Hadi saglikla insallah canim.Biz pazartesi ayın 18inde sünnet yaptıracağız inşallah
Erkek kiz yok canim :) ilk ay içinde çekilmesi gerek ben nasipse cuma kontrol gidicem çektirecgz hemde sünnet için tarih alacagiz hayirlsliyla insallah bakalkmKızlar erkek bebek kalça ultrasonu ne zaman çektiriliyor? Ben doktora götürmedim hiç bilmiyorum
Mavi hametan krem ile geçiyordu bizim sadeceBebeğimin poposu falan çok kızardı.
Aşırı tahriş olmuş.
Kimi dedi pudra kullan
Kimi dedi krem
Bir onu bir bunu derken maf oldu. .siz ne kullanıyorsunuz öğrenmek istiyorum
Ay ne bileyim bir doktor gruptan birisine sanki kızların geç olgunlaşıyor 2. Ayda çektirin boşuna 1. Ayda çektirip panik olmayın demişti. Ben de 1. Ay biliyordum ama Sanki bazılarımıza da 2. Ay demişler. Bilemedim ki canımErkek kiz yok canim :) ilk ay içinde çekilmesi gerek ben nasipse cuma kontrol gidicem çektirecgz hemde sünnet için tarih alacagiz hayirlsliyla insallah bakalkm
Goz için 3 ay yaziyor canim kitabindaBizede 2. Ayında kalça ultrasonu yapılacak dedi. Birde göz muayenesini 4 haftayı tamamladıktan sonra 8 hafta ici yaptırabilirsiniz dedi 1 aylık kontrolünde yaptırmadım ben size birşey söylediler mı göz hakkında?
1 ve 2 arasında pek fark yok aslında canim ya, biz 1 aylık olduk artık çekilebiliriz, yani suan 2. Ayın içinde olmus oluyoruz zaten :)Ay ne bileyim bir doktor gruptan birisine sanki kızların geç olgunlaşıyor 2. Ayda çektirin boşuna 1. Ayda çektirip panik olmayın demişti. Ben de 1. Ay biliyordum ama Sanki bazılarımıza da 2. Ay demişler. Bilemedim ki canım
Masallah de kizAynen öyle ben de bu durumdayım. Benim bebeğim çok huysuz değil Allahtan. Keyfi yerinde olduğu zaman emer gazi çıkarırım uyur 2 3 saatte bir emmeye kendi kalkar gece de gündüz de boyle. Valla bunu bile kafaya takıyorum niye bu kadar çok uyuyo niye hiç aglamiyo diye saka gibi ya
Rica ederimmteşekkür ederim canım benim
Anam ne güzel maşallah de dilini ısır canım daha ne istiyorsunAynen öyle ben de bu durumdayım. Benim bebeğim çok huysuz değil Allahtan. Keyfi yerinde olduğu zaman emer gazi çıkarırım uyur 2 3 saatte bir emmeye kendi kalkar gece de gündüz de boyle. Valla bunu bile kafaya takıyorum niye bu kadar çok uyuyo niye hiç aglamiyo diye saka gibi ya
Aynen öyle ben de bu durumdayım. Benim bebeğim çok huysuz değil Allahtan. Keyfi yerinde olduğu zaman emer gazi çıkarırım uyur 2 3 saatte bir emmeye kendi kalkar gece de gündüz de boyle. Valla bunu bile kafaya takıyorum niye bu kadar çok uyuyo niye hiç aglamiyo diye
Allah sifa versin canim. Bu konuyu uzman bir dr ile gorus bence umarım bir çözümü vardır dediğin gibi yazik süt kuzusu daha.Kızlar acil bilen varsa yardımcı olabilir mi? Sabah migren vurdu. Akşama kadar dayandım ama sonunda eşimin halasının kızına gittik hemşire kendisi. Bir ampül diclomec iğne vurdu. Emziriyorsan ne etki eder bilmiyorum ama diye uyardı da ben artık dayanamadığım için vur vur dedim. Eve gelince 2-3 saat sonra 120 cc süt sağıp o sütü döktüm ilaç geçmiştir diye. Sonra oğlum bu arada mama yedi mecbur. Ama hıçkırık tutunca sinir krizi geçiriyor ve emzirmeden geçmiyor hıçkırık. O yüzden emzirdim. İki saat geçti çığlık çığlığa ağlamaya başladı. İlaç yüzünden mi diye korktum. Prospektüse baktım. Gebelikte ve emzirirken kullanılmaz yazıyor. Neyseki babası ayakta gezdire gezdire hoplata hoplata susturabildi. Gaz mıydı ilaç mı yaptı anlayamadım. Ne yapsam şimdi sürekli mama da vermek istemiyorum aslında ama. Allah kimseye yaşatmasın şu migreni kendimi öldürmek istiyorum atak gelince. Böyle giderse ağır ilaçlarla emzirmek de yalan olacakmemeyi de çok seviyor yavrum yazık.
