2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kızımın ergenlik sivilceleri çıkmaya biraz erken başladı:))
Bu nedir bilen var mı arkadaşlar?
Bizde de var aynısı. Doktor her gün yıka dedi. Sonra da mustela losyon sür dedi. Ya da avene atipik ciltler için bebek losyonu varmış ama onu bulamadım. Mustela hassas ciltler için bebek losyonu sipariş verdim gelince kullanıcam bakalım.

Aynen benim oğlum da öyle göğsümde uyuyor..yatirinca ağlayarak uyanıyor ellerini emiyor. Göğsüme aldığımda sakinleşiyor. Sürüm galiba yetmiyor.cunku dr emdikten sonra kesintisiz uyuyorsa söylüyordur demişti ben emzirmesin yanında mama takviyesine başladım..
Sütünüzün yeterli olduğunu anlamanın diğer yolu ise kilosu...
Kaç günlük bebeginiz? Dr kontrolüne gittiniz mi
Kızlar benim oğlan iki gündür sürekli aranıyor emmek istiyor acaba sütüm yetmiyor mu? Nasıl anlayacagim bunu

Birde benim göğüs ucunda süt kabarcığı oldu dehşet canim yanıyor .Ucunu actiriyorum sütü bosaltiyorum.Ama tekrar oluyor.Emzirmesem taş gibi oluyor.Tepinerek veriyorum.Bildiginiz çözüm var mı?

Ben de mustela ile yıkadıktan sonra oldu.. losyonunu kullanmadım. Acaba ondan mı diye düşünüyordum.

Aynen canım ben de götürmedim valla kontrole falan. İlkinde çok evhamlıydım. Bu pek tatlı geliyor. Yatıyoz kalkıyoz öpüp kokluyorum miss Az önce çöpleri çıkarıcaktım çöp kokusu bi hoşuma gitti meğer kakalı bezi varmış içinde yuh dedim kendime. Ama ilki de çok vicdan yaptırıyor. Annecim seni çok özledim deyip sarılıp ağlıyor bana o zaman çok üzülüyorum o da anne çocuğu onlara da yazık. Sarılıp seviyorum ama 2. Feci gazlı olduğu için sürekli kucağımda. Allah sağlık versin tüm bebişlere.

15 günlük 1 ay kontrolüne gidecek en son 5 günlükken gittik.O süreçte evde tart dedi.Ama evdeki baskülle emin olamıyorum kucağımda tartiliyorum.iki gün öncesine kadar uyuyordu emince şimdi sürekli emmek istiyor.Mama vereceğim korkuyorum memeyi bırakırsa diye

Bebeğim 3 gündür neredeyse hiç uyumuyor ve sürekli ağlıyor, dun fitil koydum çişini yaptı ama ağlaması kesilmiyor ne yapacağımı şaşırdım
canim sen ne fitili kullaniyorsun. hep fitil koydum diyorsun. kabizlik icin falan mi?

Kızlar benim oğlan iki gündür sürekli aranıyor emmek istiyor acaba sütüm yetmiyor mu? Nasıl anlayacagim bunu?
Benimki sürekli araniyo emiyo ysda sagdigim sütü veriyorum iciyo ama kusuyo böyle anlayabilirsin her yemede zaten birazını çökelek kıvamında atiyo onun dışında çok fazla gelirse direk süt kavaminda cikiyo doktor öyle demişti

Bizimki de aşırı sahiplenme duygusu var kimseyi elletmiyor ben haric. Kendisi severken de aşırıya kaçabiliyor
yalnız birakmaya gelmiyor

5.gunde kilosu nasıldı?
Bizim 6. Gün-de biraz fazla kilo kaybı olduğu için ve sarılık olduğu için mamaya başladık avent biberonla veriyorum şimdilik bi meme reddi olmadı. Inşallah olmaz. Evdeki yanlış tartıyor malesef

Bizimki de aşırı sahiplenme duygusu var kimseyi elletmiyor ben haric. Kendisi severken de aşırıya kaçabiliyor
yalnız birakmaya gelmiyor
Bizimkide vurmuyor uzerine birsey atmiyor cok sukur insallah oyle huylari gelismez. Surekli opmek istiyor pış pış yapmak istiyor emzigini agzina vermeye calisiyor sapkasini filan cikariyor 2 dakika yalniz birakamiyorum ikisini cunku kizimda kucuk daha bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…