2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
limpido Sure olarak iyiymiş canim bence calis esin de evdeyse sorun yaşamazsınız. Ben de ücretsiz izin almicam sanirim bütün izinlerim bitince.

Kızlar benim aşırı istahim açıldı ya sizinde öylemi? Resmen ne bulsam yicem özellikle tatlı ve şekerli şeyler yemek istiyorum. Çok kilo alcam bu gidişle
Aynı durumdayım . Özellikle tatlı istiyorum . Ama emziriyorum diye de ipin ucunu kaçırmak istemiyorum. Hamile kaldığım kiloya düştüm ilk hafta sonra yediğim için 2 kilo aldım dediğim gibi aşırı bir yeme isteğim var normalden çok daha fazla yiyorum biraz kısarsam sıkıntı kalmaz inşallah

İnan çok dert ediyorum. Hiç birşey giyemiyorum. Almanya'da alacak elbise yok. Eskilerimde hep yeni idi. Yeni evlenmiştim diye. Şimdi hiçbiri olmuyor.
İnan çok üzülüyorum.
İnşaallah çeviririm.
Seninle aynı durumdayım canım. 18 kilo almıştım. 45 günde sadece 8 kilo verebildim. Bir ay sonra raporum bitiyor. İşe gidecek kıyafetim Yok. Hiç birşey olmuyor. Ne yapacağım bilmiyorum.

Kızlar benim aşırı istahim açıldı ya sizinde öylemi? Resmen ne bulsam yicem özellikle tatlı ve şekerli şeyler yemek istiyorum. Çok kilo alcam bu gidişle
Aynen ya. Sürekli dolabı açıp kapatıyorum. Birşeyler yiyorum.Hergün irmik helvası yapıp yiyorum. Tatlı, çikolata zaten doğumdan sonra kilo verememistim. Ne olacak bu halim bilmiyorum. Göbek olduğu gibi duruyor. Yanlarim falan çok fenayım.

Yalnız değilsin canım bir tepsi baklavayı bir oturuşta yiyesim var sen düşün artık iştahımın ne kadar açıldığını ve ne kadar tatlı düşkünü olduğumu bende korkuyorum kilo almaktan canım.

Maşallah çok iyi kilosu. Kaç kilo doğmuştu . Benim ufaklık daha 4 kilo olmuş abisinin doğum kilosuna yeni gelebildi
4kilo doğmuştu. Kiloyu süt yetiyor mu diye anlamak için konuşuyoruz ama bence bir sağlık göstergesi değil maşallah sizede sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil hiç

Doğru diyorsun ama sarılık olunca kilo vermek riskli olabiliyor.oyuzden mama ve emzirmeyi birlikte götürüyorum ilk zamanlar çok ağladım sütüm yetmiyor diye ..once emziriyorum sonra mama veriyorum ve sağıyorum
Sarılık olmadı çok şükür bende sarılık olmasın diye 20 gün gece de gündüz de 2saatte bir emzirdim sağım yaparsan hem ne kadar çıkıyor görüyorsun belki yeteri kadar vardır da sütün

4kilo doğmuştu. Kiloyu süt yetiyor mu diye anlamak için konuşuyoruz ama bence bir sağlık göstergesi değil maşallah sizede sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil hiç
Benim oğlum 3080 doğdu 3 gün sonra 2800 e düşmüştü yani 8 inde aralığın . Çok küçüktü çok şükür 1 ayda 1200 g almış toparladık baya. Kesinlikle öyle fazla kilo sağlıklı demek değil. Bende normalde hiç önemsemem de elimden kayıyordu resmen ikiye bükülecek diye korkuyordum ondan biraz çok kilo almasını istedim ilk başta en azından. Allah sağlık sıhhat versin tabiki en önemlisi o

Ben de öyleyim valla şimdi yedim yine bir bardak hurma tatlısı, üstüne çerez çubuk hurma tabağı yapıp onu da yedim. Ne güzel 3 kilo fazlam vardı şimdi olmuş 5 kilo Allah sonumuzu hayır etsin

Maşallah çok güzel almış minicikler ama o kadar güçlüler ki damarından kan bile aldılar yavrucuğun düşündüğüm kadar ağlamadı maşallahları var ama ilk çocuk olduğundan annelik zor insan her şeyi evham ediyor uyusa çok uyudu diyorum uyumayınca neyi var uyumadı

Aynen kan aldıklarında benden daha güçlü davrandı ahh benimki bir uyusa hiç çok uyudu demicem 5 saattir uyanık hala uyutmaya çalışıyorum

Aynen kan aldıklarında benden daha güçlü davrandı ahh benimki bir uyusa hiç çok uyudu demicem 5 saattir uyanık hala uyutmaya çalışıyorum
Uyutmak için farklı yatış şekillerini dene canım yüz üstü mesela gazı varsa çok iyi geliyor derin uykuya geçene kadar bekliyorum başında sonra çeviriyorum. Birde gündüz ev kalabalıksa yada tv filan çok sese maruz kalınca da dalamıyorlar gece uykuya

Demedim onu sevmedi . Gündüz iyice daldığında öyle yatırıyorum arads izleyerek tabi. Bizim evde televizyon hiç izlenmez kanallar bile yok abisi var sadece gündüz . Sanırım bugün çokça gazlandı. Neyseki uyudu . Uyandırmayı düşünmüyorum kendi uyanana kadar bende uyurum birazdan bunu hakettim

Cıktı çıktı
Gecen bir arkadaş dedi ki 40 sonrasi huy değiştiriyorlar. Uyumuyorsa 40 sonrasi uyur, cok uyursa 40 sonrasi uyumayabilir. Bende merak ettim canim acaba dedim ondan sordum
Bwnim oglusumun da maşallahı var insallah degismez 40 sonrasi tatlı tatlı büyüsün minikler ❣

Bizde pek bi degisiklik olmadi 40 tan sonra sadece meme istegi biraz fazlalasti ozellikle uyku isterken bide daha cok baglandi bana babasinin kucaginda bile gozu hep bende buyuk ihtimal memiklerde

Ben 28 günlükken yaptırdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…