2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Teşekkür ederim aşırı pahalı pirima 1 aydır 200den fazla verdik
Hem bimin bezini kullaniyorum hem prima gunduzleri sık degistirdigm icin bimin bezini geceleride prima takiyorum uykusu bolunmesin diye. Ama migrosun minies daha guzel biminkinden birde can bebe onerdiler onuda denicem

Yok öyle değil canım. Görünürde bişey yok ama sızıntı şeklinde kanamış kurumuş göbeğinin dışında. 3 kere olunca korktum biraz. İnternette de K vitamini eksikliğinden olur yazıyor.
Canim bizim bugun 22. Gunumuz. Göbek 10. Gün düştü pihti 11. Gun. Ama bir kaç gün daha mjni mini atletine geldi leke. Şuan hiç yok akinti ama küçük bir pıhtı var gibi. Temizleme losyonu içinde mendil var ya onu kullandım ben son dönemde. Sıkıntılı birsey yoktur geçecektir sizinde

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canim meleginin yuzu suyu hürmetine ❣

Bizde 2 gün tedavi gördük 7ye düştü bir daha yükselmez dedi doktor ama şuanda 10 günlük internette okumuştum yükselebiliyormuş hala çok tedirginiz tekrar fototerapiye girmesini hiç istemiyorum
bende tekrar kontrole goturmedim haftaya goturmeyi dusunuyorum ama icime bi kusku dustu acaba pazartesi gotursem mi diyorum

Canim öncelikle biberonun ucuna dikkat et. En kucuk numarasini almalisinki cekse de az gelsin. Ayrıca ben sağmaya kalksam 2 memeden toplam 60-70 cc çıkıyor. Sabah 1 de ve gece 12 de 60 cc mama veriyorum. Onun disinda tum gun emziriyorum. Gece de sagdığım anca çıkan 70 cc süt veriyorum. Kilo alımı gayet iyiydi en son gittiğimizde. Demem o ki sana doymuyor gelebilir mi? Sağdığında o kadar süt çıkıyorsa (ki bende çıkmıyor ona rağmen kilo aliyor) demekki sütün cok iyi ve bebegin doyuyor.

Çok geçmiş olsun cnm

Bende bana öyle geliyor olabilir mi diye düşündüm annemde kaldım 5 gün annem bile şok oldu doymamasına
çünkü gerçekten doyması lazım.. 3 saatte bir 60 cc demişti doktor 600cc sağdığıma göre günde yetmesi lazım gibi ama yetmiyor zaten hiç 3 saati de bekleyemiyoruz herşeyi deniyorum ağlama krizine giriyor emince susuyor doktoruma gidince anlatacağım bakalım ne diyecek..

kizlar oglum sarilik icin fototerapi gormustu 8e dusmustu en son degeri ama acaba sonra tekrar yukselir mi ki?
Maşallah sizin yine iyi düşmüş canım biz 12 ile çıktık hastaneden 2 gün sonra kontrol vardı götürmedim delik deşik ettiler 4 günlük bebeği diye ama bende de hep bi şüphe var ya yükseldiyse diye gözlerinde de var hala
Sünnet yaptıran var mı? Ben pazartesi götüreceğim muayene için. 20 günlük oluyoruz pazartesi. Doktor ne diyecek bakalım
Bende 2 aylık falan düşünüyorum yaptırmayı doktorun fikrini paylaşırsın canım
Ben molfix pure and softla başladım çok güzel daha hiç sızma yapmadı pişik de olmadı çok şükür yakın markette yoktu acilinden sleepy aldı eşim ben hüç beğenmedim pişik yapmadı ama ne dokusu güzel ne de emici bence iyi ki onla başlamamışım primayı da pahalıdan ziyade kızlarımda kullandığım için bu farklı olsun dedim baby turcoya da iyi diyorlar

internette aylık 1200 kg ya kadar normal diyor ben evde tarttım 4,5 kg çıktı hadi kıyafet bez düş 4200 olmuştur 1 aylık kg'su şu an bana da çok gelmiyor ama doktor öyle diyerek moralimi bozmuştu resmen aç bırak gerekiyorsa demeye getirdi

Canm belki yapıyorsun dur ama bebek yagi ile masaj yap bebeğine karnına sırtına ben fön makinesi sesi açıyorum ise yarıyor benim oğlumda gazlı birde burnuna dikkat et tikaniksa onada çok ağlıyorlar
Burun konusunu bı turlu cozemedım zaten korkuyorum serum fızyolojı sıkmaya bıle Youtube vıdeolarındakı gıbı gele hıc yapabılecek cesaretım yok

Bak benim de bazen oyle memeden çekince kızıyor . Ağlama efekti yapıyor:) işte tam da o sırada hiç istemesem de hoop ağzına emziği dayıyorum. Susuyor. Uyuyor hatta. Emzik uykuya geciste yardimci...doyama ihtimali de var tabi ama onu hissedersin.cekisi yavaşlıyor falan yani ilk seferki gibi olmuyor.emzik tutuyorsa aglamamasini beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…