2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim tombisimde de su ergenlik kızarıklık var yuzunde ve Pütür oldu bugun hemşire dedi ki sutun yağlı ise ondan olur :)
Herkes birsey diyor masallah :)
Bu arada asidan sonra uzun süre uyumadi oğlum huzursuzlandi ve tabi memeden ayrılmadı. Saat 10 da asi olduk neredeyse 17 kadar sürdü az daldi geri uyandi falan. Insallah gece rahat uyur kuzum.

Erkek kiz yok canim :) ilk ay içinde çekilmesi gerek ben nasipse cuma kontrol gidicem çektirecgz hemde sünnet için tarih alacagiz hayirlsliyla insallah bakalkm
Ay ne bileyim bir doktor gruptan birisine sanki kızların geç olgunlaşıyor 2. Ayda çektirin boşuna 1. Ayda çektirip panik olmayın demişti. Ben de 1. Ay biliyordum ama Sanki bazılarımıza da 2. Ay demişler. Bilemedim ki canım

1 ve 2 arasında pek fark yok aslında canim ya, biz 1 aylık olduk artık çekilebiliriz, yani suan 2. Ayın içinde olmus oluyoruz zaten :)
Insallah hepimiz saglikli haberler alalım onemli olan

Masallah de kiz 40 cikti mi sizin

Kızlar acil bilen varsa yardımcı olabilir mi? Sabah migren vurdu. Akşama kadar dayandım ama sonunda eşimin halasının kızına gittik hemşire kendisi. Bir ampül diclomec iğne vurdu. Emziriyorsan ne etki eder bilmiyorum ama diye uyardı da ben artık dayanamadığım için vur vur dedim. Eve gelince 2-3 saat sonra 120 cc süt sağıp o sütü döktüm ilaç geçmiştir diye. Sonra oğlum bu arada mama yedi mecbur. Ama hıçkırık tutunca sinir krizi geçiriyor ve emzirmeden geçmiyor hıçkırık. O yüzden emzirdim. İki saat geçti çığlık çığlığa ağlamaya başladı. İlaç yüzünden mi diye korktum. Prospektüse baktım. Gebelikte ve emzirirken kullanılmaz yazıyor. Neyseki babası ayakta gezdire gezdire hoplata hoplata susturabildi. Gaz mıydı ilaç mı yaptı anlayamadım. Ne yapsam şimdi sürekli mama da vermek istemiyorum aslında ama. Allah kimseye yaşatmasın şu migreni kendimi öldürmek istiyorum atak gelince. Böyle giderse ağır ilaçlarla emzirmek de yalan olacak memeyi de çok seviyor yavrum yazık.

Anam ne güzel maşallah de dilini ısır canım daha ne istiyorsun

Allah sifa versin canim. Bu konuyu uzman bir dr ile gorus bence umarım bir çözümü vardır dediğin gibi yazik süt kuzusu daha.

Aynen canım biraz daha büyüyünce farklı bir cihazda gözün arka kısmını da inceliyorlar damlayla gözü büyütüp kucağına oturuyorsun dr bakıyor sonra basit bir işlem bu da. Ben asıl kalçadan korkuyorum kizimda kalça gelişim geriliği vardı 2 ay pavlik bandaj kullandık inşallah oglumda da birşey çıkmaz

Eşin neden oyle yaptı cook sasrdım bide oglunu getırmesı mı lazm dı illa oyle zamanda getırmıs . Esler biraz anlyıssıx oluyor sankı bızı anlayamıyorlar . Benım annem yanımda 40 ım cıkana kadar kalacak canım . Ikı hafta oldu benımde topladım kendımı cok sukur . Rabbım yardımcın olsun . Hastanede 10 gun neden kalmıstın sen bızım burda 2 gun kalınıyor

Canım kayısıda bebege gaz yapıyor dıye bılıyorum .

Yenı doganda daha cok bez gider mıs buyudukce azalırmıs dıye duymusrum benımde ılk bebegım 15 gunluguz her bezımız kakalı aklında kalmasın kontrole gittignde sor yınede

Bence sabaha kadar emzirme yapmayin sabah saglik ocagina sorup emzirin buyuk ihtimal etkisi varsa kakayla atar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…