2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende hametan kullanıyorum sen hangi kremi kullanıyorsun. Temizliğe ne kadar dikkat etsek de orda hala kanama varken çok temiz tutmak mümkün olmuyor ki. Tamamen iyileşsek hayırlısıyla

kızımın ergenlik sivilceleri çıkmaya biraz erken başladı:))
Bu nedir bilen var mı arkadaşlar?

Eklentiler

• 20210103_221654.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 74
opuyor musunuz? Biz opmedigimiz halde olmustu ama saglik ocaginda opuyor musunuz opunce olur demisti kendiliginden gecti sonra

İkinci daha tatlı büyüyor sanki dimi esin bende ilk evladımda hastane süreçleri uzundu. Simdi ikinciye Dr 10 gün sonra kontrol getir demişti ama bi sıkıntısı yok maşallah zaten 1 ay icin kontrol gideceğiz diye götürmedim
Evde bebek tartım var ilk bebeğim olsa şimdiye kac kez tartmistim ama yerinden bile çıkarmadım. Böyle rahat olmak en güzeli tabi sağlıkla inşallah

Nereye gitti uykularr dalamıyor uykuya kızım. Resmen yat kalk yat kak olduk. Ben uyumuyorum zaten o uyancak diye. Kısır bir döngünün içine düştüm
Benimkide çok zor daldı bugun tam dalacak hickirik tuttu tam dalacak kivrandi karni mi sancilandi ne olduysa simdi uyudu gibi insallah seninkide uyur

Evet canım haklısın sürekli temzliyorum zaten öyle alıstırdığım içinde kakasını yaptığı zaman alıyor kendi temizletiyor sıpa

[/QUOTE]
Evet benim bebeğimde de oluyor.
Bi taraftaki geçiyor başka yerde çıkıyor

Merhaba, benim oğlumda da minik kırmızı sivilceler çıkmaya basladi. 18.gununde. acaba nedir bilen var mı?

Merhaba, benim oğlumda da minik kırmızı sivilceler çıkmaya basladi. 18.gununde. acaba nedir bilen var mı?
Anneden geçen hormonlardan dolayı olduğunu okumuştum bir yerde. 40ından sonra geçiyor merak etmeyin. Benim kızım 55 günlük bizde kalmadı

Kızlar bebeğinizin kilo alımı nasıl? İlk ay kaç kilo aldılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…