2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bizde pek bi degisiklik olmadi 40 tan sonra sadece meme istegi biraz fazlalasti ozellikle uyku isterken bide daha cok baglandi bana babasinin kucaginda bile gozu hep bende buyuk ihtimal memiklerde
ah memisciler bizim de az kaldı cikmaya evet doğru daha memeci oldu emiyor doyuyor gazi da çıkmış mis tam uyuyacak ama bi kerecik daha meme çekmek istiyor ve öyle uyuyor beni de güldürüyor
Emzik ancak açken tutuyor keşke uykuya geçerken de tutsaydı

Canim uyutup çıksan 3 saat uyusa geldiğinde beslenmiş seni bekliyor olur :) 4 saat hiç birsey ben olsam giderdim acikcasi. Ama deseydin ki tam zamanlı o vakit bebeğinin bu zamanlarını kaçırma mümkünse evde kal derdim. Kızımda bende işime geri dönmek zorunda kalmıştım en güzel zamanları çalışmıştım hep ve içimde kalmıştır tabi yine onlar için çalışıyoruz ama bir bebeğe annesi bakmalı bence ❣

Orda geçti başka yerde çıktı güm içerisinde değişip duruyo. Doktora sordum yenidoğanda çok normal deei
Sivilcelere anne sütü sürmeyi denediniz mi bizimde wardı ben öyle yaptım geçti çok şükür kaşlarının orda Konak başlamıştı ona da aynı şekilde yaptım o da bitmek üzere denemediyseniz Bi deneyin

1 ayda 20 kilo fazlaliksa gitmesi iyi olmuş bunyeni sarstıysa kötü. Kesinlikle gazli bebek cok zor Allah yardım etsin

Biz bugün aşılandık oğlanın 2 ay aşısı kızın 4 yaş aşısı
Son bacaktan yapılan alışa ağladı yavrum o biraz yakarmış sol kol ve 2 bacak toplam 3 aşı yapıldı eve gelince çay kaşığı çalpol verdim inşallah ateş olmaz

Bi kaç kez denedim ama ben onların hızına yetişemiyorum ki tüm yüzünde dağınık bi şekilde çıkıyor. Çocuğun yüzünü sütle yıkamam gerek

Denedim ama o zaman yoktu birinden duymuştum surunce yuzu guzel olurmuş b3nim ki sivilce attı iyi mi

Selam kızlar bişey sorcam.bebeğim 16 günlük oldu.sürekli ıkınma halinde ve emmek istiyor.mesela emdi doydu.yarım saat sonra gaz sancısı geldi.onu bastırmak için emmek istiyor yani açlıktan değil.vermrzsem ağlamaya başlıyor.veriyorum ama bu sefer daha fazla sıkışıyor midesi.daha kötü oluyor.napcam bilmiyorum.böyle bir durum yaşayan var mı

Henüz 26 gunluguz

Emzik vermeyi denedin mi canım tutuyor mu? Bebekler stresini veya ağrısını dindirmek için de emme ihtiyacı duyuyorlar öyle zamanlarda emzik yatıştırıyor az da olsa

Kırk çıkma banyosu yapıyomusunuz sizde warmı öyle şeyler
Yapanlar var da ben ilk çocuğumda da yapmadım hiçte hevesim yok öyle şeylere içim mi geçmiş nedir birde dün banyo yaptırdım bugün yaptırır mıyım üşenirim muhtemelen annem de 40 I çıkınca suyuna biraz evde bulunan kokulu meyvelerden otlardan koy dualar ederek yıka dedi. Öyle birşey yapabilirim.
Maşallah size bizimde 5 günümüz kaldı hayırlısıyla
Size de maşallah canım az kalmış

2. Ay aşısında toplam 3 aşı mı yapıldı yani? Bizim de salı günü aşımız da o yüzden soruyorum. İnşallah olmaz ateşi çok geçmiş olsun.

Henüz 26 gunluguz
Anladım canım daha 1 aylık diyelim. Benim kız 58 günlük daha yeni tepki veriyor oyuncaklara falan. 1. Ayı geçtikten sonra daha çok anlamaya başlıyor 2. Aya yaklaşınca daha çok gülmeye tepki vermeye başlıyor. o tepki verdikçe sen deli Olcan sevmelere doyamıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…