Aynen canım biraz daha büyüyünce farklı bir cihazda gözün arka kısmını da inceliyorlar damlayla gözü büyütüp kucağına oturuyorsun dr bakıyor sonra basit bir işlem bu da. Ben asıl kalçadan korkuyorum kizimda kalça gelişim geriliği vardı 2 ay pavlik bandaj kullandık inşallah oglumda da birşey çıkmazBen yaptirdim goz muayenesini hazir 1 aylik kontrole gitmisken, doktor 4.haftadan itibaren yaptirabilirsin demisti, cok elzem degil goz kontrolu ama erken teshis edilebilecek bir rahatsizlik varsa onemli oluyor. Kisa bir kontroldu, doktor gozlerine isik tuttu, tepkiyi olctu, katarakt var mi diye bakti vs. 3-4 aylikken bir makina varmis onla gorme ile ilgili detayli bakiyorlarmis ama buyumesi lazim dedi. Kalca ultrasonu icin bana da ikinci ay kontrolunde yapicaz dedi doktor.
Eşin neden oyle yaptı cook sasrdım bide oglunu getırmesı mı lazm dı illa oyle zamanda getırmıs . Esler biraz anlyıssıx oluyor sankı bızı anlayamıyorlar . Benım annem yanımda 40 ım cıkana kadar kalacak canım . Ikı hafta oldu benımde topladım kendımı cok sukur . Rabbım yardımcın olsun . Hastanede 10 gun neden kalmıstın sen bızım burda 2 gun kalınıyorAhhh canım sezeryan gerçekten çok zormuş. İlk 3 gün varya ben asla iyileşmeyeceğimi düşündüm.
Yanımda kalacak kimsem yok.
Eşimde işe gitmeye devam etti çok zoruma gitti 2 gün izin alayım demedi.
Bir kapımı çalan olmadı.
Eşimin Bir oğlu var eski Alman eşinden
Gitti oğlanı getirdi yemin ederim o halimle kalktım eşime ve oğluna yemek yaptım hep.
İnsanın içinde merhamet vicdan olmalı.
Eşime sor beni çok sever. Ama zor günde değil iyi günde seviyor. Ben 1 gün yatağa girmedim.
Bir ilaç Bir bardak su veren olmadı.
Canım kayısıda bebege gaz yapıyor dıye bılıyorum .Bende aynıyım hamilelikte bile bu kadar olmadım kayısı tuketiyorum bende bol hosafini da korkudan soda bile içemiyorum aslında kefir de iyi ama laktizsuz olması gerek.
Brokoli karnabahar lahana cok gaz yapar canim rezene icseydin üstüne
Yenı doganda daha cok bez gider mıs buyudukce azalırmıs dıye duymusrum benımde ılk bebegım 15 gunluguz her bezımız kakalıKızlar bebeğim 43 günlük oldu. 2 gündür kakasını tam yapamıyor yani miktarı baya azaldı. Altını açtığımda genelde gaz çıkarırken yaptığı çok az kaka oluyor. Çişide normalde 2 saatte çok dolu bez alırdım şimdi 4-5 saatte bile bezi o kadar ağırlaşmıyor. Bu bir sorun mudur, doktora gitmem gerekir mi yoksa büyüdüğü içim düzene mi giriyor?
İlk günden itibaren kayisi hoşafı içiyorum canim gazi var ama aşırı degil Hamd olsunCanım kayısıda bebege gaz yapıyor dıye bılıyorum .
Ayni durum canım. Emziği kendime rakip göruyorum bendeKarni doyuksa bence verilmeli bende vicdan yapiyordum sutum varken emzik tutuyor diye ama baktim hep meme istiyor busefer kusuyor daha zararlı bu sefer
Bence sabaha kadar emzirme yapmayin sabah saglik ocagina sorup emzirin buyuk ihtimal etkisi varsa kakayla atarKızlar acil bilen varsa yardımcı olabilir mi? Sabah migren vurdu. Akşama kadar dayandım ama sonunda eşimin halasının kızına gittik hemşire kendisi. Bir ampül diclomec iğne vurdu. Emziriyorsan ne etki eder bilmiyorum ama diye uyardı da ben artık dayanamadığım için vur vur dedim. Eve gelince 2-3 saat sonra 120 cc süt sağıp o sütü döktüm ilaç geçmiştir diye. Sonra oğlum bu arada mama yedi mecbur. Ama hıçkırık tutunca sinir krizi geçiriyor ve emzirmeden geçmiyor hıçkırık. O yüzden emzirdim. İki saat geçti çığlık çığlığa ağlamaya başladı. İlaç yüzünden mi diye korktum. Prospektüse baktım. Gebelikte ve emzirirken kullanılmaz yazıyor. Neyseki babası ayakta gezdire gezdire hoplata hoplata susturabildi. Gaz mıydı ilaç mı yaptı anlayamadım. Ne yapsam şimdi sürekli mama da vermek istemiyorum aslında ama. Allah kimseye yaşatmasın şu migreni kendimi öldürmek istiyorum atak gelince. Böyle giderse ağır ilaçlarla emzirmek de yalan olacakmemeyi de çok seviyor yavrum yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?