Bizimde fototerapi alacak kadar değildi ama vardı sonra5.gün kontrolde düşmüştü.doktor artık %99 birdaha yükselmez sarılık demişti.kizlar oglum sarilik icin fototerapi gormustu 8e dusmustu en son degeri ama acaba sonra tekrar yukselir mi ki?
Ben de öpmeyi bıraktım bırakalı 5 saat oldu çok zor durumdayımKuzum benim kızımda da çıkmıştı öptügümüz için çıkıyor öpmeyi kestik kendiliğinden geçti
Bana goon marka hediye gelmişti çok güzel çok memnunum prima kalitesindeKızlar bişey soracağım pirima kullanıyorum ben bez olarak baya pahalı öneriniz varmı molfix pişik yaptı bimin bezini kullananlar var mı
Canim ben kizimda molfix den sonra bimin bezini kullandim hicbir sorun yasamadim. Oglum icin dogdugu gunden beri bimin bezi ile basladim gecenlerde pisik oldu portakal suyu icmistim ondan olmus olabilir diye dusunuyorum. Bezden olsa ilk kullandigimda yapardi herhalde oyle oluyor demi?Kızlar bişey soracağım pirima kullanıyorum ben bez olarak baya pahalı öneriniz varmı molfix pişik yaptı bimin bezini kullananlar var mı
Teşekkür ederim aşırı pahalı pirima 1 aydır 200den fazla verdikBende primadan sonra sleepy aldım 2 numara küçük geldi ama genel olarak bezi beğendim deneyebilirsin uygun fiyatı
Canım aloe veralı Baby & me kullanıyorum ben şu an. Birkaç marka almıştım hepsini deniyorum ve bundan da memnunum. İlk sleepy 1 no kullandım o küçük gelince buna geçtim. Sırada goon, prima premium care ve minies var. Almıştım kenarda duruo hepsini denicem, bir de molfix pure and soft da güzel diolar onu da deneyip bir karara varıcam. Minies ya da baby me uygun sanırım diğerlerine göre, onlara bir bak istersen. Minies de migrosun ürünü.Teşekkür ederim aşırı pahalı pirima 1 aydır 200den fazla verdik
Canım günde 4 kez 2 ser damla veriyorum ama ya emmeden yarım saat önce yada uykudan yarım saat önce aslında tam ayarlayamiyorum ben bu süreyi çünkü saati saatini tutmuyo birazcık kusma oluyo o yüzdenSerum fizyolojiği her gün mü veriyorsunuz
Kizariklik da mastit kaynaklı.onerilerin için teşekkürler atesim devam etmedi atlattım gibi inşallah tekrarlamaz.ters emzirme ve lahana da ise yaradı.geçer inşallah canım bol masaj ve sıcak duş gerçekten iyi geliyor. Birde ne kadar ağrırsa ağrısın emzirmeye ve sağmaya devam et kanallar açılıyor. Kızarıklık neden olur bilmiyorum
Canım çok değil ki kilo alımı doktordan doktora degisiyo bence bu durum benim de kızım 3230 doğdu sarılık oldu 3040 a dustu o gün hastaneden çıkarken beslenemedigi için doktor çok iyi beslenen lazim dedi sonra mamayı kestim sütüm geldi sarılığı bitsin diye durmadan emzirdim 2 saati asmadim. Ama gel gör ki bu seferde anlamsızca sarılık yükseldi deniliyo hala düşüş yok ilaç başlandı ama aynı. 19. Gün ve bugün 3800 olmuş bebeğim. Ve doktor tebrik etti 10 gün icerisinde bile kilo aldırmak çok zormuş. Şuan mama vermiyorum onun yerine emzik başladım mecburen bu seferde kusma oluyo doktorda o şuan aranma meme olayı refleks gibi bişey dedi o yüzden kafaya takma ne güzel kg almış bı sıkıntı çıkmaz ki bunda mama yerine sütünü sağıp verebilirsin ben öylede denedim ama inan şuan 10 dk bile emse yetiyoAğzı serçe gibi sürekli aranıyor emzik veriyorum atıyor basıyor yaygarayı yemek ver bana diye resmen
doktor anne sütün yeterli yazmış ama ağlayınca nasıl mama desteği vermeyeyim çocuğa3200 doğmuştu hastaneden çıkarken 2980 olmuştu sonra 16'ıncı gün 800 gram almıştı doktor çok almış demişti Şimdi korkuyorum ptesi yine çok almış dicek diye
Canım can bebe kullanıyorum gayet memnunum . Ama Bayb turco da gayet güzelmiş indirimdeyken aldım değişik bezler zaten pişik yapma olayi olmadı temiz tutulması gerek açıkçası onun dışında denenebilirCanım aloe veralı Baby & me kullanıyorum ben şu an. Birkaç marka almıştım hepsini deniyorum ve bundan da memnunum. İlk sleepy 1 no kullandım o küçük gelince buna geçtim. Sırada goon, prima premium care ve minies var. Almıştım kenarda duruo hepsini denicem, bir de molfix pure and soft da güzel diolar onu da deneyip bir karara varıcam. Minies ya da baby me uygun sanırım diğerlerine göre, onlara bir bak istersen. Minies de migrosun ürünü.
