2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Kizlar su bezi kullanan var mi indirime girmis elimizde sleepy ve molfix var 3 numarayi da bundan alalim diyor esim indirimde diye alalim mi iyi mi?

Pudram yok maalesef alovera sürdüm biraz etki etti emerken çok terliyo zaten sürekli siliyorum elimden geldiği kadarıyla
sapka vs takma oraya degdikce tahris etmesin gecer kisa zamanda umarim

Bepantholun pişik kremi var dediğin gibi o kızarıklıkları sivilcemsi şeyleri geçirdi alovera sürdüm her şeye iyi geliyo diye . Çok terliyo emerken ondan oluyo sanırım saçlı bebek oldugundan elimden geldiğince de siliyorum

Ya kıyamam 56 mııı 40a geçmio mu bu meret yaaaa deliriommm Allah kolaylık versin kuzum yaa
Evet kuzum 56 maalesef. Sarı akıntı vardı tekrar kan geldi birazcık. Ped takmayı bırakacağım günlere gelmek istiyorum artık.. Ve dikişlerimin düşmesini.. Aminn kuzum inşallah ya bir an önce geçse de rahatlasam.
Henüz ona özel almadık ama ablasından kalan cingiraklar var gecen gün çıkardık dikkatini çekti sesi :)
Ne güzel sizin hazırda varmış en yakın zamanda ben de alacağım inşallah
Yaa ben De o yumuşak çıngıraklardan istiyorum kızımaa yok canım daha almadım da almak istiyorum oyuncaklara bakıyorum bir kaç gündür netten
Ben aldım e bebekten çıngırak.. daha dikkatini çekmiyor
Yakında anlamaya başlar kuzum inşallah kaç günlük bebişin?
Ben daha almadim 1 2 çıngırak var sadece genelde mimiklerimle oyun yapiyor dikkatini cekiyorum bazen beni taklit etmeye çalışıyor cok hos oluyor
Ben de öyle canım mimiklerimle yapıyorum hoşuna gidiyor ben de alacağım bakalım ne tepki verecek merak ediyorum
Maşallah eşine ya benimki de alacak da bakıyoruz bakalım ne alsak diye daha anlamaz falan diyodu sonra aylık yazısını okudum dikkatini çekiyormuş artık oyuncaklar onu duyunca almaya kalktı bakalım alcaz inşallah

Dikişlerinin artik dusmesi gerekmiyormu doktora danistinmi 2 ay olmus

Canım ben doktorA götürdüm rontgen cekildi asırı gazi varmıs damla verdi bi de fitille kakasini yaptirdilar dün çok rahatti misler gibi uyudu ama gece yine aynı oldu

Fitil geçici çözüm canim, benim oğlumda ayni şekilde, mecburen 3 ay damla ve ile idare edecez. Sonra hiç olmamış gibi geçiyormuş bağırsak sorunu.

Dikişlerinin artik dusmesi gerekmiyormu doktora danistinmi 2 ay olmus
Doktor 2 ay sonraya randevu oluşturdu kuzum 2 ay yakınlaşmak yok dedi. 2 ayı buluyormuş düşmesi. Daha düşmedi 4 tanesi duruyor gıcık oluyorum. 25 inde doktor randevum bakalım o zamana kadar düşmezse ne yapacak doktorum. İnan sıkıldım artık.

Kızlar sıcaktan mi sampuandan mi anlamadım böyle oldu minigimin ensesi inşallah egzama turu bişey degildir yarın doktora gideceğiz
Büyük kızımın ensesi böyle kızarıktı
Zaman zaman azalıp çoğalıyordu. Sonra kendiliğinden geçti. Doktora sormuştuk olabilir demişti çok üstüne durmadı

Ya kızlar bir şey söylemek ıstiyorum bana yardımcı olur musunuz psikilojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum siz de de böyle mı. Sanki hastalanacakmis gibi bi his oluyo için de içim içimi yiyiyo bir yerinde bir şey görsem hemen gıda alerjisine yoruyorum bir yerinde kızarıklık olsun hemen netten açıp bakıyorum saçma saçma şeyler kuruyorum kafamda kafayı yemek üzereyim. Neden böyle ya hep için de bi korku ilk bebek ondan mı acaba. Sizler de böyle misiniz

Öyle yorgunum ki bebeğim sabahtan beri agliyor, ıkınıyor ve kakasını yapamadi. Çok zor anne olmak. 2. 3. Çocuğu olanlar nasil dayaniyorsunuz? Allahim sabir versin bize
Gercektende hepsi kucuk olanlarin Allah yardimcisi olsun benim 3.ama ablamiz 14 abimiz 8 yasinda ablasinin coj yardimi oluyor acil durumda bakar sagolsun.

Ilk bebegimde sut emerken genzine kaciyordu bogulur gibi oluyordu hemen yan odadaki kayinvalideme kosuyorduk:)3. Bebegim dogdu ayni sorunlar bu ufakliktada var aradan 8 yil gecti ondan mi bilmiyorum insan hala panik oluyor normal sanirim ama cokta takmamaya çalışın tabi kontrollu olmaktada fayda var

Bizede 2. Ayında kalça ultrasonu yapılacak dedi. Birde göz muayenesini 4 haftayı tamamladıktan sonra 8 hafta ici yaptırabilirsiniz dedi 1 aylık kontrolünde yaptırmadım ben size birşey söylediler mı göz hakkında?

Ben yaptirdim goz muayenesini hazir 1 aylik kontrole gitmisken, doktor 4.haftadan itibaren yaptirabilirsin demisti, cok elzem degil goz kontrolu ama erken teshis edilebilecek bir rahatsizlik varsa onemli oluyor. Kisa bir kontroldu, doktor gozlerine isik tuttu, tepkiyi olctu, katarakt var mi diye bakti vs. 3-4 aylikken bir makina varmis onla gorme ile ilgili detayli bakiyorlarmis ama buyumesi lazim dedi. Kalca ultrasonu icin bana da ikinci ay kontrolunde yapicaz dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…