Sürekli emiyorsa dolmasına fırsat olmadığı için yumuşuyordur. Benim bebeğimin de huysuz memeye düşkün olduğu günler öyle oluyor. 3-4 saat geçmeden tam dolmuyor göğsüm. Yumuşaması sütün gittiği anlamına gelmez ama bebek çektikçe yine gelir sadece tam dolmazSutum cok guzel geliyordu goguslerim hep doluydu ne olduysa dunden beri goguslerim yumusacik bebegim surekli emmek istiyor ac kaldi gece mama verip uyuttum bugun hala yumusak goguslerim ve bebegim kisner gibi ses cikartiyor surekli bestlak damla ve hipp cay iciyorum bir anda sut neden gider ne yapsam duzelir bilen var mi
Canım süt parası bize yatmadı başvuru yapılıyo mu ona doğum parası adıma yattı ama süt parası yatmadı eşimin adımaSut parasi da alabiliyorsunuz unutmayin arkadaslar 202 lira direkt vermisler esime.26 aralikta dogum yaptim dogum parasi da 1 martta yatacakmis
Canım bu sayfayı incelemeni öneririm, çok güzel bilgiler varSutum cok guzel geliyordu goguslerim hep doluydu ne olduysa dunden beri goguslerim yumusacik bebegim surekli emmek istiyor ac kaldi gece mama verip uyuttum bugun hala yumusak goguslerim ve bebegim kisner gibi ses cikartiyor surekli bestlak damla ve hipp cay iciyorum bir anda sut neden gider ne yapsam duzelir bilen var mi
Aynen bazı şartları var gidip oradan başvuru yapmanız gerekiyor online başvuru yapılmıyorHerhangi bir şartı var mı acaba bu doğum parası için nasıl yapılıyor ben uğraştım ama başvuru yapamadım
Ama sagdim hic cikmadiSürekli emiyorsa dolmasına fırsat olmadığı için yumuşuyordur. Benim bebeğimin de huysuz memeye düşkün olduğu günler öyle oluyor. 3-4 saat geçmeden tam dolmuyor göğsüm. Yumuşaması sütün gittiği anlamına gelmez ama bebek çektikçe yine gelir sadece tam dolmaz
St parası için mi? Bundan haberim bile yoktu. Me kadar para yatıyor peki canım ?Aile ve çalışma bakanlığına eşiniz veya siz gidip başvuruyorsunuz canım.
Ben uyuyunca yatırıyorum canım sen uyumadan mı yatırdın ? Tabii senin bebeğin bu pozisyonu sevmemiş de olabilir
Ben uyumadsn yatırdım csnım yastığa da uyumadsn koyup sırtını sıvazladım güzelce gazını çıkardı ama öyle kalmak istemedi . Belki uyuduktan sonra öyle yatırsam olabilir. Bugün de sabahtan beri sadece yarım saat uyudu sıpaBende direk yastıksız yatırıyorum bacaklar karnına doğru toplanmış şekilde harika gaz çıkarıyor
Ikisini nasıl arabaya bindiriyorsun bebek arabası mı normal araba mı bebel arabasıysa benim kızım zor sığıyor bebek arabasinakanguruya binecek kadar olsun da kızımın da elinden tutar anca öyle çıkarım ben kendim çıkacak olursam
Yok süt yani emzirme parasını hastanede direkt sistemden giriş yaptılar. Kısa süre sonra 202 tl yattı eşime. Doğum parası için aile çalışma bakanlığına gidip form doldurdu eşim canım daha yatmadı 400 tl yatacak 2 ayı bulur demişler.St parası için mi? Bundan haberim bile yoktu. Me kadar para yatıyor peki canım ?
Ben uyumadsn yatırdım csnım yastığa da uyumadsn koyup sırtını sıvazladım güzelce gazını çıkardı ama öyle kalmak istemedi . Belki uyuduktan sonra öyle yatırsam olabilir. Bugün de sabahtan beri sadece yarım saat uyudu sıpa
bebek arabası değil canım bebek arabasına büyük sığmaz , bebeğe de büyük gelirbebek arabamız 2.5 yıldır bodrumda bir güzel yıkanıp temizlenmesi gerek. Şimdilik lazım değil ama 4-5 aydan sonra kullanmaya başlarım.
