Hem bimin bezini kullaniyorum hem prima gunduzleri sık degistirdigm icin bimin bezini geceleride prima takiyorum uykusu bolunmesin diye. Ama migrosun minies daha guzel biminkinden birde can bebe onerdiler onuda denicemTeşekkür ederim aşırı pahalı pirima 1 aydır 200den fazla verdik
Canım bana da yazar mısın doktor söyleyince. Bnm kontrole daha var,
Ben her burnu tıklandığında veriyorumSerum fizyolojiği her gün mü veriyorsunuz
Canım bu isilik sıcaktan oluyoCanım bilgim yok ama yağ bezesi olduğunu düşünmüyorum çok minik ve yaygın çünkü.
Sleepy kullanıyorum ben canım baya uygun trendyoldan alıyorum bi dene istersenKızlar bişey soracağım pirima kullanıyorum ben bez olarak baya pahalı öneriniz varmı molfix pişik yaptı bimin bezini kullananlar var mı
Malesef öyle bize de bez dayanmıyor değiştirirken bile 3 beze yaptığı oluyorTeşekkür ederim aşırı pahalı pirima 1 aydır 200den fazla verdik
Ben gun aşırı bazen pespese yıkıyorum gerçekten yıkaninca daha rahat uyuyorlar. Aynen bizim de soyuldu :) suyu da seviyor minislerBen haftada 2 kere yıkıyorum. Cildi çok kuruydu ve soyuluyordu baya düzeldi hem rahatlıyor bebişler
Aaaa biz :) erkek bebeğin isemesi de ayrı olayMalesef öyle bize de bez dayanmıyor değiştirirken bile 3 beze yaptığı oluyor
Canim bizim bugun 22. Gunumuz. Göbek 10. Gün düştü pihti 11. Gun. Ama bir kaç gün daha mjni mini atletine geldi leke. Şuan hiç yok akinti ama küçük bir pıhtı var gibi. Temizleme losyonu içinde mendil var ya onu kullandım ben son dönemde. Sıkıntılı birsey yoktur geçecektir sizindeYok öyle değil canım. Görünürde bişey yok ama sızıntı şeklinde kanamış kurumuş göbeğinin dışında. 3 kere olunca korktum biraz. İnternette de K vitamini eksikliğinden olur yazıyor.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canim meleginin yuzu suyu hürmetine ❣Merhaba arkadaslar boyle bi agri olamaz dr.tansiyon olabilir demisti hamileyken onemsemedim cunku hic bi sorunum yoktu dogumda da aklima gelmedi bilmiyorum tansiyon yukseldi ondan mi ben mi cok kasildim dogumda bir gun sonrs sac diplerimden baslayarak inanilmaz bir agri oturamiyorum duramiyorum uyuyamiyorum cok kotuyum bugun emara girdim dr tansiyon ilacina da basladi 14 e 10 cikti en son bir haftadir cekiyorum dualarinizda bana da yer verin nolur bu sekilde oglumu bile kalkip emziremiyorum o derece berbat haldeyim
bende tekrar kontrole goturmedim haftaya goturmeyi dusunuyorum ama icime bi kusku dustu acaba pazartesi gotursem mi diyorumBizde 2 gün tedavi gördük 7ye düştü bir daha yükselmez dedi doktor ama şuanda 10 günlük internette okumuştum yükselebiliyormuş hala çok tedirginiz tekrar fototerapiye girmesini hiç istemiyorum
Canim öncelikle biberonun ucuna dikkat et. En kucuk numarasini almalisinki cekse de az gelsin. Ayrıca ben sağmaya kalksam 2 memeden toplam 60-70 cc çıkıyor. Sabah 1 de ve gece 12 de 60 cc mama veriyorum. Onun disinda tum gun emziriyorum. Gece de sagdığım anca çıkan 70 cc süt veriyorum. Kilo alımı gayet iyiydi en son gittiğimizde. Demem o ki sana doymuyor gelebilir mi? Sağdığında o kadar süt çıkıyorsa (ki bende çıkmıyor ona rağmen kilo aliyor) demekki sütün cok iyi ve bebegin doyuyor.bebeğim sürekli aç gaz sancısı var sürekli sağıyorum kendimi acaba yetmiyor mu diye görmek için 600cc günlük süt sağıyorum ama yetmiyor mama da veriyorum bazen o kadar hızlı biberon çekiyor ki nefessiz kalıyor ve ben çok kötü oluyorum beslemek istemiyorum resmen çocuğu bir şey olacak diye..
hiç iyi de hissetmiyorum kendimi sürekli ağlak vaziyetteyim kolik bir bebek olduğu için geceleri aynı saatler de ağlama krizine giriyor artık ağlamasa bile bile kulağımda ağlama sesleri yankılanıyor
Ptesi 1 aylık oluyoruz Allah izin verirse 3 ay dolsun biraz toparlasın yutkunma, nefes alması gelişsin istiyorum.
