Benim esım bana meyvesıyusunu almıstı onu arastırırken gordum hosaf ıcın cok faydalı ama kayısı hosafı ıcmeyın yazıyrodu netten bı arastır istersen canımİlk günden itibaren kayisi hoşafı içiyorum canim gazi var ama aşırı degil Hamd olsun
Acaba hoşaf yada kurusu degil de meyvesi yapiyor olabilir mi?
Benim doğum öncesi kan değerlerim düzgün değil idi. Ondan kaldım hastanede.Eşin neden oyle yaptı cook sasrdım bide oglunu getırmesı mı lazm dı illa oyle zamanda getırmıs . Esler biraz anlyıssıx oluyor sankı bızı anlayamıyorlar . Benım annem yanımda 40 ım cıkana kadar kalacak canım . Ikı hafta oldu benımde topladım kendımı cok sukur . Rabbım yardımcın olsun . Hastanede 10 gun neden kalmıstın sen bızım burda 2 gun kalınıyor
Allah sana güç kuvvet eşine de merhamet versin canımBenim doğum öncesi kan değerlerim düzgün değil idi. Ondan kaldım hastanede.
Doğumdan önce idi. Doğum için de 3 gün. Toplam 10 gün. Keşke doğum için 10 gün kalsa idim. Burda doğum hastanesinde öyle iyi bakıyorlar kı anlatamam.
Çok merhamet ettiler bana. Eşim bana karşı hiç duyarlı merhametli davranmadı.
Bize ikinci ay dediler, hastanenin verdiği aşı cizergesinde de 2. Ay yazıyor, ben de o güne randevu aldım.Ay ne bileyim bir doktor gruptan birisine sanki kızların geç olgunlaşıyor 2. Ayda çektirin boşuna 1. Ayda çektirip panik olmayın demişti. Ben de 1. Ay biliyordum ama Sanki bazılarımıza da 2. Ay demişler. Bilemedim ki canım
Eşler ilk zamanlar algılamakta gucluk cekıyorlar sanırım .onlara gore ne olduki sezaryen oldun acısız dogum yaptın gbı gelıuor . Ben süreklı yasadıgım zorlukları ona anlattım canım ilk baslarda herseyı ogluydı ama suan daha merhametlıBenim doğum öncesi kan değerlerim düzgün değil idi. Ondan kaldım hastanede.
Doğumdan önce idi. Doğum için de 3 gün. Toplam 10 gün. Keşke doğum için 10 gün kalsa idim. Burda doğum hastanesinde öyle iyi bakıyorlar kı anlatamam.
Çok merhamet ettiler bana. Eşim bana karşı hiç duyarlı merhametli davranmadı.
Ay ne bileyim bir doktor gruptan birisine sanki kızların geç olgunlaşıyor 2. Ayda çektirin boşuna 1. Ayda çektirip panik olmayın demişti. Ben de 1. Ay biliyordum ama Sanki bazılarımıza da 2. Ay demişler. Bilemedim ki canım
Bana 2. Ay dedilerBebeğimin poposu falan çok kızardı.
Aşırı tahriş olmuş.
Kimi dedi pudra kullan
Kimi dedi krem
Bir onu bir bunu derken maf oldu. .siz ne kullanıyorsunuz öğrenmek istiyorum
İlk olduğu için öyle canım. İlk bebeğimde ben de öyleydim. 4 ay depresyondan çıkamadım. 7. Ayda da migren hastası oldum stres ve üzüntüden. O yüzden rahat olmaya çalış. Hepsi geçecek sadece evham yapıyoruz.Ya kızlar bir şey söylemek ıstiyorum bana yardımcı olur musunuz psikilojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum siz de de böyle mı. Sanki hastalanacakmis gibi bi his oluyo için de içim içimi yiyiyo bir yerinde bir şey görsem hemen gıda alerjisine yoruyorum bir yerinde kızarıklık olsun hemen netten açıp bakıyorum saçma saçma şeyler kuruyorum kafamda kafayı yemek üzereyim. Neden böyle ya hep için de bi korku ilk bebek ondan mı acaba. Sizler de böyle misiniz
Yanlış atmışım 400lük benimki deBu 600 ıu luk fısfıs formunda büyük oğluma da bunu kullanıyorum. Bebeğe fazla olur bu. 400 ıu luk bebek için yeterliymiş .
