2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende öyle hissediyorum inanirmisin şuan kydeyim wc ye bile çok nadir gidiyorum çünkü iki kere filan çok nadirde olsa fışkırarak kusmasina şahit oldum ne yapacağını bilemiyo insan her kafadan ses cikiyo her doktora gitmemde bir suru şey soruyorum doktor bu kadar stres yapmayın ne var ki el bebek gül bebek büyüyüp gidecek Allah çözümsüz şeylerle karsilastirmasin dedi uykusuzluktan başım gözüm donuyo ama içim el vermiyo uğraşacak biseyimizde yok o yüzden oluyo kafa bebekte yoğun çünkü hepsi bundan depresyona filan gerçekten açık...

Canım bence rahat olmalısın. İlk anneliğin bu normal.

Bebeğimin poposu falan çok kızardı.
Aşırı tahriş olmuş.
Kimi dedi pudra kullan
Kimi dedi krem
Bir onu bir bunu derken maf oldu. .siz ne kullanıyorsunuz öğrenmek istiyorum

Merhaba arkadaşlar benim çok yeni gebeliğim var adete göre 4+4 bügün doktora gittik karından göremedi alttan baktı küçük bir kese var dedi(5mm) çok küçük dedi kan verdim 5535 çıktı aklım çok karıştı kan yüksek geldi ama kese gözükmemesi normal mi benim durumumu yaşayan var mı

Ben anlamam ama dikkat et Dış gebelik olmasın

Aşırı tahriş olmuş.
Kimi dedi pudra kullan
Kimi dedi krem
Canım benim bebeğimin de kizariyordu, sonra yara oldu, temizleme mendilini ıslatıp siliyorum poposunu temizlerken, bir de doktor sudokrem kullan dedi, o iyi geldi.

Aşırı tahriş olmuş.
Kimi dedi pudra kullan
Kimi dedi krem
ben pisik kremi kullaniyorumdavo yarayi yapan islak mendil canim temizleme pamuguyla silersen azaliyor. Ben sadece gece kullaniyorum artik islak mendili kolayima gidiyor diye

Aşırı tahriş olmuş.
Kimi dedi pudra kullan
Kimi dedi krem
Canım ben dalinin pişik kremini kullanıyorum ama bitince sudo krem alacağım dalin çok hoşuma gitmedi. Hastaneden mustela ve bepantol verdiler hediye onları çok beğendim. Sudo kremi de çok övüyorlar onu deneyeceğim

Aynen öyle ben de bu durumdayım. Benim bebeğim çok huysuz değil Allahtan. Keyfi yerinde olduğu zaman emer gazi çıkarırım uyur 2 3 saatte bir emmeye kendi kalkar gece de gündüz de boyle. Valla bunu bile kafaya takıyorum niye bu kadar çok uyuyo niye hiç aglamiyo diye saka gibi ya

Maşallah canım o kadar takma kafaya inan düşündükçe yipraniyo insan . Gece gündüz kavramı yok gece 3 gibi uyandı 7 de uyudu düşün düzen oluşturan kadar böyle geçecek sanırım .

Kızlar merhaba, birinci ay aşısı sağlık ocağına gittiğimizde, hemşire bize ikinci ay aşısına gelmeden bir hafta önce kalça çıkığı ve göz muayenesi ni yaptırın dedi. Devlet hastanesi yapıyormuş ama bunları çocuk doktoru yapiyormu. Ya da göz için ayrı, kalça çıkığı için ayrı mı randevu alacağım. Bu konuda hiç bilgim yok siz nasıl yaptırdınız.

Aşırı tahriş olmuş.
Kimi dedi pudra kullan
Kimi dedi krem
Ben bephantol pişik önleyici krem sürüyorum günde 2-3 defa. Pişik olmuşsa daha etkili bir krem kullanman gerekir desitin veya sudocrem sürebilirsin

Canım merhaba. Biz özele götürüyoruz devlet hastanesi de yapıyordur mutlaka tabii. Bizim 2 aylık olucak bu ay bebişimiz. Sağlık ocağına gitmeden bir gün önceye aldık randevuyu. Göz için ayrı doktora aldık kalça ultrasonununa da randevu alınmıyor çocuk doktorunun yanına girdikten sonra o sizi yönlendirecek dediler gittiğimiz hastanede. Yani pazartesi günü önce göz doktoruna sonra çocuk doktorunun yanına gireceğiz o da kalça ultrasonununa yönlendirecek o gün çekilecek. Salı günü de aşımız var sağlık ocağında. Oradaki ebeye de göstereceğim sonuçları. Öyle işte canım.

teşekkür ederim canım benim

Çocuk doktoru da göze bakıyor ama detaylı muayene için göz doktorunun bakması gerekiyor canım kalça usg icinde çocuk doktoru yönlendiriyor devlette de yapılıyor tabiki ama aynı gün çekilir mi belli olmaz hastanenin yoğunluğuna göre değişir. Aşı içinde verem aşısı yapılacakmış iz bırakan aşı onunda günü varmış sağlık ocaginda o gün götürmemiz gerekiyor.

Aşırı tahriş olmuş.
Kimi dedi pudra kullan
Kimi dedi krem
Ben mustelanın pişik kremini almıştım bir de hametan aldım. Genelde hametanı kullanıyordum ama geçen gün ıkınmaktan makat kısmı kızarmış, benek benek olmuştu mustela sürdüm 2. güne geçti hemen. Bir de ben hiç ıslak mendil kullanmadım direkt ılık su ve pamukla siliyorum. Sende dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…