bir daha ısıtıyor musunuz? Ben ne kadar içeceğini bilemediğimden bölmüyorum bölmediğimden de artarsa ve kalanı ziyan olmasın diye ısıtmıyorum. ısıtmalı mıyım?

Bir şey daha sorucam göbek bağımız 5. günde düştü, bugün 26. gün içindeki pıhtı düşmedi hala, ben de müdahale etmiyorum kendi kendine düşer diye. Ne zaman düşcek ki ya böyle bir şey yaşayan var mı? Doktoru düşer dedi ama merak ettim hala düşmeyince

Milia sanırım yada sıcaktan isilik tarzı bişey. Bakalım bi iki güne durumu ne olacak canım ciddi bişey değildir herhalde

kizlar oglum sarilik icin fototerapi gormustu 8e dusmustu en son degeri ama acaba sonra tekrar yukselir mi ki?

Kızlar bişey soracağım pirima kullanıyorum ben bez olarak baya pahalı öneriniz varmı molfix pişik yaptı bimin bezini kullananlar var mı

Ben de gaz için senin yaptıklarını yapıyorum bizimki de rahatladı biraz çok şükür. Hatta kimyon çayından bir kaç damla da oğluma içiriyorum. Kiraz kemeri ve patiği de aldım ama onları pek kullanamadım. Bir de ayak altlarına acı elma yani adaçayı yağı sürüyorum gaz için. Rabbim şifa versin gaz ağlaması çok kötü bişey.

Canm belki yapıyorsun dur ama bebek yagi ile masaj yap bebeğine karnına sırtına ben fön makinesi sesi açıyorum ise yarıyor benim oğlumda gazlı birde burnuna dikkat et tikaniksa onada çok ağlıyorlar

Anti kolik hangi mamayı kullanıyorsun canım?bize gaz için zinco verdi ama pek faydalı olmadığını düşünüyorum
Biz aptamil conformil alacaktık ama piyasalardan kalkmış bulamadık. Bebelac nutrikonfor aldık. Gerçekten iyi geliyor. Bebek daha rahat yapıyor kakasını.

Kızlar bişey soracağım pirima kullanıyorum ben bez olarak baya pahalı öneriniz varmı molfix pişik yaptı bimin bezini kullananlar var mı
Bende primadan sonra sleepy aldım 2 numara küçük geldi ama genel olarak bezi beğendim deneyebilirsin uygun fiyatı

Canım ben sleepy kullanıyorum memnunum. yeğenime kullanmışlardı bimin bezini çok da memnunlardı ben de gördüm güzeldi bez. A 101 deki sofia mıydı ona da iyi diyolardı tanıdığımın dermatolog arkadaşı kullanıyormuş güzel demiş.

Sünnet yaptıran var mı? Ben pazartesi götüreceğim muayene için. 20 günlük oluyoruz pazartesi. Doktor ne diyecek bakalım

4 damla gunde 3 kere verdı bıze zıncoyu dozu az gelıyor olabılır o zaman

Metil sub simplex ile aynı içeriğe sahip canim zinco bitkisel destek gibi o tek başına yetmiyor.

Ben icirmiyorum kimyon canından canim ama ablam bebeğine içeriyordu birkaç cay kaşığı. Cok zorda kalınca sıcak suya sokuyorum 5 dk karin ve altını iyi geliyor. Acı elma yağışı bende duydum alacam ondan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…