2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım stres nazar birden bire kesebiliyomus dikkat et bunlara çok dillendirme bana hep öyle dediler kendimizin bile nazarı degebiliyomus bende mastit oldum anlamsizca çok fena sancilaniyorum ilk zaman olacak şeyler 1 ay sonra oldu . Kimyon çayı icebilirsin onun dışında kuru dut ve incirin ikili hoşafı cidden cogaltiyo irmikli tatlılar tahin helvası bunların yanı sıra olabildiğince uyku ve su

Kızlar bebeğin baş çevresi grafiğini çözebilen var mı? Ebeye sormadım e-devletden bakarım diye çözemedim
Persentil tablosunda bebeğinin doğduğundaki ölçüsü üzerindeki çizgiyi takip ederek anlayabilirsin. Şuan kaç aylıksa o değerde olması gerekiyor

Sut parasi da alabiliyorsunuz unutmayin arkadaslar 202 lira direkt vermisler esime.26 aralikta dogum yaptim dogum parasi da 1 martta yatacakmis
Ben 24 Kasım'da doğum yaptım ama eşime de bana da bir şey yatmadı ,ayrıca mi başvurmak gerekiyor

Ben 24 Kasım'da doğum yaptım ama eşime de bana da bir şey yatmadı ,ayrıca mi başvurmak gerekiyor
Sut parasi icin bebegin kimligiyle dogum kagidini alip sgk ya gidin 202 lira hemen veriyolar,dogum parasi icinde sosyal hizmetler kurumuna ayni belgelerle gidin 2 ay sonra ptt den anne adina yatiyormus sadece biz alabiliyormusuz 1 martta pttye gitsin anne demisler

İyi akşamlar hanımlar 46 günlük olduk kanama 2 günde bir geliyor normal mi bu sizce

Canım süt parası bize yatmadı başvuru yapılıyo mu ona doğum parası adıma yattı ama süt parası yatmadı eşimin adıma
Süt parasına bildiğim kadarıyla başvuru yapılmıyor çünkü hemşire 2 hafta sonra eşinin hesabına yatar demişti bende emekli sandığına da veriliyor mu deyince yok o zaman yatmaz demisti

Bende doğum parasını bu ayın 25 inde alicam 400 TL ile büyük hayallerim var

Bir seferde ağzının bi kaç yerini silersen dağılabilir. Ben tek seferde tek bi yeri siliyorum. Gerçi pamukcuk mu bilmiyorumda. Dilinin üzeri sadece
Karbonatli suyu meme uzerine de sürüp emzirin hem yarayi aciyi azaltiyo hem emdigi icin pamukcuga iyi geliyo

Hastane degil biz Gebzedeyiz esim sosyal guvenlik kurumuna gitmişti ordan vermisler dogum kagidiyla birlikte

Hadi yaa bana da 10 gun sonra demişti denk getirememistim. Bebegimi gotürunce 14.gün denk getirdim. Hiç gitmeyi düşünmüyordum sezeryan diye. Ameliyat yerimde de sikintı yok diye
Asıl sezeryan olduğu için gitmelisin canım ameliyat çünkü dikişlere bir baksın. Ultrasonla da içeri dikişlerini kontrol eder.

Aynı durumlar bende var ne gündüz ne gece aala uyumıyor sabır allahım sabırr ne uyku uyuyorm gexe nede gündüz dinlenebiliyorum mememi bile almak istemyor

Öyle yorgunum ki bebeğim sabahtan beri agliyor, ıkınıyor ve kakasını yapamadi. Çok zor anne olmak. 2. 3. Çocuğu olanlar nasil dayaniyorsunuz? Allahim sabir versin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…