2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Dengeyi kurmaya çalışmak, ikisine de haksızlık etmemeye çalışmak, büyüğü üzmemek küçüğe de kıyamamak. Seni çok iyi anlıyorum. Zamanla büyükler de alışacak şimdi ne kadar sakin ve doğal kalabilirsek alışmaları da o kadar kolay olacak. Allahım sağlık versin yavrularımıza

1 haftadır benim de bebeğim gündüz 10 dklık uykularla duruyor. Bugün ilk defa yarım kundak denedim işe yaradı tavsiye ederim. Ben lohusalığımda 1 gün sadece gündüz uykusu yapabildim. Evde küçük çocuk varken dinlenmek ve uyumak hayal

Açmış benim ki sütüm yetmiyormuş

Birde benim göğüs ucunda süt kabarcığı oldu dehşet canim yanıyor .Ucunu actiriyorum sütü bosaltiyorum.Ama tekrar oluyor.Emzirmesem taş gibi oluyor.Tepinerek veriyorum.Bildiginiz çözüm var mı?
O nasıl bişey çok geçmiş olsun çok zordur. Benim göğüs ucum çatlaktan ucundan parça kopmuş gibi olmuştu. Mumsy naturel diye bir krem iyi geldi. Ayrıca Whatsup tan emzirme danışmanları da yardımcı oluyor. Bence dene sen de. Ben emzirmeyi bırakacaktım acıdan nerdeyse. Bi tek bu krem iyi geldi. Bir haftada ancak iyileşti göğüsler.

Benim büyük de devamlı benim yanıma gel, benimle oyna, gitme diyordu, ikisine yetişmek zor oluyordu ki kayınvalidem yanımda olduğu halde, ben de okula gönderdim geçen hafta.

Yetememek düşüncesi bitiriyor bazen beni inşallah ikisi içinde kendilerini etkilemeyecek boyutta sorunsuz atlatiriz bu evreleri. Amin inşallah Rabbim korusun yavrularimizi

3040 Gr doğdu o gün gittiğimizde 2870 Gr di.Dr normal dedi 10 gün verirler 10.gunden sonra kg almaya başlarlar.Sonra takip et cisinden kakasindan anlayamzsin tartıya leğen koy tart dedi.Sarilik olmadığı için mama ver falan demedi.İlk oğlum biberon dan sonra emmedi korkuyorum şimdi o zamanda hep biberonla ölçekli verigimden emzirme işinde tecrubesizim

Göğüs ucundaki deliklerden biri tıkanıyor üzeri beyaz sivilce gibi sadece bir delik olmaisna rağmen oraya giden kanallar taş gibi ve çok ağrılı oluyor.İnternete baktım tek çaresi patlatmak deriyi kaldırmak yapıyorum ama yine oluyor.Sicak havlu masaj yapıyorum ama yine orası hep aynı

Bazen gaz çıkarırken ağzından süt geliyor ama her zaman değil.

Arkadaşlar size birkaç şey sormak istiyorum.
Bebeklerinize eldiven kullanıyor musunuz?
Evet ben eldiven takıyorum. Kisiden kisiye degisir adet olma zamani. Lohusaligim nasil geciyior dersek lohusa oldugumu dusunmuyorum ilk gunden cocuklarim icin ayaktayim 2 tane oldugu icin. Guclu olmak zorundayim ara sira dalgalanmalarim oluyor elbette. Ama benimkisi diger evladimin da kucuk olmasindan kaynaklaniyor onun disinda iyiyiz yikilmadik ayaktayiz

Benim gogus ucum yaraliyken oyle oluyordu

Merhaba kizlar benim bebeğim 17 günlük oldu üç gündür gaz damlası kullaniyoruz symbiosys isimli damlayi kullanan var mı biraz sersemletiyor sanki bebegi. Benim bebeğim prematüre olduğu için hem emziriyorum hem de biberonla takviye olarak kendi sütümü veriyorum. Hastaneden 2500 ile taburcu olduk bir haftada 2800 oldu bu yöntemle. Biberonla 30-40 ml içiyor beni emdikten sonra. Benden ne kadar emiyor bilemiyorum. Sizin bebekleriniz kaç ml içiyor?kaç saat arayla veriyorsunuz?

Sizden sagdiginiz sutten daha fazlasini emiyordur. Sagmakla emmesi arasinda fark oluyor. Ben sadece emziriyorum geceleri asagi yukari 3 saatte bir gunleri daha sık oluyor bazi saatlerde hic durmuyor dolmadan devamli memedeyiz.

Yetememek düşüncesi bitiriyor bazen beni inşallah ikisi içinde kendilerini etkilemeyecek boyutta sorunsuz atlatiriz bu evreleri. Amin inşallah Rabbim korusun yavrularimizi
Bende öyleyim kızım 4 yaşına girdi bu zamana kadar ilgi hep ondaydı şimdi onla ilgilenmeye vaktim olmuyor ev işi oğlan derken gün bitiyor artık kreşine gönderiyorum orda iyi vakit geçirsin gündü o yokken işlerimi haledeyim akşam gelince onunla kaliteli zaman geçireyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…