hıçkırık tutunca da çok sinirleniyor yine ağlıyor, tecrübesiz anne olmak gerçekten çok zormuş
Çok geçmiş olsun cnmMerhaba arkadaslar boyle bi agri olamaz dr.tansiyon olabilir demisti hamileyken onemsemedim cunku hic bi sorunum yoktu dogumda da aklima gelmedi bilmiyorum tansiyon yukseldi ondan mi ben mi cok kasildim dogumda bir gun sonrs sac diplerimden baslayarak inanilmaz bir agri oturamiyorum duramiyorum uyuyamiyorum cok kotuyum bugun emara girdim dr tansiyon ilacina da basladi 14 e 10 cikti en son bir haftadir cekiyorum dualarinizda bana da yer verin nolur bu sekilde oglumu bile kalkip emziremiyorum o derece berbat haldeyim
Doktor beslenme öncesi yap demişti. Ben de arada oyle yapiyorumSerum fizyolojiği her gün mü veriyorsunuz
Valla öyle ya benim kızda aynıMalesef öyle bize de bez dayanmıyor değiştirirken bile 3 beze yaptığı oluyor
Aralık ayında doğurmanın handikapı bu olsa gerekValla ben de öyleydim bide evimiz sobalı ama bunaliyolar aslında ben artık daha rahatim baktım isilik olmaya başladı artık esimi dinliyorum
Bende bana öyle geliyor olabilir mi diye düşündüm annemde kaldım 5 gün annem bile şok oldu doymamasınaCanim öncelikle biberonun ucuna dikkat et. En kucuk numarasini almalisinki cekse de az gelsin. Ayrıca ben sağmaya kalksam 2 memeden toplam 60-70 cc çıkıyor. Sabah 1 de ve gece 12 de 60 cc mama veriyorum. Onun disinda tum gun emziriyorum. Gece de sagdığım anca çıkan 70 cc süt veriyorum. Kilo alımı gayet iyiydi en son gittiğimizde. Demem o ki sana doymuyor gelebilir mi? Sağdığında o kadar süt çıkıyorsa (ki bende çıkmıyor ona rağmen kilo aliyor) demekki sütün cok iyi ve bebegin doyuyor.
Maşallah sizin yine iyi düşmüş canım biz 12 ile çıktık hastaneden 2 gün sonra kontrol vardı götürmedim delik deşik ettiler 4 günlük bebeği diye ama bende de hep bi şüphe var ya yükseldiyse diye gözlerinde de var halakizlar oglum sarilik icin fototerapi gormustu 8e dusmustu en son degeri ama acaba sonra tekrar yukselir mi ki?
Bende 2 aylık falan düşünüyorum yaptırmayı doktorun fikrini paylaşırsın canımSünnet yaptıran var mı? Ben pazartesi götüreceğim muayene için. 20 günlük oluyoruz pazartesi. Doktor ne diyecek bakalım
Ben molfix pure and softla başladım çok güzel daha hiç sızma yapmadı pişik de olmadı çok şükür yakın markette yoktu acilinden sleepy aldı eşim ben hüç beğenmedim pişik yapmadı ama ne dokusu güzel ne de emici bence iyi ki onla başlamamışım primayı da pahalıdan ziyade kızlarımda kullandığım için bu farklı olsun dedimCanım aloe veralı Baby & me kullanıyorum ben şu an. Birkaç marka almıştım hepsini deniyorum ve bundan da memnunum. İlk sleepy 1 no kullandım o küçük gelince buna geçtim. Sırada goon, prima premium care ve minies var. Almıştım kenarda duruo hepsini denicem, bir de molfix pure and soft da güzel diolar onu da deneyip bir karara varıcam. Minies ya da baby me uygun sanırım diğerlerine göre, onlara bir bak istersen. Minies de migrosun ürünü.
internette aylık 1200 kg ya kadar normal diyor ben evde tarttım 4,5 kg çıktı hadi kıyafet bez düş 4200 olmuştur 1 aylık kg'su şu an bana da çok gelmiyor ama doktor öyle diyerek moralimi bozmuştu resmen aç bırak gerekiyorsa demeye getirdiCanım çok değil ki kilo alımı doktordan doktora degisiyo bence bu durum benim de kızım 3230 doğdu sarılık oldu 3040 a dustu o gün hastaneden çıkarken beslenemedigi için doktor çok iyi beslenen lazim dedi sonra mamayı kestim sütüm geldi sarılığı bitsin diye durmadan emzirdim 2 saati asmadim. Ama gel gör ki bu seferde anlamsızca sarılık yükseldi deniliyo hala düşüş yok ilaç başlandı ama aynı. 19. Gün ve bugün 3800 olmuş bebeğim. Ve doktor tebrik etti 10 gün icerisinde bile kilo aldırmak çok zormuş. Şuan mama vermiyorum onun yerine emzik başladım mecburen bu seferde kusma oluyo doktorda o şuan aranma meme olayı refleks gibi bişey dedi o yüzden kafaya takma ne güzel kg almış bı sıkıntı çıkmaz ki bunda mama yerine sütünü sağıp verebilirsin ben öylede denedim ama inan şuan 10 dk bile emse yetiyo
Burun konusunu bı turlu cozemedım zaten korkuyorum serum fızyolojı sıkmaya bıleCanm belki yapıyorsun dur ama bebek yagi ile masaj yap bebeğine karnına sırtına ben fön makinesi sesi açıyorum ise yarıyor benim oğlumda gazlı birde burnuna dikkat et tikaniksa onada çok ağlıyorlar
Bak benim de bazen oyle memeden çekince kızıyor . Ağlama efekti yapıyor:) işte tam da o sırada hiç istemesem de hoop ağzına emziği dayıyorum. Susuyor. Uyuyor hatta. Emzik uykuya geciste yardimci...doyama ihtimali de var tabi ama onu hissedersin.cekisi yavaşlıyor falan yani ilk seferki gibi olmuyor.emzik tutuyorsa aglamamasini beklerimBende bana öyle geliyor olabilir mi diye düşündüm annemde kaldım 5 gün annem bile şok oldu doymamasına
çünkü gerçekten doyması lazım.. 3 saatte bir 60 cc demişti doktor 600cc sağdığıma göre günde yetmesi lazım gibi ama yetmiyor zaten hiç 3 saati de bekleyemiyoruz herşeyi deniyorum ağlama krizine giriyor emince susuyordoktoruma gidince anlatacağım bakalım ne diyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?