Kızlar bir şey danışıcam size ya. Ben bir lisede müdür yardımcısıyım, 26 Şubatta doğum iznim bitiyor, normalde 2 seneye kadar ücretsiz izin alcaktım ama Lidya doğunca işimi özlemeye başladım resmen
yerime aldıkları görevlendirme müdür yardımcısı da iş yükünden dolayı istifa etmiş, bugün haberi geldi. eşim işlerini evden idare ediyor bebeğe birlikte bakıyorduk. Mesai 10.00 16.00 arasıymış pandemiden dolayı, benim de süt izni ve öğleni birleştirince 13.00 16.00 arası 3 saat okula gitmem yetecek gibi duruyor. Pansiyondan sorumluyum ben bu sene boyunca açılmadı, okulların da bu gidişle açılacağı yok gibi. Dönersem tek korkum pandemi ama şunu da düşünüyorum o kadar izin aldım hamileyken korona olmayalım diye yine olduk maalesef. Bir de ben ekonomik özgürlüğüme çok düşkünüm, eşimin eline bakmak istemiyorum açıkçası. Sizce işime döneyim mi, siz olsanız napardınız? 3 saat çalışacağım 1 saat de gidiş dönüş sürse toplam, kızımdan 4 saat faln ayrı kalıcam.
Bir de öğretmen arkadaşlara sorum olacak diyelim ki işe döndüm denedim ama yapamadım, istediğim zaman ücretsiz izne ayrılabilirim di mi?
Uzun oldu baya hakkınızı helal edin