2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

bende sok marketin bezini kullaniyorum bebeland memnunum a101 kinide ikizlerde kullanmistim ondan da memnundum canım
Teşekkür ederim canım bi deneyeyim olmadı pişik yapar diye de korkuyorum

Bebegim 10 gunluk oldu ama cildi soyuluyor kuru gibi hemsire ilk iki hafta bir sey surmeyin demisti diye hatirliyorum ama emin degilim yasayan var mi losyon suruyor musunuz
Aynisi bizde oldu bizim ebe aksine dus aldirip bebe yagiyla nemledirin demisti 1 2 yikamadan sonrs zaten duzeldi

P perlasmom numnumk A acemianne92 F Ftm009 10 gunluguz gobek bagimiz dusmedi ondan banyo yaptirmadim daha sizce yinede losyon sursen mi beklesem mi banyoyu
Ben sürmemiştim banyo yapmadan önce bişey, önemsememiştim doğal gelmişti açıkçası. Yıkandıktan sonra sürdüm ben losyon bebe yağı vs. Sizinde göbek bağı bi iki güne düşer zaten. Çok aklınız takılıyosa lokal olarak ayaklarına bebe yağı sürüverin bişey olmaz. Bakın benimkinin 10 günlük ayağının resmini buldum

Eklentiler

• A91521BE-959C-4C68-8DB5-FD7043BE1E5D.webp
    14 KB · Görüntüleme: 64
Bebeğimin yüzü böyle pütürlü oldu son bi kaç günde. Öpüyoruz diye mi acaba yoksa sıcaktan ya da mama mı dokunmuş olabilir?
Sıcaklamis Aralık ayında kuzu:) kombi son gaz açmış babası aman üşümesin diye :) tam isilik değil ama dikkat et terler zaten benim ki hemen ense terliyor şapkadan

Isıl işlem görüyor canim damlası bile kıymetli ama ben tedirgin olurum
Sana tavsiyem öyle hepsini verme tekrar isterse ekle ilit ver yine yazık dökülmesin

Sıcaklamis Aralık ayında kuzu:) kombi son gaz açmış babası aman üşümesin diye :) tam isilik değil ama dikkat et terler zaten benim ki hemen ense terliyor şapkadan
Bu sıralar koltuk altı sırtı falan terlemişti bi kaç kere ben çok terliyorum ya emzirirken falan. Öyle öpüyorum onu bi de sonra benden almış olabilir valla

Normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz ne durumda 20 gün oldu benim dikişim hafiften sızlıyor normal mi acaba ? Dikişim makata doğru hemoroid de oldum hangisi acıyor karıştırıyorum bazen
Benim epizyo dikisim patlamıştı zaten ama kapanmak üzere ve dikişlerim hala duruyo ne düşen var ne bir şey hele iç dikişlerim semsert hala ne olacak nasıl olacak hiç bir fikrim yok

Evet bende o sekilde bi bağlantı oldugunu tahmin etmistim. Aynen gazı cıkaada yatinca bi sefer kusuyor. Belkide çıkan gazdan fazlasida var içerde. Yada mide küçük diye. Mideleri büyüdükce kusmasıda geçecek. Bebeğimin huyunu suyunu anlayana kadar bebeğim büyüyecek

Bende 30-60cc arası verıyorum Alıp bı deneyeyım bende

Ben bir geçenlerde birde dün 50 cc verdim çık ağır geldi bir iki saat kıvrandı uyumadı. 30cc tam gelmiyor sütün üzerine. 24 günlük olduk. 2600 doğduk belki de düşğk doğum ağırlıklı diye

Patladığını doktor mu fark etti ? Tekrar dikildi mi ? Bende bakıyorım ama anlayamadım sanki kaynamamış gibi. Kaç gün oldu doğum yapalı
Benim epizyo dikisim patlamıştı zaten ama kapanmak üzere ve dikişlerim hala duruyo ne düşen var ne bir şey hele iç dikişlerim semsert hala ne olacak nasıl olacak hiç bir fikrim yok

Günaydın kızlar,
Benim ped alerjim var lohusalık sebebiyle de uzun kullanınca aşırı bir genital kaşıntı başladı bende bunun için kullanabileceğim bir şey var mı? Ya da başına gelen ölücem kaşıntıdan
Sabah sirkeli suyla sildim ama bence mantar bile olmuş olabilirim daha önce hiç başıma da gelmedi böylesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…