Evet canım ayni zamanda lipokrem yazmıştı onunla azaldı iki kez kullanmama rağmen kortizon içerdiği için fazla kullanilimiyomus zaten ondan sonrada babenin marka bı krem önerdi onu kullanacağız yüzü vücudu için nemlendirici saçlı bı bebek benimki o yüzden emzirdikce filan aşırı terleme oluyo baş cevresinde sıcaktan da olurmuş alerjide emin olamadi ensesinde kafasında var sampuanda yapmış olabilir dedi sebamed şampuana geçeceğim
Selam kızlar bişey sorcam.bebeğim 16 günlük oldu.sürekli ıkınma halinde ve emmek istiyor.mesela emdi doydu.yarım saat sonra gaz sancısı geldi.onu bastırmak için emmek istiyor yani açlıktan değil.vermrzsem ağlamaya başlıyor.veriyorum ama bu sefer daha fazla sıkışıyor midesi.daha kötü oluyor.napcam bilmiyorum.böyle bir durum yaşayan var mı
Emzik baslayabilirsin canım çok nadir vererek bı nebze idare eder seni bende 15 günlükken filan başladım aslında bu kadar erken başlamak istemiyodum meme reddi olur diye ama özel kagucuk tarzda emzik hiç bı şekilde red yapmadı doyduğunu bilmediğinden benimki bazen fışkırır tarzda kusuyo bı yönden her an emmek istemesi guzel hem süt uretimin için hemde kilo artışı için. Aynı zamanda sakinlesmesi için beyaz gürültü açabilirsin
Soğuk algınlığına bire bir ama iciliyomu bilmiyorum benim en ufak boğaz ağrım olsa hemen ıhlamur kaynatiyorum içine elma kabuğu çubuk tarçın karanfil bu tarz bı karışım yapabilirsin ve sütü gercekten arttiriyor .
Bizim bugun kontrolumuz vardi guzel gecti cok sukur sutum yetmiyor diye endiseleniyordum ama gayet guzel kilo almisiz rahatladim yesil kaka icin doktor normal dedi fosforlu bile yapabilir kirmizi olmadigi surece endise etme dedi ama mukus olmasi alerji belirtisi olabilir dedi baska birsey olmadigi icin kati diyete gerek yok simdilik ama bir kibrit kutusu peynir ve bir kase yogurfu gecme gunde dedi. Ayni endiseyi yasayanlarinda aklinda olsun
Selam kızlar bişey sorcam.bebeğim 16 günlük oldu.sürekli ıkınma halinde ve emmek istiyor.mesela emdi doydu.yarım saat sonra gaz sancısı geldi.onu bastırmak için emmek istiyor yani açlıktan değil.vermrzsem ağlamaya başlıyor.veriyorum ama bu sefer daha fazla sıkışıyor midesi.daha kötü oluyor.napcam bilmiyorum.böyle bir durum yaşayan var mı
Bence ideal bende öyle yapıyorum çünku ev ne kadar sıcak olursa olsun elektrikli calistiyorum ona rağmen ısı hemen düşüyor . Annelere kalsa her gün yikayacak yazın anlarımda kış bebeği için tehliekli bu 3 ay çok önemliymiş grip vs açısından direk hastaneye yatiriliyomus viruste olduğundan
Bence ideal bende öyle yapıyorum çünku ev ne kadar sıcak olursa olsun elektrikli calistiyorum ona rağmen ısı hemen düşüyor . Annelere kalsa her gün yikayacak yazın anlarımda kış bebeği için tehliekli bu 3 ay çok önemliymiş grip vs açısından direk hastaneye yatiriliyomus viruste olduğundan
Soğuk algınlığına bire bir ama iciliyomu bilmiyorum benim en ufak boğaz ağrım olsa hemen ıhlamur kaynatiyorum içine elma kabuğu çubuk tarçın karanfil bu tarz bı karışım yapabilirsin ve sütü gercekten arttiriyor .
Haftada 2yi geçme bence canım. Geçen hafta banyo yaptırırken ısıtıcıyı açmama rağmen üşütmüş bebeğim 2 gün boyunca halsizdi fışkırarak çok kustu. 2 günde anca toparladık o riski almaya değmez bence. Kışın 3- 4 günde bir yıkamak yetiyor
Haftada 2yi geçme bence canım. Geçen hafta banyo yaptırırken ısıtıcıyı açmama rağmen üşütmüş bebeğim 2 gün boyunca halsizdi fışkırarak çok kustu. 2 günde anca toparladık o riski almaya değmez bence. Kışın 3- 4 günde bir yıkamak yetiyor
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar . Bebişlerinizin burnu kapalı , hırıltı çok oluyor mu . Boğazındna hırıltı sesi geliyor. Mu . Pazartesi kontrol vardı ama yine korkuyorum bu hırıltıdan . Mamadan sonra da daha çok oluyor
Gecen bir arkadaş dedi ki 40 sonrasi huy değiştiriyorlar. Uyumuyorsa 40 sonrasi uyur, cok uyursa 40 sonrasi uyumayabilir. Bende merak ettim canim acaba dedim ondan sordum
Bwnim oglusumun da maşallahı var insallah degismez 40 sonrasi tatlı tatlı büyüsün minikler ❣
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar . Bebişlerinizin burnu kapalı , hırıltı çok oluyor mu . Boğazındna hırıltı sesi geliyor. Mu . Pazartesi kontrol vardı ama yine korkuyorum bu hırıltıdan . Mamadan sonra da daha çok oluyor
Aynı şey bende var 20 gündür. Ciğerlerde bir şey yok dedi. En son özele götürdük ve enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi her gün serumla siringayla temizliyorum ama içime sinmedi iyi bir doktor buldum ona götürüp her şeye baktiracam