İnstagramda pamucco diye bir sayfa var bu isimle internet satış siteleri de mevcut. Pamuk cırtcırtlı yıkanıp tekrar kullanılabilen pedler satıyorlar boy boy. Ben hiç kullanmadım yıkama olayı beni vazgeçiriyor. Ama seninki gibi bir sorunum olsaydı hiç düşünmez alırdım. Çünkü alıp kullananların yorumlarını okuyorum da hep çok memnunlar.Günaydın kızlar,
Benim ped alerjim var lohusalık sebebiyle de uzun kullanınca aşırı bir genital kaşıntı başladı bende bunun için kullanabileceğim bir şey var mı? Ya da başına gelen ölücem kaşıntıdan
Sabah sirkeli suyla sildim ama bence mantar bile olmuş olabilirim daha önce hiç başıma da gelmedi böylesi
Bakayım hemen kuzumİnstagramda pamucco diye bir sayfa var bu isimle internet satış siteleri de mevcut. Pamuk cırtcırtlı yıkanıp tekrar kullanılabilen pedler satıyorlar boy boy. Ben hiç kullanmadım yıkama olayı beni vazgeçiriyor. Ama seninki gibi bir sorunum olsaydı hiç düşünmez alırdım. Çünkü alıp kullananların yorumlarını okuyorum da hep çok memnunlar.
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi? Yada burunları tıkalı mı annesi?Bebeğim 3 gündür neredeyse hiç uyumuyor ve sürekli ağlıyor, dun fitil koydum çişini yaptı ama ağlaması kesilmiyor ne yapacağımı şaşırdım
Kaç günlük oldu bugün? Atak haftası olabilir. Bizim ki de huysuz 2 gündür atak haftasıymışBebeğim 3 gündür neredeyse hiç uyumuyor ve sürekli ağlıyor, dun fitil koydum çişini yaptı ama ağlaması kesilmiyor ne yapacağımı şaşırdım
Dikişlerin ne durumda canım. Yakın zamanlarda doğum yaptık. Benim hafif bir sızı var hemoroid de var hangisi acıyor karıştırıyorum. Dikişlerde sorun mu var acaba diye korkuyorumBende şuan öyleyim canım doktor krem yazdı o biraz rahatlattı onun dışında basur başladı sanırım arka tarafımda çok kaşıntı yanıyor krem Redekain %5 pomad bepantholle sürdüm elinde varsa
Bana hastaneden gazlı beze sarılmış pamuk vermişlerdi. O şekilde kullanabilirsin belkiçok kötüyüm inan ki
daha önce hiç böyle bir sızlama kaşıntı yaşamadım travazol aldım eczaneden sirkeli suyla da silindim işe yaramazsa senin yazdıklarını da alır denerim bez ütüleyip koyacağım kayınvalide geldi gitmesini bekliyorum Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok teşekkür ederim
Yok ben kendim fark ettim. Ben doğum yapalı 34 gün oldu. Hayır tekrar dikişe gerek yok denildi antibiyotik kullandım. Baya kapandi ama tam iyilesme olmadi cok zor bir surec. Insallah em kisa surede gecerPatladığını doktor mu fark etti ? Tekrar dikildi mi ? Bende bakıyorım ama anlayamadım sanki kaynamamış gibi. Kaç gün oldu doğum yapalı
Geçmiş olsun canım ne kullanıyorsun ped olarak ben molpedin pure&softunu kullanıyordum kaşıntı falan yapmıyordu eşim kotex almış çok kaşındırıyor pamuklu mu senin kullandığın en azından diğerlerinden az kaşıntı yapar belki yada arkadaşların dediği gibi pamuklu bezi ütüleyip kullanabilirsin doğum yapalı baya da oldu çokda yoğun değildir artık sık sık değiştirirsin. Travazolda çok fayda etmişti gebelikte ki kaşıntımda almışsın umarım sana da fayda ederGünaydın kızlar,
Benim ped alerjim var lohusalık sebebiyle de uzun kullanınca aşırı bir genital kaşıntı başladı bende bunun için kullanabileceğim bir şey var mı? Ya da başına gelen ölücem kaşıntıdan
Sabah sirkeli suyla sildim ama bence mantar bile olmuş olabilirim daha önce hiç başıma da gelmedi böylesi
