2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İlk olunca böyle oluyomus gerçi hemşireye ben sistemden bakıyorum ona göre arıyorum zaten demişti o aramadan ben onu aradım bişey olmaz ilk aşıdan dedi diğerleri önemliymiş
İlk olunca insan hep bir telaş halinde. İkinci öyle olmuyor kafa daha rahat sen rahat misss Bu arada aşı takvimi e nabızdan görebilirsiniz hangisi kaçıncı ayda vurulacak falan hepsi var.hatta benim oğlanınkinin fotoğrafını ekliyorum.

Eklentiler

• C69AC127-2CE7-482A-B015-16EFE343EC0E.webp
    12 KB · Görüntüleme: 57
Ben 7 kg almistim 21 gun oldu 8 kg gitmis ama gobegimin sekli hala garip ve yumusak nasil duzelir bilemiyorum korse almistim hala kullanamdim
Spor yaparak ve zamanla canım. Ben başladım spor yapmaya tabii evde yapıyorum özellikle karın hareketleri ordaki karın kaşlarını güçlendirir ve eski formuna dönmesini hızlandırır.

Bence de bir şey olmaz farketmez canım. ilk çocuk işte hemen panik oluyoruz bende aynıyım anlıyorum seni
Olur olur çok normal alışırsınız Ben oğlumda vücudunda en ufak bir renk değişikliği yada sivilce gibi şeyler göreyim hemen doktora gitme modundaydım allahtan kardeşim doktordu herşeyi önce ona soruyordum o olmasa boşuna bol bol doktora giderdim şimdi ona bile sormuyorum kafam rahat

Umarım işe yarar da bebeğiniz rahatlar. Bir gelişme olursa bizi de haberdar edin

ben az once yaptirdim 31. gun bugun

Canım asi takvimim var zaten ben sadece yarın 1 aylık olduğumuzu saniyodum meğer Aralık 31 çekmiş bugün aslında 1 aylık olmuşuz ondan stres yaptım aynı gün mü olması gerek diye

Bebek bakımıyla ilgili önerebileceğiniz kitap var mi acaba ilk bebeğim bir çok konuda bilgi sahibi değilim faydalı bir kitap arayışı içindeyim

Bence de birkaç günden birşey olmaz. Benim kızım 13 ünde doğdu. Bugün yapıldı aşısı

Ben hemen doktora götürecek kadar değil de gene de panik oluyorum işte eşim benden beter onu genelde ben sakinleştiriyorum düşünün halimizi

Ben 7 kg almistim 21 gun oldu 8 kg gitmis ama gobegimin sekli hala garip ve yumusak nasil duzelir bilemiyorum korse almistim hala kullanamdim
Canım bende korse aldım kullanmadım. Karnım çok yumuşak dediğin gibi tuhaf.
Kalçam küçülmüyor
Yanlarım falan.
Millete bakıyorum herkes vermiş
Neden bende bu kadar kaldı

Gayet normal suan emziriyorsun yediklerine ictiklerine dikkat et emzirdikce yavas yavas vereceksin veremezsende dert etme sutten kestiginde verirsin
İnan çok dert ediyorum. Hiç birşey giyemiyorum. Almanya'da alacak elbise yok. Eskilerimde hep yeni idi. Yeni evlenmiştim diye. Şimdi hiçbiri olmuyor.
İnan çok üzülüyorum.
İnşaallah çeviririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…