O benim canım. :) biz 2. Ay kontrolüne gidince randevu alıp çektiricezAy ne bileyim bir doktor gruptan birisine sanki kızların geç olgunlaşıyor 2. Ayda çektirin boşuna 1. Ayda çektirip panik olmayın demişti. Ben de 1. Ay biliyordum ama Sanki bazılarımıza da 2. Ay demişler. Bilemedim ki canım
O benim canım. :) biz 2. Ay kontrolüne gidince randevu alıp çektiricez
sure kisaymis aslinda canim ben olsam calisirdim esinde evden calisiyormus madem bakiciya da gerek kalmaz sen de kafani dagitmis olursun bi nevi. Cunku hep ev hep cocukla ilgilenmek yorar sanirim bi sure sonraKızlar bir şey danışıcam size ya. Ben bir lisede müdür yardımcısıyım, 26 Şubatta doğum iznim bitiyor, normalde 2 seneye kadar ücretsiz izin alcaktım ama Lidya doğunca işimi özlemeye başladım resmenyerime aldıkları görevlendirme müdür yardımcısı da iş yükünden dolayı istifa etmiş, bugün haberi geldi. eşim işlerini evden idare ediyor bebeğe birlikte bakıyorduk. Mesai 10.00 16.00 arasıymış pandemiden dolayı, benim de süt izni ve öğleni birleştirince 13.00 16.00 arası 3 saat okula gitmem yetecek gibi duruyor. Pansiyondan sorumluyum ben bu sene boyunca açılmadı, okulların da bu gidişle açılacağı yok gibi. Dönersem tek korkum pandemi ama şunu da düşünüyorum o kadar izin aldım hamileyken korona olmayalım diye yine olduk maalesef. Bir de ben ekonomik özgürlüğüme çok düşkünüm, eşimin eline bakmak istemiyorum açıkçası. Sizce işime döneyim mi, siz olsanız napardınız? 3 saat çalışacağım 1 saat de gidiş dönüş sürse toplam, kızımdan 4 saat faln ayrı kalıcam.
Bir de öğretmen arkadaşlara sorum olacak diyelim ki işe döndüm denedim ama yapamadım, istediğim zaman ücretsiz izne ayrılabilirim di mi?
Uzun oldu baya hakkınızı helal edin
Aynen canım ya şimdiden bunalmaya başladım, eşim evde olmasa zaten kalkışmam böyle bir işe. Eylül e kadar durum böyle olur sanırım, Eylül den sonra da 1.5 saate düşecek süt iznim. Müdür bey daha ne diyecek bilmiyorum ama kabul ederse 1 4 arasını çalışayım ben en iyisisure kisaymis aslinda canim ben olsam calisirdim esinde evden calisiyormus madem bakiciya da gerek kalmaz sen de kafani dagitmis olursun bi nevi. Cunku hep ev hep cocukla ilgilenmek yorar sanirim bi sure sonra
Estağfirullah neden kusur olsun. Süt ve bütün süt ürünleri, peynir altı suyu tozu, laktoz, kazein içeren hiçbir besin, ilaç, takviye almayacaksınız.gunebakan_ Size bir şey sormak istiyorum daha önce sormuş muydum hatırlayamıyorum kusura bakmayın eğer sorduysam. Süt ürünleri diyetini tam olarak nasıl uygulayacağım? Süt ürünleri ve neler içeren gıdalar tüketmeyeceğim? Geçen yazmıştınız sanki ama hatırlayamadım kusura bakmayın..
Ben olsam calisirdim 4 saat az bir sure nefes almis olursun sende :)Kızlar bir şey danışıcam size ya. Ben bir lisede müdür yardımcısıyım, 26 Şubatta doğum iznim bitiyor, normalde 2 seneye kadar ücretsiz izin alcaktım ama Lidya doğunca işimi özlemeye başladım resmenyerime aldıkları görevlendirme müdür yardımcısı da iş yükünden dolayı istifa etmiş, bugün haberi geldi. eşim işlerini evden idare ediyor bebeğe birlikte bakıyorduk. Mesai 10.00 16.00 arasıymış pandemiden dolayı, benim de süt izni ve öğleni birleştirince 13.00 16.00 arası 3 saat okula gitmem yetecek gibi duruyor. Pansiyondan sorumluyum ben bu sene boyunca açılmadı, okulların da bu gidişle açılacağı yok gibi. Dönersem tek korkum pandemi ama şunu da düşünüyorum o kadar izin aldım hamileyken korona olmayalım diye yine olduk maalesef. Bir de ben ekonomik özgürlüğüme çok düşkünüm, eşimin eline bakmak istemiyorum açıkçası. Sizce işime döneyim mi, siz olsanız napardınız? 3 saat çalışacağım 1 saat de gidiş dönüş sürse toplam, kızımdan 4 saat faln ayrı kalıcam.
