2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sutum cok guzel geliyordu goguslerim hep doluydu ne olduysa dunden beri goguslerim yumusacik bebegim surekli emmek istiyor ac kaldi gece mama verip uyuttum bugun hala yumusak goguslerim ve bebegim kisner gibi ses cikartiyor surekli bestlak damla ve hipp cay iciyorum bir anda sut neden gider ne yapsam duzelir bilen var mi

Sürekli emiyorsa dolmasına fırsat olmadığı için yumuşuyordur. Benim bebeğimin de huysuz memeye düşkün olduğu günler öyle oluyor. 3-4 saat geçmeden tam dolmuyor göğsüm. Yumuşaması sütün gittiği anlamına gelmez ama bebek çektikçe yine gelir sadece tam dolmaz

Canım bu sayfayı incelemeni öneririm, çok güzel bilgiler var

Kizlar yardiminiza ihtiyacım var. Kızım 27 günlük ortalama 1 haftadir kaka ve gaz problemi yaşıyor. Doktorada götürdüm sadece damla verdi. Ancak 3 gündür kaka yapamiyor ve kivranarak agliyor surekli. Daha kötüsü emmeyi de birakti memeyi sadce emzik niyetinie kullaniyor.Zeytinyagi felan hicbisey fayda etmedi. Önerisi olan var mı?

Ama sagdim hic cikmadi

Aile ve çalışma bakanlığına eşiniz veya siz gidip başvuruyorsunuz canım.
St parası için mi? Bundan haberim bile yoktu. Me kadar para yatıyor peki canım ?
Ben uyuyunca yatırıyorum canım sen uyumadan mı yatırdın ? Tabii senin bebeğin bu pozisyonu sevmemiş de olabilir

Bende direk yastıksız yatırıyorum bacaklar karnına doğru toplanmış şekilde harika gaz çıkarıyor
Ben uyumadsn yatırdım csnım yastığa da uyumadsn koyup sırtını sıvazladım güzelce gazını çıkardı ama öyle kalmak istemedi . Belki uyuduktan sonra öyle yatırsam olabilir. Bugün de sabahtan beri sadece yarım saat uyudu sıpa

bebek arabası değil canım bebek arabasına büyük sığmaz , bebeğe de büyük gelir bebek arabamız 2.5 yıldır bodrumda bir güzel yıkanıp temizlenmesi gerek. Şimdilik lazım değil ama 4-5 aydan sonra kullanmaya başlarım.

Yok süt yani emzirme parasını hastanede direkt sistemden giriş yaptılar. Kısa süre sonra 202 tl yattı eşime. Doğum parası için aile çalışma bakanlığına gidip form doldurdu eşim canım daha yatmadı 400 tl yatacak 2 ayı bulur demişler.

bazen istemiyorlar sen yine dene arada canim. Yuzustu yatması kas gelisim için de önemli. Kafayı kaldırıp çeviriyorlar boyun kas gelişiyor mesela
Evet yüzüstü uyanıkken koyuyorum bazen alıştırma olsun diye kafasını kaldırmaya çalışıyor çok tatlı görünüyor o zaman
Sut parasi da alabiliyorsunuz unutmayin arkadaslar 202 lira direkt vermisler esime.26 aralikta dogum yaptim dogum parasi da 1 martta yatacakmis
Nasıl direkt vermişler hangi hastane canim. Benim eşim haberim yok diyor . 202 de çok birşey değil de madem veriyorlar alalım yine de geçenlerde ülke videoları izliyorduk hangi ülke tam hatırlamıyorum Rusya yada Ukrayna olabilir doğum parası olarak Türk parasıyla 44.000 TL veriyordu doğum başına

Canım o gitmemiştir yumuşak da olsa süt vardır emzirmeye devam et korkma. Benim de göğüslerim yumuşak çünkü sürekli emiyor hiç tam dolmasına fırsat kalmıyor. Ama doyuyor çünkü bezleri çişli ve kakalı oluyor genellikle.

Çok sagol mutlaka deneyeceğim. Tavsiyeli tarif yapmak daha garantili oluyor🖐

Sezeryansa bence git derim. İlk doğumum sezeryandı ilk kontrolüm 10 gün sonraydı diğeri de kırk bitince doktor gel demişti gitmiştim.
Hadi yaa bana da 10 gun sonra demişti denk getirememistim. Bebegimi gotürunce 14.gün denk getirdim. Hiç gitmeyi düşünmüyordum sezeryan diye. Ameliyat yerimde de sikintı yok diye

Pamukçuğu karbonatlı suyla silince daha çok dağılıyormuş kafam karıştı, ondan da müdahale etmek istemiyorum. Emmesinde vs sorun yok bilemedim ki, neyse en iyisi doktora götürmek
Bir seferde ağzının bi kaç yerini silersen dağılabilir. Ben tek seferde tek bi yeri siliyorum. Gerçi pamukcuk mu bilmiyorumda. Dilinin üzeri sadece

Ama sagdim hic cikmadi
Yine de bebek çekince az da olsa gelir canım. Oyalayabiliyorsan 2 saat kadar emzirmemeye çalış çok su iç günde en az 3 litre olacak şekilde. Su içtikçe dolacak emin ol, zaten normalde de sütün geliyormuş sadece sürekli emdiği için boşaldı gelmiyor gibi geliyordur sana

Biz bugün 2. ayımızı doldurduk 2. ay kontrolümüzü de olduk, 4700 gr olmuş 1200 gr almış bu ay kızçem 2. kalça ultrasonunu da olduk çok şükür sol kalça tamamen düzelmiş sağ kalçada da baya ilerleme olmuş, şimdilik bir tedavi uygulamaya gerek yokmuş sadece bir dahaki ay tekrar kontrole gideceğiz içim çok rahatladı kalça çıkığı olmasından çok korkuyordum ama kendi kendine düzeliyor elhamdülillah

Benimde 1 haftadır öyle.1günde yumuşadı.kızım memeye yapışık vaziyette sürekli emiyor ve neredeyse uyumaları 1,5 saati bile bulmuyor anca kucakta yada memede uyursa uzun uyuyor.brnde acaba açmı yetmiyor mu endişesindeyim.tabi biz 20 günlüğüz.14 günlükken bir anda yumuşadı.valla ne yapıp da düzeltirseniz banada söyleyin bende stres yapıyorum

Kızlar bebeğin baş çevresi grafiğini çözebilen var mı? Ebeye sormadım e-devletden bakarım diye çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…