2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım benimde gece hiç uyumuyor gündüz de iki buçuk saate bir uyanıyor . Ama bugün ne olduysa daha yeni uyudu sabah kontrolü vardı yarim saat uyudu eve geldik yine bı yarım saat uyudu sonra sıfır uyku . Yarı kirkimiz çıktı öyle derler ya huy degisiyo diye sanırım öyle bişey benim yaşadığım

Ayrıca canım dün bı yerde karşıma çıktı süt yetmiyo diye sağıp bakmak mantıklı değilmiş yani sagdigimizla bebeğimizin emdiği bir olmuyomus çekim gücüyle alakalı birazda psikolojikmis. Biberon almadiysa kaşıkla verebilirsin

Benimde aynı canım dalanamadiginda direk altını açıyorum temizleyin ve sakinlesiyo çok beterler sonra da az biraz olan uykuda kaciyo yerinde durmuyo ki bez oynayınca zibini islaniveriyo haliyle çok bekleyince onuda denedim
Valla öyle canım maşallahları var

Kızlar benim kız emzik tutmuyor ya ilk tutmustu eşim küçük doğdu emmeyi keser anne sütünü dedi hemşirelerin lafıyla şimdide veriyorum midesi bulanıyor benim mememi bos meme olarak kullanıyor saatlerce uyuturkrn zor oluyor phılıps avet aldık almıyor başka meme mi denesek acaba damaklı olandan falan

Bizede aksine doktor emzik emme refleksini gelistirir dedi. Her bebek farklı belki sevmedi senin bebişin

Kızlar bebeklerinize hangi marka biberon kullanıyorsunuz ben daha almadım çay kasigiyla içiyorum ama tam bi işkence yarısı ağzında yarısi disarda
Lansinoh anne memesi gibi olandan canım. Memeden biberona biberondan memeye kolay geçiş yazıyor üstünde de .s numarasını aldim. Bir tane daha alicam

Beni de ekler misin canım tabloya. 20 Aralık

Canım ben oioi kagucuk gibi emziği var onu denedim red oluşmadı çok şükür anne gogusu gibi ama dediğin gibi illaki midesi bulaniyomus gibi kendi cikartiyo aslında olabildiğince geç baslayacaktim ama sürekli bı mızir mizir mecburen verdik çok ağlarsa altını açtığımda bide uykuya dalarken veriyorum ben yeni başladım zaten

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-04-18-05-31-38.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 19
Bugün emzirirken kizimda yanima uzanmisti ayagini kaldirip indiriyodu bende dur diyerek ayagini tuttum canimizi acitabilirsin oyle yapma dedim.3 defa ayni seyi yapti en sonunda kardesinin yuzunun ustune geliyodu tam bende hemen yuksek sesle dur dedim sana diyip ayagini cektim hemen kenariya o da agladi bende uzuldum pisman oldum ama napiyim Bazen cok korkuyorum cocuklarimi koruyamamaktan (birbirlerinden bile). Allah'im ikisine de haksizlik yapmadan dengeyle buyutmeyi nasip et diyorum sabır ve güç diliyorum kendime ve herkese.

Gerçekten mı deneyeceğim. Evet anne sütü alıyor ama sutum az.. mama ile destekliyoruz malesef..
Aynı zamanda da sütümü arttırmaya çabalıyorum

Kızlar benim oğlan iki gündür sürekli aranıyor emmek istiyor acaba sütüm yetmiyor mu? Nasıl anlayacagim bunu?

Arkadaşlar bebeğim gündüz neredeyse hiç uyumuyor göğsümde uyuyor yatırınca 2 dk içinde ağlayarak uyanıyor.evde tekim. Kayinvalidem gitti. Hicbir şeyi yetistiremiyorum. Dr.umuz bebek uyuyunca sen de uyu dedi ama nerde?? Ancak günlük düzeni sağlayabiliyorum. Sizin 1 gününüz nasıl geçiyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…