Evet yüzüstü uyanıkken koyuyorum bazen alıştırma olsun diye kafasını kaldırmaya çalışıyor çok tatlı görünüyor o zamanbazen istemiyorlar sen yine dene arada canim. Yuzustu yatması kas gelisim için de önemli. Kafayı kaldırıp çeviriyorlar boyun kas gelişiyor mesela
Nasıl direkt vermişler hangi hastane canim. Benim eşim haberim yok diyor . 202 de çok birşey değil de madem veriyorlar alalım yine deSut parasi da alabiliyorsunuz unutmayin arkadaslar 202 lira direkt vermisler esime.26 aralikta dogum yaptim dogum parasi da 1 martta yatacakmis
Canım o gitmemiştir yumuşak da olsa süt vardır emzirmeye devam et korkma. Benim de göğüslerim yumuşak çünkü sürekli emiyor hiç tam dolmasına fırsat kalmıyor. Ama doyuyor çünkü bezleri çişli ve kakalı oluyor genellikle.Sutum cok guzel geliyordu goguslerim hep doluydu ne olduysa dunden beri goguslerim yumusacik bebegim surekli emmek istiyor ac kaldi gece mama verip uyuttum bugun hala yumusak goguslerim ve bebegim kisner gibi ses cikartiyor surekli bestlak damla ve hipp cay iciyorum bir anda sut neden gider ne yapsam duzelir bilen var mi
Çok sagol mutlaka deneyeceğim. Tavsiyeli tarif yapmak daha garantili oluyor🖐Olmaz mııben hafif ıslak seviyorum
1 su bardağı irmik
Yarım su bardağı un
2 kaşık tereyağ
1 çay bardağı sıvı yağ
Güzelce kavuruyoruz. Ayrı bir kapta 1 bardak süt 1 bardak su 1 bardak şeker 1 paket vanilya kaynatmıyoruz sadece karıştırıp şekeri eritiyoruz. Yavaş yavaş irmiğe ekliyoruz karıştırıyoruz koyulaşınca altını kapatıyoruz kapağı kapalı 10 dk demleniyor. Hazırdeneyeceklere afiyet olsun hakkınızı helal edin
30 kasim. Çaktırma kacak dolaniyorum Aralik annelerinin arasindaAnladim Ayın kaçında doğum yapmıştın canım
Hadi yaa bana da 10 gun sonra demişti denk getirememistim. Bebegimi gotürunce 14.gün denk getirdim. Hiç gitmeyi düşünmüyordum sezeryan diye. Ameliyat yerimde de sikintı yok diyeSezeryansa bence git derim. İlk doğumum sezeryandı ilk kontrolüm 10 gün sonraydı diğeri de kırk bitince doktor gel demişti gitmiştim.
Bir seferde ağzının bi kaç yerini silersen dağılabilir. Ben tek seferde tek bi yeri siliyorum. Gerçi pamukcuk mu bilmiyorumda. Dilinin üzeri sadecePamukçuğu karbonatlı suyla silince daha çok dağılıyormuş kafam karıştı, ondan da müdahale etmek istemiyorum. Emmesinde vs sorun yok bilemedim ki, neyse en iyisi doktora götürmek
Yine de bebek çekince az da olsa gelir canım. Oyalayabiliyorsan 2 saat kadar emzirmemeye çalış çok su iç günde en az 3 litre olacak şekilde. Su içtikçe dolacak emin ol, zaten normalde de sütün geliyormuş sadece sürekli emdiği için boşaldı gelmiyor gibi geliyordur sanaAma sagdim hic cikmadi
Benimde 1 haftadır öyle.1günde yumuşadı.kızım memeye yapışık vaziyette sürekli emiyor ve neredeyse uyumaları 1,5 saati bile bulmuyor anca kucakta yada memede uyursa uzun uyuyor.brnde acaba açmı yetmiyor mu endişesindeyim.tabi biz 20 günlüğüz.14 günlükken bir anda yumuşadı.valla ne yapıp da düzeltirseniz banada söyleyinSutum cok guzel geliyordu goguslerim hep doluydu ne olduysa dunden beri goguslerim yumusacik bebegim surekli emmek istiyor ac kaldi gece mama verip uyuttum bugun hala yumusak goguslerim ve bebegim kisner gibi ses cikartiyor surekli bestlak damla ve hipp cay iciyorum bir anda sut neden gider ne yapsam duzelir bilen var mi
Bende de ödeme aşamasında yaziyo30 kasim. Çaktırma kacak dolaniyorum Aralik annelerinin arasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?