Bak benim de bazen oyle memeden çekince kızıyor . Ağlama efekti yapıyor:) işte tam da o sırada hiç istemesem de hoop ağzına emziği dayıyorum. Susuyor. Uyuyor hatta. Emzik uykuya geciste yardimci...doyama ihtimali de var tabi ama onu hissedersin.cekisi yavaşlıyor falan yani ilk seferki gibi olmuyor.emzik tutuyorsa aglamamasini beklerim
emzik bibs marka almıştım ilk tutuyordu ağzında buyuyunce ıgrenır gıbı cıkarmaya basladı emzıgı bugün avent soothie emzik aldık eczaneden tuttu şu an emzikle uyuyor 2 saat oldu atmadı da umarım bu gece rahat bır uyku uyuruz
Biz aptamil conformil alacaktık ama piyasalardan kalkmış bulamadık. Bebelac nutrikonfor aldık. Gerçekten iyi geliyor. Bebek daha rahat yapıyor kakasını.
Normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz ne durumda 20 gün oldu benim dikişim hafiften sızlıyor normal mi acaba ? Dikişim makata doğru hemoroid de oldum hangisi acıyor karıştırıyorum bazen
Sürüm yetiyordu o zaman bende koyduğumda uyuyordu şimdi emdi durdu emdi durdu 30 mama verince kucağıma aldım. Poposına az pış pış ile uyuttum yerine koydum. Sanırım şu an doymuyor anne sütüyle.
bu arada mama veren anneler nekadar veriyorsunuz aşağı yukarı yani bir öğünde bebekleriniz kaç cc anne sütü ve mama alıyorlar ?
Canım ben emziriruorum aglarsa 50-60 cc de mama verıyorum Benım bebegım 5 gunluk ama biraz iri oldugu için emiyor emiyor yetmıyor benı tüketiyor . 20-30 cc veırrken doktor kızmıstı nasıl yetıcek bebege dıye . Sütüm arttıkca mamayı azalttım smdi geceleri bazen takviye ediyorum cunku mama alınca 3 saate yakın uyuyor bende dınlenmıs olıyorum . Gunduz de genelde anne sütü .
Sağıp ısıttığınız sütünüzün hepsini içmeyince kalanı napıyosunuz? Normalde az kalıyordu döküyodum ben. Şimdi 80 cc kaldı dökmeye kıyamıyorum tekrar ısıtıp içirilir mi acaba
canım direk ısıtılmıyor dıye bılıyorum ama sıcak suyun ııcne oturt biberonu o seekılde ısıt anne sütü oda sıcaklıgında 3 saat dolapta 3 gun buzlukta 3 ay kalabılıyormus . Ben ılk gunler sagdıgımda damlasına kıyamıyordum hemen dolaba koyuyordum sütüm cok azdı cınku
Yok canım doktor önermedi. Valla kuvözde çocuğu delik deşik etmişler diye hastaneden çıktıktan sonra bi daha doktora götürmedim. Bi de bu 2. Olduğu için kafama göre takılıyorum galiba bi rahatlık var arkadaşım önermişti gaz için iyi geliyor diye. Sonra internette araştırdım yorumları iyi diye bebelac nutrikonfor aldım aptamili bulamayınca. Mama da niye veriyorsun dersen doymuyor gibi geliyor sütümle. Mama yiyince rahatlıyor uyuyor çocuk. Günde iki kere 60 Cc veriyoruz zaten çok değil. Asm de ebe aman mama vermeyin dedi ama kızımda hiç vermedim çocuk uyumuyordu hiç. Bunda öyle bi sabrım yok valla çocuk nasıl rahatlayacaksa onu yapma kararı aldım valla
Bestlak damla kullanan var mı aranızda? Nasıl memnun musunuz fiyat olarak cok mu pahali?Bazen sut yapmasi icin birseyler hazirlama zamanim olmuyor bende alip denesem mi ki diyorum.
Bebegim 10 gunluk oldu ama cildi soyuluyor kuru gibi hemsire ilk iki hafta bir sey surmeyin demisti diye hatirliyorum ama emin degilim yasayan var mi losyon suruyor musunuz
Normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz ne durumda 20 gün oldu benim dikişim hafiften sızlıyor normal mi acaba ? Dikişim makata doğru hemoroid de oldum hangisi acıyor karıştırıyorum bazen
Canım benim ilk günler acıdı dikişlerim sızladı ilk bir hafta falan. Sonra acımadı bir daha. Arada pede takılınca sızlıyor onun dışında iyi. Ama daha düşmedi 46 günlüğüz bugün. Hala düşmesini bekliyorum :-/ hemoroid de acıyodur bence
Bebegim 10 gunluk oldu ama cildi soyuluyor kuru gibi hemsire ilk iki hafta bir sey surmeyin demisti diye hatirliyorum ama emin degilim yasayan var mi losyon suruyor musunuz
canım direk ısıtılmıyor dıye bılıyorum ama sıcak suyun ııcne oturt biberonu o seekılde ısıt anne sütü oda sıcaklıgında 3 saat dolapta 3 gun buzlukta 3 ay kalabılıyormus . Ben ılk gunler sagdıgımda damlasına kıyamıyordum hemen dolaba koyuyordum sütüm cok azdı cınku
Isıtmaktan kastım biberonu sıcak suya koymak canım zafen aynen ben de hemen buzdolabına koyuyorum 3 saat oda sıcaklığında durabildiği için, hemen geçer 3 saat
Kuzum merak etme bir şey olmaz benim kızımın da elleri ayakları böyleydi ama banyo yaptırıp bebe yağı sürdükçe geçti hiç bir şeyi kalmaz yakında merak etme üzülme.