Bizim bugun kontrolumuz vardi guzel gecti cok sukur sutum yetmiyor diye endiseleniyordum ama gayet guzel kilo almisiz rahatladim yesil kaka icin doktor normal dedi fosforlu bile yapabilir kirmizi olmadigi surece endise etme dedi ama mukus olmasi alerji belirtisi olabilir dedi baska birsey olmadigi icin kati diyete gerek yok simdilik ama bir kibrit kutusu peynir ve bir kase yogurfu gecme gunde dedi. Ayni endiseyi yasayanlarinda aklinda olsun
Ay ben de de o korku var bu korku beni yiyip bitirecek bizde de başka belirti yok burunda hırıltı dışında bide kakasi sümüksü yapıda o yüzden çok korkuyorum ya
Aynı şey bende var 20 gündür. Ciğerlerde bir şey yok dedi. En son özele götürdük ve enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi her gün serumla siringayla temizliyorum ama içime sinmedi iyi bir doktor buldum ona götürüp her şeye baktiracam
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar . Bebişlerinizin burnu kapalı , hırıltı çok oluyor mu . Boğazındna hırıltı sesi geliyor. Mu . Pazartesi kontrol vardı ama yine korkuyorum bu hırıltıdan . Mamadan sonra da daha çok oluyor
Canım öyle bı etkisi varmı ki inan bilmiyorum kış çayı diye geciyo aktarlarda filan soğuk algınlığı için kullanacaksın sandım ben sürekli içiyodum hamile kalmadan bı boğaz ağrım olsa
Tabi bizde bile hemen bı titreme geliyo sıcak soguk değişiminden ablam çok sık yıkadı etti sonra hastalandı bronşit oldu şuan en ufak bi seyde mecburen hava aliyo oyle geciyo maalesef
Ay ben de de o korku var bu korku beni yiyip bitirecek bizde de başka belirti yok burunda hırıltı dışında bide kakasi sümüksü yapıda o yüzden çok korkuyorum ya
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar . Bebişlerinizin burnu kapalı , hırıltı çok oluyor mu . Boğazındna hırıltı sesi geliyor. Mu . Pazartesi kontrol vardı ama yine korkuyorum bu hırıltıdan . Mamadan sonra da daha çok oluyor
Canım genzine kaciyo olabilir gazda sikistiriyodur. Benimkinin de öyle ara ara yine oluyo doktor serum fizyolojik önerdi olabildiğince burun temizliği yapılsın ben ondan kullandım rahatladık bayağı bide odayı olabildiğince nemli tutun dedi ilk 6 ay bu tür tikaniklar hırıltı olabilir her hapşırık öksürük üşüme hastalık belirtisi değil bı refleks gibi düşün dedi . Onun dışında tabi hasta etmemeye özen gösterilmesi gerekiyomus ilk üç ay. Tabi böyle takir takir cigerimsi hissediyorsanız direk gitmemizde fayda var çünkü direk ciğere iniyomus ilk üç ay bu yüzden önemliymiş.
Canım genzine kaciyo olabilir gazda sikistiriyodur. Benimkinin de öyle ara ara yine oluyo doktor serum fizyolojik önerdi olabildiğince burun temizliği yapılsın ben ondan kullandım rahatladık bayağı bide odayı olabildiğince nemli tutun dedi ilk 6 ay bu tür tikaniklar hırıltı olabilir her hapşırık öksürük üşüme hastalık belirtisi değil bı refleks gibi düşün dedi . Onun dışında tabi hasta etmemeye özen gösterilmesi gerekiyomus ilk üç ay. Tabi böyle takir takir cigerimsi hissediyorsanız direk gitmemizde fayda var çünkü direk ciğere iniyomus ilk üç ay bu yüzden önemliymiş.
öyle takır takır değil cnm ara ara oluyor , öksürük çok çok az . Aynı senin doktorunun dediği gibi . İnşaallah ilk 3 ayı sağlıkla atlatırız . Bizim 3 aya az kaldı 16 kasım doğumluyuz .
Bu arada kızlar bebeğinizde böyle bişey varsa ultrason çektirmenizde fayda var . Biz yeni fark ettik şuan için zararsizmis ama kontrol edilmesinde fayda varmış tam sinir uclarina yani bı çok organın birleşme noktasında yer alıyormuş 6 aylıkken filan emarla bakılacak sanırım . Olur ya belki aranızda fark etmediğiniz olmuştur . Genetikte olabilirmiş kaynimda eşimde gorumcemde de varmış dogustan anus gamze yazınca çıkıyor
öyle takır takır değil cnm ara ara oluyor , öksürük çok çok az . Aynı senin doktorunun dediği gibi . İnşaallah ilk 3 ayı sağlıkla atlatırız . Bizim 3 aya az kaldı 16 kasım doğumluyuz .
Ben bazen gün aşırı bazen de 2-3 günde bir yıkıyorum yanında soba da açıyorum odada yıkıyorum zaten üşümüyor öylece. Hemde çok rahat oluyor tek başıma yıkayabiliyorum. Zaten yarım 6-7 litre suyla gayet güzel yıkanıyor
Emzik vermeyi denedin mi canım tutuyor mu? Bebekler stresini veya ağrısını dindirmek için de emme ihtiyacı duyuyorlar öyle zamanlarda emzik yatıştırıyor az da olsa
Ben bazen gün aşırı bazen de 2-3 günde bir yıkıyorum yanında soba da açıyorum odada yıkıyorum zaten üşümüyor öylece. Hemde çok rahat oluyor tek başıma yıkayabiliyorum. Zaten yarım 6-7 litre suyla gayet güzel yıkanıyor
biz esimle banyoda yikiyorduk esim once dus aliyor banyo isinsin diye sonra onun kucagina yatiriyoruz ben su dokuyorum bu arada odasinda ufo aciyoruz isiniyor ama bugun odasinda kuvetinde yikicaz bizde
Anladım canım daha 1 aylık diyelim. Benim kız 58 günlük daha yeni tepki veriyor oyuncaklara falan. 1. Ayı geçtikten sonra daha çok anlamaya başlıyor 2. Aya yaklaşınca daha çok gülmeye tepki vermeye başlıyor. o tepki verdikçe sen deli Olcan sevmelere doyamıcan
Emzik baslayabilirsin canım çok nadir vererek bı nebze idare eder seni bende 15 günlükken filan başladım aslında bu kadar erken başlamak istemiyodum meme reddi olur diye ama özel kagucuk tarzda emzik hiç bı şekilde red yapmadı doyduğunu bilmediğinden benimki bazen fışkırır tarzda kusuyo bı yönden her an emmek istemesi guzel hem süt uretimin için hemde kilo artışı için. Aynı zamanda sakinlesmesi için beyaz gürültü açabilirsin