Pedin üzerine kullanmadığın pamuklu bir kumaşı kesip kullan canım bir süre sonra rahatlatırGünaydın kızlar,
Benim ped alerjim var lohusalık sebebiyle de uzun kullanınca aşırı bir genital kaşıntı başladı bende bunun için kullanabileceğim bir şey var mı? Ya da başına gelen ölücem kaşıntıdan
Sabah sirkeli suyla sildim ama bence mantar bile olmuş olabilirim daha önce hiç başıma da gelmedi böylesi
çok kötüyüm ama şu an gitsem mi doktora nabsamPedin üzerine kullanmadığın pamuklu bir kumaşı kesip kullan canım bir süre sonra rahatlatır
eski atletleri kesip koyabilirsinGünaydın kızlar,
Benim ped alerjim var lohusalık sebebiyle de uzun kullanınca aşırı bir genital kaşıntı başladı bende bunun için kullanabileceğim bir şey var mı? Ya da başına gelen ölücem kaşıntıdan
Sabah sirkeli suyla sildim ama bence mantar bile olmuş olabilirim daha önce hiç başıma da gelmedi böylesi
Pamuklu temiz bir kumaşı ütüleyip kullanabilirsin uzun süreli ped kullanımı çok can sıkıcı oluyor bende kanamam ara ara kesildiginde pedi cikartiyorum.Günaydın kızlar,
Deneyeyim kuzum hemenPamuklu temiz bir kumaşı ütüleyip kullanabilirsin uzun süreli ped kullanımı çok can sıkıcı oluyor bende kanamam ara ara kesildiginde pedi cikartiyorum.
Bende de mevcut travazol krem kullandım doğum sonrası. Birkaç günde geçti. Birde tuvalet kağıdını parfümsüz olanlardan kullanın muhakkak.Günaydın kızlar,
Birde ben birkaç kez yaptım ped üzerine kağıt havlu sardım iki kat. Direk ped değmediği için sonrasında sıkıntım olmadıGünaydın kızlar,
Yok canım takilma sen beslenmesi gayet yerince bence mama veriyorsan kesebilirsin bana hemen kestirdi çünkü dene demişti kusuyosa doyuyodur çok geliyo çünkü anne sütü bile bende red oousmasin diye kendimde çekemiyorum. Sonra gazını çıkarsam bile fışkırarak kusuyointernette aylık 1200 kg ya kadar normal diyor ben evde tarttım 4,5 kg çıktı hadi kıyafet bez düş 4200 olmuştur 1 aylık kg'su şu an bana da çok gelmiyor ama doktor öyle diyerek moralimi bozmuştu resmen aç bırak gerekiyorsa demeye getirdi
Öylede mantıklıBende kalorifer üzerine koyuyorum
Her gün sürebilirsin canım bence bir şey olmaz rahatlar hem çocuk. Ben yaptırmasam da sürdüm günlük öyle geçti hem rahatlıyor bebe yağı sürünce bebekler@perlasmom @numnumk A acemianne92 @Ftm009 10 gunluguz gobek bagimiz dusmedi ondan banyo yaptirmadim daha sizce yinede losyon sursen mi beklesem mi banyoyu
Canım temizlige dikkat etmek lazım hepsi bir bir de uzun süre tutmamak lazim yoksa bim a101 bezi bile kullanan mevcut ben Bepanthol sürmeden kapatmiyorum evin sıcaklığı güzelse biraz havalandirabilirsin onun dışında soyulmalar illaki oluyo şuan derisi yenilendiğinden. Ilık suylada diskisini temizliyorum çok yoğundu yoksa yine ıslak mendille yapıyorum bı sıkıntı yaşamadım çok şükürTeşekkür ederim canım bi deneyeyim olmadı pişik yapar diye de korkuyorum
Kesinlikle deneme yanılma yoluylaEvet bende o sekilde bi bağlantı oldugunu tahmin etmistim. Aynen gazı cıkaada yatinca bi sefer kusuyor. Belkide çıkan gazdan fazlasida var içerde. Yada mide küçük diye. Mideleri büyüdükce kusmasıda geçecek. Bebeğimin huyunu suyunu anlayana kadar bebeğim büyüyecek
Canım ben göbeği düşmeden yikamadim ama sonrasında da hafif kanama oldu o yüzden orayı sardım su değmeyecek şekilde kafasını vücudunu yıkadık öyle yapabilirsin.@perlasmom @numnumk A acemianne92 @Ftm009 10 gunluguz gobek bagimiz dusmedi ondan banyo yaptirmadim daha sizce yinede losyon sursen mi beklesem mi banyoyu
Bende şuan öyleyim canım doktor krem yazdı o biraz rahatlattı onun dışında basur başladı sanırım arka tarafımda çok kaşıntı yanıyor krem Redekain %5 pomad bepantholle sürdüm elinde varsaGünaydın kızlar,
Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin bebegini 2 ciye hamileyim bende 15+6 haftalik canim o sorunu bende yasiyorum ped sorunu oluyor dogum sonrasi iyice yikan sirkeli su ile elma sirkesi olsun ama kurulan kremsiz ben atlatamadim mantazol kullandim zalain de olabilir cok hafif sur ice gelmesin lohusa oldugun icin inan hameten bile kullanabilirsin dikisli isen sonra bir atlet i utule onunla idare et bir sure ped kullanma eski usul ol yoksa berbat oluyor insan gecmis olsunDeneyeyim kuzum hemen
çok kötüyüm inan kiRabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin bebegini 2 ciye hamileyim bende 15+6 haftalik canim o sorunu bende yasiyorum ped sorunu oluyor dogum sonrasi iyice yikan sirkeli su ile elma sirkesi olsun ama kurulan kremsiz ben atlatamadim mantazol kullandim zalain de olabilir cok hafif sur ice gelmesin lohusa oldugun icin inan hameten bile kullanabilirsin dikisli isen sonra bir atlet i utule onunla idare et bir sure ped kullanma eski usul ol yoksa berbat oluyor insan gecmis olsun
Bepanthol de süreyim var evde diğeri yok kuzumBende şuan öyleyim canım doktor krem yazdı o biraz rahatlattı onun dışında basur başladı sanırım arka tarafımda çok kaşıntı yanıyor krem Redekain %5 pomad bepantholle sürdüm elinde varsa
Kusan bebeği gercekten takip gerek. Gece beşiğinde bi tarafına yatırıyorum. Gece lambası sabaha kadar acık. Gundüz salona yanima alıyorum. Malum ev işleri ozaman da diğer tarafına yatirıyorum.Kesinlikle deneme yanılma yoluylaaz önce emdi hemende ystirmadim gazida çıktı ama fışkırarak sustu çok stres yapıyorum nefessiz kalacak diye uykunun arasında oluyo ışık acik uyuyoruz bu seferde gece gunduz olayı karistiriyo yaklaşık 3 saat ayakta bekliyoz
Sur canım mecburen öyle böyle geçecek benimde cildim çok hassas ram kesildim diyorum tekrar basliyoBepanthol de süreyim var evde diğeri yok kuzum
Aynen öyle canım zor islermisKusan bebeği gercekten takip gerek. Gece beşiğinde bi tarafına yatırıyorum. Gece lambası sabaha kadar acık. Gundüz salona yanima alıyorum. Malum ev işleri ozaman da diğer tarafına yatirıyorum.
Önluk de takamıyorum boynunu sikar yada yüzunü kapatır diye. Bi kere kusuncada tamam diyemiyorum tekrar kustuğuda oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?