2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Oğlanı yüzüstü yatırdım şimdi gazı çıksın rahat etsin diye sevmedi benimki ağladı direkt.

Pamukçuğu karbonatlı suyla silince daha çok dağılıyormuş kafam karıştı, ondan da müdahale etmek istemiyorum. Emmesinde vs sorun yok bilemedim ki, neyse en iyisi doktora götürmek
Olmayan birsey dağılmaz kuzu Temizlemek için kullanılır karbonat zaten. Ama olursa Allah korusun emmek istemezler acır çünkü
Ilaclik olmadan doğal yolla temizlemek misss

Şu an hayal ettiğim durum

yok birsey demediler o asilar hakkinda. Size asi karti vermediler mi hastaneden bana bi asi karti verdiler hangi asi ne zaman yapilir yaziyor ustunde. Vermedilerse googleda vardir mutlaka bi bakin isterseniz ya da sabah resmini cekip atarim
Aşı kartı verdiler ama aşılar yapıldıkça yapıldıkları tarih yazılacak, tablo şeklinde. Ne zaman yapılacağına dair kart görmedim bir kontrol edeyim dosyasını vardır belki ben görmemişimdir. Bulamazsan sen resmini gönderirsen sevinirim canım

Başka bir doktora götürün isterseniz canım benim gittiğim hastanede de ası saklamak için uygun koşulları yokmuş eczaneden devletin verdiği asiyi bile ücretle alıp öyle yaptirabilirmişim bende sağlık ocaginda yaptırıyorum bu sefer.

Ikisini nasıl arabaya bindiriyorsun bebek arabası mı normal araba mı bebel arabasıysa benim kızım zor sığıyor bebek arabasina kanguruya binecek kadar olsun da kızımın da elinden tutar anca öyle çıkarım ben kendim çıkacak olursam

Amin canım benim teşekkür ederim Sifa olur inşallah oldugu kadar emziriyorum yine de. Öyle yapmaya çalışıyorum canım kafama takmamaya çalışıyorum. Hayırlısı olsun.

Canım kesinlikle yalnız degilsin ,ben bebeği çok istememe, sekiz sene sonra bı düşük, bı kürtaj ardından kucağıma almama rağmen ,hemen ben aynı durumdayım. Bazen neden çocuk yaptım diye düşünüyordum ,üstelik eşimin isteği yokken ,çocuk ağladığı zaman bana kızıp ne diye çocuk çocuk diye tutturdun, ne güzel hayatımız vardı bozdun demesine karşın ben de bebek ağlayıp uyumayinca uyutmayinca acaba yanlış mı yaptım diye düşünüyordum Ama dün on sekiz saat uyanık kalıp sürekli kustuktan sonra hastaneye götürdüğüm yavruma damar yolu acarlarken kafasına elini vura vura aglamasindan sknra bı silkelendim onu o halde görünce oturup ağlamamak için zor tuttum kendimi. Etraf hep konuşur ama biz miniklerimiz için güçlü olmak zorundayız, sen de takma kimseyi onun bı gülümsemesi gerçekten dünyaya bedel,yeter ki sağlıklı olsunlar var olsunlar .

Emzirme parasını hastane yapıyor ama doğum parası için bizzat aile ve çalışma bakanlığına müraacat ediliyor
Herhangi bir şartı var mı acaba bu doğum parası için nasıl yapılıyor ben uğraştım ama başvuru yapamadım

Selam arkadaslar biz 15 gunluk olduk:)d vitamini damlasi saglik ocaginda kalmamis venatura d3 k2 aldik trendyolda yorumlara bakarak.bunu kac damla kullanmamiz gerekiyor gunluk

Herhangi bir şartı var mı acaba bu doğum parası için nasıl yapılıyor ben uğraştım ama başvuru yapamadım
Sut parasi da alabiliyorsunuz unutmayin arkadaslar 202 lira direkt vermisler esime.26 aralikta dogum yaptim dogum parasi da 1 martta yatacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…