2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba, benim oğlumda da minik kırmızı sivilceler çıkmaya basladi. 18.gununde. acaba nedir bilen var mı?
Anne sütü alıyorsa ve süt yarıyorsa çıkıyormuş benim bebeğimde de oldu. Emzirdikten sonra kendi sütümü sürdüm ertesi güne kırmızıları hemen geçti şuan 35 günlük baya azaldı artık.

Kızlar bebeklerinize hangi marka biberon kullanıyorsunuz ben daha almadım çay kasigiyla içiyorum ama tam bi işkence yarısı ağzında yarısi disarda

Kızlar bebeklerinize hangi marka biberon kullanıyorsunuz ben daha almadım çay kasigiyla içiyorum ama tam bi işkence yarısı ağzında yarısi disarda
Philipsin avent anti kolik olanını kullanıyorum çay kaşığı reddi olunca bende kullanmaya başladım çok nadir kullanıyorum . Onun dışında tommee tippe de çok oneriliyo ..

Philipsin avent anti kolik olanını kullanıyorum çay kaşığı reddi olunca bende kullanmaya başladım çok nadir kullanıyorum . Onun dışında tommee tippe de çok oneriliyo ..
Tomme i bende duydum peki philips in akışı nasıl ters cevirince kendi kendine damliyormu bebek emerken kolaymi zormu cekiyir

Evet canım haklısın sürekli temzliyorum zaten öyle alıstırdığım içinde kakasını yaptığı zaman alıyor kendi temizletiyor sıpa
Benimde aynı canım dalanamadiginda direk altını açıyorum temizleyin ve sakinlesiyo çok beterler sonra da az biraz olan uykuda kaciyo yerinde durmuyo ki bez oynayınca zibini islaniveriyo haliyle çok bekleyince onuda denedim

Uygulamanın adını ogrenebilirmiyim

Bizimki de uyurken rahatsızmis gibi sesler çıkarıyor dalarken uykuya. Ben gaza yoruyorum . Öyle olabilir mi senin de

Canim çok gazi var zaten doğduğundan beri hep damlayla idare ediyoruz ama anti kolik mama önermişti doktor onu da kullandigimizdan beri yavrum ishal. İkisi fazla geliyor galiba. Dun sordum doktora günde 8 kereye kadar sulu kaka yapması normal dedi ama ishal sancısından duramiyo oğlum önce sma kullanıyodum onla da gaz sancısı çok oluyo, her türlü bebeğim sancı cekiyo benim sutum de tek başına yeterli değil doyurmaya.

Sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor mu? 9'dan sonrası için bilen var mı? gece uyumazsa arabada dolaşmak için soruyorum 1 aylık aşı olduk da huzursuz çocuk

Avent var bende. Bir ikş defa süt sağıp vermiştim. Dün denedim almıyor büyük kızım da hiç biberon emzik sevmemişti

Katıldım durumum pek iç açıcı değil ama

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızım gündüz neredeyse hiç uyumuyor
10-15 dakikada kalkıyor uykuya devam etsin diye sallıyorum pışpışlıyorum ama pek fayda etmiyor. Geceleri bir sıkıntısı olmazsa uyuyor. Gündüzleri neden uyumuyor acaba? Doymuyor desem gece de uyumaz diye düşünüyorum. Denemek için sağdığım sütü gündüz biberonla vermek istedim ama almadı. Sizin gündüz uykularınız nasıl ? Bu arada 3 hafta yeni bitti yani atak haftasına daha var

Birkaç gündür gündüz hic uyumuyor benim de bebeğim gaz sancisindan ve ishalden ağlayıp ikinip duruyor

Sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor mu? 9'dan sonrası için bilen var mı? gece uyumazsa arabada dolaşmak için soruyorum 1 aylık aşı olduk da huzursuz çocuk
Devam ediyo canım . Ama arabada güzel fikir değil ona alisirsa bayağı zorlanırsınız

Tomme i bende duydum peki philips in akışı nasıl ters cevirince kendi kendine damliyormu bebek emerken kolaymi zormu cekiyir
Bebek kendi cekiyo damlama yapmiyo bayağı güzelce cekiyo bebeğin emiş gücüyle alaka bişey sanırım biz zorlanmadık diyorum ya ilk zamanlar verdim birazda tedirgindim meme reddi olur diye ama çok şükür olmadı aynı zamanda oioi kagucuk tarzda emzigini kullanıyorum onada baslamayacaktim ama bebeğim sürekli emmek istiyo sonrası da kusmayla geciyo oda anne gogusu konumunda hiç sıkıntı çıkmadı zaten kendi direk atiyo midesi bulanır gibi de oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…