2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Pamukçuğu karbonatlı suyla silince daha çok dağılıyormuş kafam karıştı, ondan da müdahale etmek istemiyorum. Emmesinde vs sorun yok bilemedim ki, neyse en iyisi doktora götürmek

Ben yarın doktora götüreyim diyorum ya canım sıkıldı. Karbonatla silmek de daha çok yayıyormuş, damla varmış doktor onu yazar hiç değilse. Bizim kız da ne sever ya d vitamininden de tiksinio pof
ev eczane gibi oldu artik ilaclar fisfislar damlalar of

Kizimda 9. Ayda ve 12. Ayda yapılacak demişti doktorumuz bende hiç duymadım 2. Ayda
Bende öyle okudum canım ama bizim doktor bu ay sonu yapacağım dedi küçücük bebek yani yaptırmayı düşünmüyorum bende. İyi diye özel doktora götürüyorum, götürdüğüm doktor biraz değişik zaten aşıdan sonra ateşi çıkarsa ateş düşürücü vermeyeceksin 7/24 beni ara, aşıdan sonra yıkanmaz derler sen yıkayacaksın ama çeşme suyuyla değil damacana suyla yıka falan dedi. Hani ay olarak 7. ayda yapıcam dese bir nebze anlarım 2 ay var arada derim ama 2 aylık bebeğe menenjit aşısı hiç duymadım ve tedirgin oldum bende

PTT ye ulaşamadım belki once doğum yapan alan varsa diye yazdım onun dışında emzirme parasida yatiyomus
Emzirme parası için internet üzerinden başvuru yapılıyor mu ki ?
Hesap no tanımla hesabına yatsın canım ptt ye gitmene gerek yok
E devlet uygulamasından maaş hesabımı tanımladım şimdi . Henüz yatmamış benim ki . Eşime de hastanede ocağın 20 sinde yatacak demişler.
Kızlar irmik helvası çok güzel süt yapıyor
yemesi de keyifli gece kalkıp helva yiyorum ben bende değilim
Offf bayılırım irmik helvasına bugün supangle yapacaktım biraz da helva yapayım zaten hepsi 2-3 güne biter

yok birsey demediler o asilar hakkinda. Size asi karti vermediler mi hastaneden bana bi asi karti verdiler hangi asi ne zaman yapilir yaziyor ustunde. Vermedilerse googleda vardir mutlaka bi bakin isterseniz ya da sabah resmini cekip atarim
Google a gerek bile yok. E nabızda hepsi var. Uygulamanız yoksa indirin çok kullanışlı bir uygulama. Aşı takvimi kısmında bütün aşılar ve yapılma tarihleri yazıyor takvim şeklinde.

Oo iyiymiş maşallah Daha hiç çıkmadım eşim varken çıkabilirim Allah korusun kızım elimi bırakınca bi gider de tutamazsam yetişemezsem birsey olur diye korkuyorum.
Valla bende çıkıyorum bayadır hemde atıyorum arabaya iki bebeyi de çok da güzel geziliyor. Gezmek dediysem arkadaşlarıma falan oturmaya gidiyorum büyük çocuklar oyun oynuyor. Benim küçük bebeyi de arkadaşlara veriyorum ohhhh azcık da olsa dinleniyorum bir kere de yalnız başıma hastaneye götürdüm bebişimi onu da gezmeden sayıyor muyuz

Merhabalar
2. Ayda menenjit aşısı yapılabiliyor
Farklı protokoller var
Bu resimde görebilirsiniz

Forever07 teşekkür ederim canım az biraz geçti ama dun yine sancilanmaya başladı göğüslerim yaklaşık 1 ayligiz hala iki saati asmadan emzirmeye çalışıyorum elimde manuel var oda bayağı canımı yakiyo olmazsa mochi diye bı markanın varmış ondan alacağım.

14.gunumde gittim. Hiç sormadim tekrar gelecekmiyim diye doktorda bişey demedi. Gideceğimi sanmıyorum. Sezeryan oldum bu arada.
Sezeryansa bence git derim. İlk doğumum sezeryandı ilk kontrolüm 10 gün sonraydı diğeri de kırk bitince doktor gel demişti gitmiştim.

Bende tam bilmiyorum ama direk TC yle cikiyomus . Sorgulattim da daha yansimamis sanırım bugün 27 günlüğüm
Ben e-devletten baktım da başvuru görünmüyor diye uyarı verdi, bugün 41 günlük oldu başvuru olsa görünürdü. Kendim başvurmam gerekiyor sanırım

Ekran fotosu alındı üstelik unlu bir tarif ben un helvasını da çok severim tek seferde iki lezzet

Merhabalar
2. Ayda menenjit aşısı yapılabiliyor
Farklı protokoller var
Bu resimde görebilirsiniz Eki Görüntüle 2758044
Dünden beri araştırıyorum hiç böyle bir bilgiye denk gelmemiştim o yüzden de tedirgin oldum. Gittiğimiz doktor çok tecrübeli, tanınan bir doktor kendisine güveniyorum ama aşı konusu beni genel olarak zaten tedirgin ediyor bir de erken yapıcam diyince sorgulamaya başladım. Bu sayfaya da bakayım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…