Bir de öğretmen arkadaşlara sorum olacak diyelim ki işe döndüm denedim ama yapamadım, istediğim zaman ücretsiz izne ayrılabilirim di mi?
Canım bebeğin hala çok küçük ama evde eşin olacaksa iyice emzirip birde yedekte süt yada mama hazır bulundurup gidebilirsin bence. Bizim okulda 4-5 tane müdür yardımcısı olduğu için ve okulda öğrenci de olmadığı için(ana okulu hariç) hepsi hergün gitmiyorlarmış okula. Aralarında günleri bölmüşler . Bilmiyorum senin okulunda nasıl olur yaparlar mı. Ama her durumda da 3 saat ben olsam çalışırdım eşim idare ederdi .Kızlar bir şey danışıcam size ya. Ben bir lisede müdür yardımcısıyım, 26 Şubatta doğum iznim bitiyor, normalde 2 seneye kadar ücretsiz izin alcaktım ama Lidya doğunca işimi özlemeye başladım resmenyerime aldıkları görevlendirme müdür yardımcısı da iş yükünden dolayı istifa etmiş, bugün haberi geldi. eşim işlerini evden idare ediyor bebeğe birlikte bakıyorduk. Mesai 10.00 16.00 arasıymış pandemiden dolayı, benim de süt izni ve öğleni birleştirince 13.00 16.00 arası 3 saat okula gitmem yetecek gibi duruyor. Pansiyondan sorumluyum ben bu sene boyunca açılmadı, okulların da bu gidişle açılacağı yok gibi. Dönersem tek korkum pandemi ama şunu da düşünüyorum o kadar izin aldım hamileyken korona olmayalım diye yine olduk maalesef. Bir de ben ekonomik özgürlüğüme çok düşkünüm, eşimin eline bakmak istemiyorum açıkçası. Sizce işime döneyim mi, siz olsanız napardınız? 3 saat çalışacağım 1 saat de gidiş dönüş sürse toplam, kızımdan 4 saat faln ayrı kalıcam.
Süt izni toplam kaç ay oluyor ne kadar süresi de ? Ben de Eylül’de işe başlamayı düşünüyorum. Ve yeni tayin olduğum okul da tam gün bir okul. Üstelik 1. Sınıflarla başlayacağım . Bu durumda süt iznimi nasıl kullanabilirim ? İnşallah en azından Eylül’de okullar açılır da şu uzaktan eğitimden kurtuluruzAynen canım ya şimdiden bunalmaya başladım, eşim evde olmasa zaten kalkışmam böyle bir işe. Eylül e kadar durum böyle olur sanırım, Eylül den sonra da 1.5 saate düşecek süt iznim. Müdür bey daha ne diyecek bilmiyorum ama kabul ederse 1 4 arasını çalışayım ben en iyisi
6 ay 3 saat, 6 ay 1.5 saat canım. Ama şöyle 3 saatten yararlanmak için doğum izni bitince işe başlamak lazımmış. Yani sen direkt 1.5 saatten başlarsın, zaten zaman olarak da Eylül de 1.5 saatlik izne denk gelirdi. Hakkımızda hayırlısı olsun ya, her türlü zor benceCanım bebeğin hala çok küçük ama evde eşin olacaksa iyice emzirip birde yedekte süt yada mama hazır bulundurup gidebilirsin bence. Bizim okulda 4-5 tane müdür yardımcısı olduğu için ve okulda öğrenci de olmadığı için(ana okulu hariç) hepsi hergün gitmiyorlarmış okula. Aralarında günleri bölmüşler . Bilmiyorum senin okulunda nasıl olur yaparlar mı. Ama her durumda da 3 saat ben olsam çalışırdım eşim idare ederdi .
Süt izni toplam kaç ay oluyor ne kadar süresi de ? Ben de Eylül’de işe başlamayı düşünüyorum. Ve yeni tayin olduğum okul da tam gün bir okul. Üstelik 1. Sınıflarla başlayacağım . Bu durumda süt iznimi nasıl kullanabilirim ? İnşallah en azından Eylül’de okullar açılır da şu uzaktan eğitimden kurtuluruzuzaktan minicik bebelerle okuma yazma eğitimi çok zor olur.
Pudra kullanmayın. En mustela krem kullanıyorum. Birde aşırı tahriş ise mustelanın onarıcı kremi var onu deneyinBebeğimin poposu falan çok kızardı.
Aşırı tahriş olmuş.
Kimi dedi pudra kullan
Kimi dedi krem
Bir onu bir bunu derken maf oldu. .siz ne kullanıyorsunuz öğrenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?