Kotex kullanıyorum canım şu an ilacın etkisinden sanırım daha iyiyim sabaha göreGeçmiş olsun canım ne kullanıyorsun ped olarak ben molpedin pure&softunu kullanıyordum kaşıntı falan yapmıyordu eşim kotex almış çok kaşındırıyor pamuklu mu senin kullandığın en azından diğerlerinden az kaşıntı yapar belki yada arkadaşların dediği gibi pamuklu bezi ütüleyip kullanabilirsin doğum yapalı baya da oldu çokda yoğun değildir artık sık sık değiştirirsin. Travazolda çok fayda etmişti gebelikte ki kaşıntımda almışsın umarım sana da fayda eder
Ben seneler önce kotex yeni çıktığında alıp denemiştim inanılmaz kaşıntı yapmıştı ondan sonra bir daha almadım. Sana da kotex dokunmuş olabilir canım başka bir ped dene istersenKotex kullanıyorum canım şu an ilacın etkisinden sanırım daha iyiyim sabaha göre
Sizliyo yaniyo canım temizligime ne kadar dikkat etsem de hala ped kullanmak canımı çok yakiyo sanırım çok fazla da terliyorum onunda etkisi var hemoroid de çıktı sanırım tam bilemiyorum krem sürüp duruyorum orada aynı şekilde çünkü batikonu bıraktım kanamam devam etmese hiç değilse biraz olsun rahatlarim görünürde 4 dikişim vardı ama sanırım hala düşmedi anlayamıyorumDikişlerin ne durumda canım. Yakın zamanlarda doğum yaptık. Benim hafif bir sızı var hemoroid de var hangisi acıyor karıştırıyorum. Dikişlerde sorun mu var acaba diye korkuyorum
Canım benım oglum 4200 dogdu ondan dolayı 30 cc napıcak bu bebege dedi doktor .ilk gunler sütüm yoktu emzirıyodum üzerine mama verıyodum smdi cok aglamadıkca mama vermıyorum bu gun 1 haftalık oldukBen bir geçenlerde birde dün 50 cc verdim çık ağır geldi bir iki saat kıvrandı uyumadı. 30cc tam gelmiyor sütün üzerine. 24 günlük olduk. 2600 doğduk belki de düşğk doğum ağırlıklı diye
Ben depend in lohusa külodunu kullanıyorum canım bi sorun olmadı bende cok sukur .Günaydın kızlar,
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi? Yada burunları tıkalı mı annesi?
Kaç günlük oldu bugün? Atak haftası olabilir. Bizim ki de huysuz 2 gündür atak haftasıymış
Kotex üstüne tuz biber ekmiştir canım valla benim alerjim falan olmadığı halde kaşıntı yaptı molpedin pure&softunu kullan eğer pamuklu bez kullanmayı düşünmüyorsan gerçekten yumuşak ve hiç kaşıntı yapmıyor.Kotex kullanıyorum canım şu an ilacın etkisinden sanırım daha iyiyim sabaha göre
Bazı bebekler erken girebiliyorlarmış canım. Bizimki 2 gündür uykuya dalamıyor, emerken uyuyor içi geçiyor resmen yerine koyuyorum gözler açılıyor hemen. Bir de hep mızıklanıyor kucağıma alıyorum susup uyuyor yine yerine koyunca uyanıyor sıpaKolik bebeğim maalesef gaz sancısı çok var. Kakasını bi gün tam yapamadi o yüzden hep ikinip ağlıyor.
4 haftalık olacak canim inşallah 2 gün sonra beklenen doğum tarihinden 3 hafta erken doğdu atak haftasına var daha. Nasil geçiriyorsun atak haftasini huysuzlaninca.
Çok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlar. Krem olarak mı antibiyotik kullandın. Ağrı mı yaptı ? Bende ne durumdalar merak ediyorum baktım ama çok anlamıyorumYok ben kendim fark ettim. Ben doğum yapalı 34 gün oldu. Hayır tekrar dikişe gerek yok denildi antibiyotik kullandım. Baya kapandi ama tam iyilesme olmadi cok zor bir surec. Insallah em kisa surede gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?