tıkla...Canım can bebe kullanıyorum gayet memnunum . Ama Bayb turco da gayet güzelmiş indirimdeyken aldım değişik bezler zaten pişik yapma olayi olmadı temiz tutulması gerek açıkçası onun dışında denenebilirKızlar bişey soracağım pirima kullanıyorum ben bez olarak baya pahalı öneriniz varmı molfix pişik yaptı bimin bezini kullananlar var mı
Oda sıcaklığında olsa bile soguyabiliyo canım ben biraz suda bekletip öyle veriyorumKızlar sağdığınız oda sıcaklığında beklettiğiniz sütü bir daha ısıtıyor musunuz? Ben ne kadar içeceğini bilemediğimden bölmüyorum bölmediğimden de artarsa ve kalanı ziyan olmasın diye ısıtmıyorum.ısıtmalı mıyım?
Limon suyu vermeyi geçtim de hıçkırması zararlı mı onu merak ettim. Anne karnında da hıçkırıyordu. Hıçkırınca illa kesmemiz mi gerekiyormuş. ?Kızlar limonsuyundan bahsetmişsiniz ama ben kontrole Prof dr a götürüyorum o bana hıçkırıkta bir çay kaşığı kaynamış soğumuş şuya 2 damla limon damlat ver demişti ben veriyorum valla
Limon suyu filan tehlikeli olur bence yakar ne kadar sulandirilsa da mide kapakçığı çok gevsekmis gazla sikisinca da kusma hıçkırık vs oluyormuş normalmiş . Benimki de çok hickiriyo emziriyorum geciyo yoksa direk kusuyo mide dolu olduğundanLimon suyu vermeyi geçtim de hıçkırması zararlı mı onu merak ettim. Anne karnında da hıçkırıyordu. Hıçkırınca illa kesmemiz mi gerekiyormuş. ?
Bu mesajı yazdıktan sonra bıcı bıcı yaptırmak için soydum çok şükür pıhtı da düşmüştüBir şey daha sorucam göbek bağımız 5. günde düştü, bugün 26. gün içindeki pıhtı düşmedi hala, ben de müdahale etmiyorum kendi kendine düşer diye. Ne zaman düşcek ki yaböyle bir şey yaşayan var mı? Doktoru düşer dedi ama merak ettim hala düşmeyince
Bende verme taraftari değilim kesinlikle. Hıçkırması limon suyundan daha normal geliyor. İlla da hıçkırığı durdurmak gerekiyorsa emzirmek mantikli.Limon suyu filan tehlikeli olur bence yakar ne kadar sulandirilsa da mide kapakçığı çok gevsekmis gazla sikisinca da kusma hıçkırık vs oluyormuş normalmiş . Benimki de çok hickiriyo emziriyorum geciyo yoksa direk kusuyo mide dolu olduğundan
Bizde 2 gün tedavi gördük 7ye düştü bir daha yükselmez dedi doktor ama şuanda 10 günlük internette okumuştum yükselebiliyormuş hala çok tedirginiz tekrar fototerapiye girmesini hiç istemiyorumkizlar oglum sarilik icin fototerapi gormustu 8e dusmustu en son degeri ama acaba sonra tekrar yukselir mi ki?
Doktorun anlattığı o yönde canım mutlaka gazını çıkardıktan sonra yatır dedi bir iki kez uykunun arasında kustu gazi çıkmasına rağmen ama orantılı diyo çok yeme+gaz... Çünkü doyduğunu bilmiyo bizde ne kadar çıktığını bilmiyoruz ama diyorum ya emmesi 10 dk ya indi oda yoğunluğundan olsa gerek diyorum kendi bırakıyor ona rağmen yinede fazla süt cikiyo cokelik şeklinde olması gerekiyomus fazlasını öyle atmaliymis .Bende verme taraftari değilim kesinlikle. Hıçkırması limon suyundan daha normal geliyor. İlla da hıçkırığı durdurmak gerekiyorsa emzirmek mantikli.
Bu kusma durumu gaz sancısı ile doğru orantili mi acaba. Sancilari geçince kusmayı da bırakır mı merak ediyorum
Valla ben de öyleydim bide evimiz sobalı ama bunaliyolar aslında ben artık daha rahatim baktım isilik olmaya başladı artık esimi dinliyorum2 günde 1 yıkanıyor aslında. Ama biraz kalın giydiriyor sarıyorum korkudan. Üşütmesinden çok korkuyorum, havalar biraz ısınsa rahatlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?