6 ay 3 saat, 6 ay 1.5 saat canım. Ama şöyle 3 saatten yararlanmak için doğum izni bitince işe başlamak lazımmış. Yani sen direkt 1.5 saatten başlarsın, zaten zaman olarak da Eylül de 1.5 saatlik izne denk gelirdi. Hakkımızda hayırlısı olsun ya, her türlü zor bence
Benim iznim beni martın ortasına kadar götürüyor ordan sonrası için 3 ay rapor alacağım mecbur . Eylül’de 1.5 saat bile iyi en azından öğleden sonra eve gelirim 3 ay . Çocukta tsm 1 yaşına gelmiş olur. Belki 1 yaşından sonra kreşe veririm.
Hanımlar pudra kanserojen bilginiz olsun. Pisiklerde ben sadece kantaron yağı kullanıyorum. Epizyo dikisinde de sadece kantaron kullanıyorum, çok hızlı toparlıyor.
Bebeğimin altını kokusuz ıslak mendille temizleyip pişik yoksa her kaka yaptığında, pişik varsa her alt açmada banyoda yıkıyorum. Yıkamak hiç zor değil düzen oturtunca inanın. Ardından havluyla kurulayıp kantaron yağı sürüyorum. Iki çocuklu hayata uyum sağladıktan sonra yikanabilir bebek bezine geçmeyi planlıyorum.
Hanımlar pudra kanserojen bilginiz olsun. Pisiklerde ben sadece kantaron yağı kullanıyorum. Epizyo dikisinde de sadece kantaron kullanıyorum, çok hızlı toparlıyor.
Bebeğimin altını kokusuz ıslak mendille temizleyip pişik yoksa her kaka yaptığında, pişik varsa her alt açmada banyoda yıkıyorum. Yıkamak hiç zor değil düzen oturtunca inanın. Ardından havluyla kurulayıp kantaron yağı sürüyorum. Iki çocuklu hayata uyum sağladıktan sonra yikanabilir bebek bezine geçmeyi planlıyorum.
Hanımlar ben 56 kg ile hamile kaldım.
74 kg ile Doğum yaptım.
25 gün oldu doğum yaptım.
Ve şimdi 67 kiloyum.
Kızım 3 kg yakın doğdu.
Toplam 7 kg vermişim.
Bütün kiloları duruyor.
Giden 7 kg ise bebeğimin kilosu
Suyu
Giden Kan.
Kıyafetlerim olmuyor.
Ne belim inceldi
Ne kalçam
Ne göbeğim.
Tecrübeli olan hanımlar 25 gün oldu doğum yapalı 7 kg az değilmi.
Daha 11 kilom var vermem gereken
74 kg ile Doğum yaptım.
Ve şimdi 67 kiloyum.
Kızım 3 kg yakın doğdu.
Toplam 7 kg vermişim.
Bütün kiloları duruyor.
Suyu
Giden Kan.
Kıyafetlerim olmuyor.
Ne belim inceldi
Ne kalçam
Ne göbeğim.
Herkese merhaba nasılsınız hanımlar umarım herkes iyidir bebişlerde tabi bebekli hayat çok zormuş hele ki gazlı bir bebeyse kendime gelemiyorum siz alışabildiniz mi nasıl gidiyo uykusuzluk tavan yaptı bi ayda 20 kilo verdim yatalak gibi oldum
Lulunun renkleri sitesinden almıştım ben. Instagramda ybb adında bir hesap var yanlış hatırlamıyorsam, yıkanabilir bebek bezi kullanan anneler deneyimlerini paylaşıyor.
Tamam çok teşekkür ederim çok sağolun. Kızım kakasını mukuslu yapıyor ve çok kusuyor. Ayrıca bazı yerlerinde kırmızılıklar beliriyor bazen sonra da geçiyor. Alerjiden şüphelendim. Cahillik işte tecrübesizlik, siz burda yazana kadar böyle bir alerjinin varlığından haberim yoktu. Siz burda söyledikçe araştırdım ve belirtilerin onu gösterdiğine karar verdim. Süt ürünleri diyetini uygulamaya başladım bakalım ne gibi değişiklikler olacak.. Çok teşekkür ederim.
Kızlar bir aylık asisini tam gününde mi vuruldunuz ? Aile hekimi aramadı beni ben kendim sordum Aralık ayı 31 çekmiş bende yarın bir aylık oluyoruz sandım uygulamadan 1 ay görünce onuda şimdi fark ettim. Hemşire de yarın sabahtan getirirsin iki üç gün geç olsa da bişey olmuyo dedi
Benim tombisimde de su ergenlik kızarıklık var yuzunde ve Pütür oldu bugun hemşire dedi ki sutun yağlı ise ondan olur :)
Herkes birsey diyor masallah :)
Bu arada asidan sonra uzun süre uyumadi oğlum huzursuzlandi ve tabi memeden ayrılmadı. Saat 10 da asi olduk neredeyse 17 kadar sürdü az daldi geri uyandi falan. Insallah gece rahat uyur kuzum.
Kızlar bir aylık asisini tam gününde mi vuruldunuz ? Aile hekimi aramadı beni ben kendim sordum Aralık ayı 31 çekmiş bende yarın bir aylık oluyoruz sandım uygulamadan 1 ay görünce onuda şimdi fark ettim. Hemşire de yarın sabahtan getirirsin iki üç gün geç olsa da bişey olmuyo dedi
İlk olunca böyle oluyomus gerçi hemşireye ben sistemden bakıyorum ona göre arıyorum zaten demişti o aramadan ben onu aradım bişey olmaz ilk aşıdan dedi diğerleri önemliymiş
Lulunun renkleri sitesinden almıştım ben. Instagramda ybb adında bir hesap var yanlış hatırlamıyorsam, yıkanabilir bebek bezi kullanan anneler deneyimlerini paylaşıyor.
74 kg ile Doğum yaptım.
Ve şimdi 67 kiloyum.
Kızım 3 kg yakın doğdu.
Toplam 7 kg vermişim.
Bütün kiloları duruyor.
Suyu
Giden Kan.
Kıyafetlerim olmuyor.
Ne belim inceldi
Ne kalçam
Ne göbeğim.