2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay ben de de o korku var bu korku beni yiyip bitirecek bizde de başka belirti yok burunda hırıltı dışında bide kakasi sümüksü yapıda o yüzden çok korkuyorum ya

Bize enfeksiyon demedi cnm ciğeri boğazı dinledi , boğazdan ses geliyor ama enfeksiyon demedi

Hırıltı ihmal edilmemeli büyük kızım da olmuştu anlamamıştım öksürükle gittik bronşit olduğunu öğrenmiştik o yüzden mutlaka doktora danışın bence

Canım ekinezyayı kilolarimdan ötürü merak ediyorum. Kilo verdirici cay diye geçiyor.
Canım öyle bı etkisi varmı ki inan bilmiyorum kış çayı diye geciyo aktarlarda filan soğuk algınlığı için kullanacaksın sandım ben sürekli içiyodum hamile kalmadan bı boğaz ağrım olsa

Ay ben de de o korku var bu korku beni yiyip bitirecek bizde de başka belirti yok burunda hırıltı dışında bide kakasi sümüksü yapıda o yüzden çok korkuyorum ya
BizDede hirilti var canim en onemli sey kilo alimiymis eger bebegin guzel kilo aliyorsa bir sey yoktur insallah

BizDede hirilti var canim en onemli sey kilo alimiymis eger bebegin guzel kilo aliyorsa bir sey yoktur insallah
Hırıltı boğaZdan De mi cnm . Pazartesi doktor dinledi ciğeri boğazdan geliyor dedi ateş öksürük yok bebeğimde öksürük çok çok nadir

Canım genzine kaciyo olabilir gazda sikistiriyodur. Benimkinin de öyle ara ara yine oluyo doktor serum fizyolojik önerdi olabildiğince burun temizliği yapılsın ben ondan kullandım rahatladık bayağı bide odayı olabildiğince nemli tutun dedi ilk 6 ay bu tür tikaniklar hırıltı olabilir her hapşırık öksürük üşüme hastalık belirtisi değil bı refleks gibi düşün dedi . Onun dışında tabi hasta etmemeye özen gösterilmesi gerekiyomus ilk üç ay. Tabi böyle takir takir cigerimsi hissediyorsanız direk gitmemizde fayda var çünkü direk ciğere iniyomus ilk üç ay bu yüzden önemliymiş.

öyle takır takır değil cnm ara ara oluyor , öksürük çok çok az . Aynı senin doktorunun dediği gibi . İnşaallah ilk 3 ayı sağlıkla atlatırız . Bizim 3 aya az kaldı 16 kasım doğumluyuz .

Bu arada kızlar bebeğinizde böyle bişey varsa ultrason çektirmenizde fayda var . Biz yeni fark ettik şuan için zararsizmis ama kontrol edilmesinde fayda varmış tam sinir uclarina yani bı çok organın birleşme noktasında yer alıyormuş 6 aylıkken filan emarla bakılacak sanırım . Olur ya belki aranızda fark etmediğiniz olmuştur . Genetikte olabilirmiş kaynimda eşimde gorumcemde de varmış dogustan anus gamze yazınca çıkıyor

httpss://www.mortilki.com/saglik/18629/sakral-gamze-nedir-yenidogan-bebeklerde-sakral-cukur-neden-olur.htm

öyle takır takır değil cnm ara ara oluyor , öksürük çok çok az . Aynı senin doktorunun dediği gibi . İnşaallah ilk 3 ayı sağlıkla atlatırız . Bizim 3 aya az kaldı 16 kasım doğumluyuz .
İnşallah canım bize daha var bir aylık olduk ortamlarda çok tehlikeli

bebeklerinizi haftada kac kez yikiyorsunuz? Ben haftada 2 yikiyorum usuturum belki diye cok sik yikamiyorum ama az mi acaba
Ben bazen gün aşırı bazen de 2-3 günde bir yıkıyorum yanında soba da açıyorum odada yıkıyorum zaten üşümüyor öylece. Hemde çok rahat oluyor tek başıma yıkayabiliyorum. Zaten yarım 6-7 litre suyla gayet güzel yıkanıyor

biz esimle banyoda yikiyorduk esim once dus aliyor banyo isinsin diye sonra onun kucagina yatiriyoruz ben su dokuyorum bu arada odasinda ufo aciyoruz isiniyor ama bugun odasinda kuvetinde yikicaz bizde

Hadi İnşallah Şimdi bazen refleks olarak gülümsediğinde bile mest oluyoruz

Meme reddinden korkuyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…